Ova samarcina od Haesfaua je dosla u pravi cas, momci sigurno nece podbaciti u Donetzku.
PS: Odlican tekst sa NM-a, aferim i @manijaku sto ga zakaci.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Zadovoljstvo mi predstavlja sto se uopce povezujemo s njim...bit ce kako bude ali ja bi prije Sona nego Dzeku !amerosm je napisao/la:Printano izdanje Sportbilda donosi u danasnjem izdanju clanak o tome kako je BVB pokazao interes za Son-om...
Ja licno mislim da su sanse za njegovo dovodjenje za BVB veoma minimalne, jer ukoliko ne dogovori produzenje ugovora sa nama onda ce ga Arnesen prodati u inostranstvo, a isto tako mislim da bi isti pri interesu BVB-a trazio dodatnih 3-4 miliona € vise sto je cesta praksa kod sportskih direktora u Njemackoj kada prodaju igraca u klub X u Bundesligi.
Nisam gledao, samo sam vidio da je u kadru. Ne znam iskreno u kakvom je dečko stanju, mislim da čak igra veznog u Duisburgu, a ne beka (mislim da sam to pročitao na TM forumu).Semir bvb je napisao/la:@KSIVLE
Jesi li ti ono pisao o Kochu i ponovnom pozivu u U21. Da li si gledao meč?! Je li ulazio u igru?
Malo me brine ova moguća Piszczekova operacija, pa se pitam kakve su nam opcije na ljeto. Dva beka moramo dovesti. Da li se možemo pouzdati u Kocha? Dečko pokazuje potencijal i da nema ovoliko peha s povredama sigurno bi ozbiljno računali na njega. Eto sakupio je 10-ak utakmica za Duisburg i nadam se da ćemo se moći pouzdati u njega u budućnosti.
Hare_BvB je napisao/la:Ne treba otpisivati Schiebera, ipak je on 2-3 godine unazad vazio za ponajveceg potecnijala kad su u pitanju mladi svapski napadaci. Ne treba zaboraviti da on jos uvijek nije dobio pravu priliku, sto je od krucijalnog znacaja za jednog napadaca. No on nije Lewat, on je klasican sidras koji ne ucestvoje mnogo igri i kojeg treba pitati loptama sto blize golu.
To je odštetna klauzula i ako je Real spreman istresti 40 mil GotzeM4kaveli je napisao/la:Sretno najsimpaticnijem klubu na planeti veceras.![]()
Real nudi 40 mil. eura za Gotzea.

Da, znam.Saurman je napisao/la:To je odštetna klauzula i ako je Real spreman istresti 40 mil GotzeM4kaveli je napisao/la:Sretno najsimpaticnijem klubu na planeti veceras.![]()
Real nudi 40 mil. eura za Gotzea.Madrid.
Pitao se i Sahin pa znamo kako je završilo.M4kaveli je napisao/la:Da, znam.Saurman je napisao/la:To je odštetna klauzula i ako je Real spreman istresti 40 mil GotzeM4kaveli je napisao/la:Sretno najsimpaticnijem klubu na planeti veceras.![]()
Real nudi 40 mil. eura za Gotzea.Madrid.
Ali isto tako se i Gotze nesto pita.
Nisu oni bas tako mali klubschwarcgelbfantom je napisao/la:momci kako se vi osječate zbog večerašnje tekme ? imam jedan neopisiv osjećaj da će her doktor i njegovi dječaci sav svoj bijes iskaliti na ovom malom klubu iz donijetcka i da će svi večeras biti sretni i zadovoljni,jer ako će mo mi strahovati od jednog malog i do skora totalno anonimnog kluba iz ukrajne onda i ne trebamo igrat LP-a![]()
,a što se tiće hrama nogometa zna se . . .bit će 4 konja debela
![]()
![]()
joj što volim bawarce koji se nadaju nećem nemogućem,goetze će preć u bayern s tolikom mogućnošću kolika je mogućnost da bayern izgubi jubilarnu 50-u tituluSaurman je napisao/la:Gotze je pametan dečko on svoju budućnost vidi u Bayernu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.