Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

MElloo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la MElloo » 21 okt 2010, 18:31

Ajla-CR7 je napisao/la:eee ev ljudi da se i ja malo ukljucim u ovu temu jer nezmjero volim real i c.ronalda... :lol: :lol:
a prije 2 god si voljela Man Utd i cr :?: :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 okt 2010, 18:31

Ajla-CR7 je napisao/la:eee ev ljudi da se i ja malo ukljucim u ovu temu jer nezmjero volim real i c.ronalda... :lol: :lol:
nešto te nemogu sa tim smajlima uzeti za ozbiljno....nego jel više voliš Real ili Ronalda :P
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 21 okt 2010, 18:34

MElloo je napisao/la:
:mrgreen:

MElloo kralj ko obicno :D

Ajla-CR7
Kontakt:

Post Postao/la Ajla-CR7 » 21 okt 2010, 18:34

pa podjednako tu su negdje i real i ronaldo...hiihih :mrgreen: :mrgreen:
ali mozda malo vise real ali eto tu su negdje... :D
Cristiano Ronaldo "7" <3-forever
<3Cesc Fabregas,Real Madrid,Arsenal<3
I love MUSIC!!!

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 21 okt 2010, 18:36

I sta vi kazete za ovo za mogucnost dolazka Rooneya :?: ja mislim da je do bezveze bacanje para,bolje dovest Llorentea ili mozda Teveza :roll:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 okt 2010, 18:38

Ajla-CR7 je napisao/la:pa podjednako tu su negdje i real i ronaldo...hiihih :mrgreen: :mrgreen:
ali mozda malo vise real ali eto tu su negdje... :D
E to se traži
Fin tekst danas na ss.ba bi o Raulu iznenadili su me pravo
VELIKI+ :)
MElloo je napisao/la:I sta vi kazete za ovo za mogucnost dolazka Rooneya :?: ja mislim da je do bezveze bacanje para,bolje dovest Llorentea ili mozda Teveza :roll:
Nijedan od njih nema mjesta u ekipi,a skupi tako da ništa
Ali opet bolje i Lazo Popović nego Rooney njega baš ne bi volio vidjet u bijelom dresu ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 21 okt 2010, 18:38

MElloo je napisao/la:
Ne, tad je ucila kojeg oblika je lopta. :mrgreen:

Salim se Ajla, samo eto ne volim te "obozavateljice" Ronalda, jer svaka je neka maloljetna tupica - nadam se da ces me ti prijatno iznenaditi postovima pa da imam razloga dolaziti na ovu spamersku temu. :mrgreen:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Ajla-CR7
Kontakt:

Post Postao/la Ajla-CR7 » 21 okt 2010, 18:39

ma netreba nam rooney imamo mi dovoljno kvalitetnih igraca i a trebali bi prodat higuaina stvarno me je on razocarao... :( :( :(
I love MUSIC!!!

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 21 okt 2010, 18:41

Ajla-CR7 je napisao/la:ma netreba nam rooney imamo mi dovoljno kvalitetnih igraca i a trebali bi prodat higuaina stvarno me je on razocarao... :( :( :(
po cemu te razocarao,to sto je 2 sezone najbolji strijelac Real Madrida :lol: :lol:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 okt 2010, 18:41

ja sam za dolazak Rooneya ali ovisno o visini transfera i njegovom eventualnom primanju...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 okt 2010, 18:42

MElloo je napisao/la:
Ajla-CR7 je napisao/la:ma netreba nam rooney imamo mi dovoljno kvalitetnih igraca i a trebali bi prodat higuaina stvarno me je on razocarao... :( :( :(
po cemu te razocarao,to sto je 2 sezone najbolji strijelac Real Madrida :lol: :lol:
Ma jbg nadmašio čovjek Ronija ja Higuaina ne bi dao ni za prvi tim evropskog prvaka Intera :mrgreen: ;) ,a kamoli da ga prodamo da Rooney dođe
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Ajla-CR7
Kontakt:

Post Postao/la Ajla-CR7 » 21 okt 2010, 18:45

Lily je napisao/la:
MElloo je napisao/la:
Ne, tad je ucila kojeg oblika je lopta. :mrgreen:

Salim se Ajla, samo eto ne volim te "obozavateljice" Ronalda, jer svaka je neka maloljetna tupica - nadam se da ces me ti prijatno iznenaditi postovima pa da imam razloga dolaziti na ovu spamersku temu. :mrgreen:
ja se vnebi mogla slozit sa toibom jer rinalda vole mnogi ljudi djevojke djeca na svijetu tak da nisi upravu... :( :(
I love MUSIC!!!

Ajla-CR7
Kontakt:

Post Postao/la Ajla-CR7 » 21 okt 2010, 18:47

Ma jbg nadmašio čovjek Ronija ja Higuaina ne bi dao ni za prvi tim evropskog prvaka Intera :mrgreen: ;) ,a kamoli da ga prodamo da Rooney dođe[/quote]
pa nebi ni ja da rooney dode ali bi voljela da ode higuain jer je jako slab ove sezone... :!: :!:
I love MUSIC!!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 okt 2010, 18:49

Ajla-CR7 je napisao/la:Ma jbg nadmašio čovjek Ronija ja Higuaina ne bi dao ni za prvi tim evropskog prvaka Intera :mrgreen: ;) ,a kamoli da ga prodamo da Rooney dođe
pa nebi ni ja da rooney dode ali bi voljela da ode higuain jer je jako slab ove sezone... :!: :!:[/quote]
Ma sabura tek je počelo,a i nije toliko loše 4 gola i 2 asist.Ne mogu i on i Ronaldo zabijat 40 golova po sezoni ;)

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 21 okt 2010, 18:51

pa normalno da zeli da ode higuain jer je on jedini konkurent ronaldu za prvog strijelca i najboljeg igraca real madrida.

Ajla-CR7
Kontakt:

Post Postao/la Ajla-CR7 » 21 okt 2010, 18:51

LBJ MVP je napisao/la:
Ajla-CR7 je napisao/la:Ma jbg nadmašio čovjek Ronija ja Higuaina ne bi dao ni za prvi tim evropskog prvaka Intera :mrgreen: ;) ,a kamoli da ga prodamo da Rooney dođe
pa nebi ni ja da rooney dode ali bi voljela da ode higuain jer je jako slab ove sezone... :!: :!:
Ma sabura tek je počelo,a i nije toliko loše 4 gola i 2 asist.Ne mogu i on i Ronaldo zabijat 40 golova po sezoni ;)[/quote]
hihihi pa ok vidjet cemo neka se pokaze a rooney nek ide u barcelonu ili negdje drugo sta ja znam vec nama netreba...
I love MUSIC!!!

Ajla-CR7
Kontakt:

Post Postao/la Ajla-CR7 » 21 okt 2010, 18:54

Wolverine je napisao/la:pa normalno da zeli da ode higuain jer je on jedini konkurent ronaldu za prvog strijelca i najboljeg igraca real madrida.
pff ronaldo bolji od higuailna totalno pogledaj samo nagrade i igru ma ronaldo je bolji 100000 % od higuaina..
I love MUSIC!!!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 okt 2010, 18:54

ma ja šta če nam ko pored Higuaina koji nezna razočarati :? i onog pedofila nemamo više nikoga...neko treba doči možda je Wayne preskup ali onda se okrenuti Lorenteu,Suarezu....

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 okt 2010, 18:58

Raul_64 je napisao/la:ma ja šta če nam ko pored Higuaina koji nezna razočarati :? i onog pedofila nemamo više nikoga...neko treba doči možda je Wayne preskup ali onda se okrenuti Lorenteu,Suarezu....
De brate kako možeš pljuvat po najisplativijem transferu Reala u zadnjih 100 godina :lol:
Čovjek se sjajno uklopio u igru kod prošlih trenera kao i kod Moua očigledno je da je Ronaldo scorer,a Higuain samo pomoć to odlično radi.Mora se znat neki red ne Ronaldo i Higuain prošle sezone po 30 golova,a Pipita gonio za najboljeg striijelca Ronaldo puca penale ne može to tako ;)
Imao je Milita i Eta u Interu pa je Milito bio prvi napadač,a Eto pomoć ;)

Ajla-CR7
Kontakt:

Post Postao/la Ajla-CR7 » 21 okt 2010, 19:00

LBJ MVP je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:ma ja šta če nam ko pored Higuaina koji nezna razočarati :? i onog pedofila nemamo više nikoga...neko treba doči možda je Wayne preskup ali onda se okrenuti Lorenteu,Suarezu....
De brate kako možeš pljuvat po najisplativijem transferu Reala u zadnjih 100 godina :lol:
Čovjek se sjajno uklopio u igru kod prošlih trenera kao i kod Moua očigledno je da je Ronaldo scorer,a Higuain samo pomoć to odlično radi.Mora se znat neki red ne Ronaldo i Higuain prošle sezone po 30 golova,a Pipita gonio za najboljeg striijelca Ronaldo puca penale ne može to tako ;)
Imao je Milita i Eta u Interu pa je Milito bio prvi napadač,a Eto pomoć ;)
pa slazem se ... :mrgreen: :mrgreen:
I love MUSIC!!!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []