a prije 2 god si voljela Man Utd i crAjla-CR7 je napisao/la:eee ev ljudi da se i ja malo ukljucim u ovu temu jer nezmjero volim real i c.ronalda...![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
nešto te nemogu sa tim smajlima uzeti za ozbiljno....nego jel više voliš Real ili RonaldaAjla-CR7 je napisao/la:eee ev ljudi da se i ja malo ukljucim u ovu temu jer nezmjero volim real i c.ronalda...![]()
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
MElloo je napisao/la:a prije 2 god si voljela Man Utd i crAjla-CR7 je napisao/la:eee ev ljudi da se i ja malo ukljucim u ovu temu jer nezmjero volim real i c.ronalda...![]()
![]()
MElloo kralj ko obicno
pa podjednako tu su negdje i real i ronaldo...hiihih
ali mozda malo vise real ali eto tu su negdje...
Cristiano Ronaldo "7" <3-forever
<3Cesc Fabregas,Real Madrid,Arsenal<3
I love MUSIC!!!
I love MUSIC!!!
I sta vi kazete za ovo za mogucnost dolazka Rooneya
ja mislim da je do bezveze bacanje para,bolje dovest Llorentea ili mozda Teveza 
E to se tražiAjla-CR7 je napisao/la:pa podjednako tu su negdje i real i ronaldo...hiihih![]()
![]()
Fin tekst danas na ss.ba bi o Raulu iznenadili su me pravo
VELIKI+
Nijedan od njih nema mjesta u ekipi,a skupi tako da ništaMElloo je napisao/la:I sta vi kazete za ovo za mogucnost dolazka Rooneyaja mislim da je do bezveze bacanje para,bolje dovest Llorentea ili mozda Teveza
Ali opet bolje i Lazo Popović nego Rooney njega baš ne bi volio vidjet u bijelom dresu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ne, tad je ucila kojeg oblika je lopta.MElloo je napisao/la:a prije 2 god si voljela Man Utd i crAjla-CR7 je napisao/la:eee ev ljudi da se i ja malo ukljucim u ovu temu jer nezmjero volim real i c.ronalda...![]()
![]()
Salim se Ajla, samo eto ne volim te "obozavateljice" Ronalda, jer svaka je neka maloljetna tupica - nadam se da ces me ti prijatno iznenaditi postovima pa da imam razloga dolaziti na ovu spamersku temu.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
ma netreba nam rooney imamo mi dovoljno kvalitetnih igraca i a trebali bi prodat higuaina stvarno me je on razocarao...

I love MUSIC!!!
I love MUSIC!!!
po cemu te razocarao,to sto je 2 sezone najbolji strijelac Real MadridaAjla-CR7 je napisao/la:ma netreba nam rooney imamo mi dovoljno kvalitetnih igraca i a trebali bi prodat higuaina stvarno me je on razocarao...![]()
![]()
ja sam za dolazak Rooneya ali ovisno o visini transfera i njegovom eventualnom primanju...
Ma jbg nadmašio čovjek Ronija ja Higuaina ne bi dao ni za prvi tim evropskog prvaka InteraMElloo je napisao/la:po cemu te razocarao,to sto je 2 sezone najbolji strijelac Real MadridaAjla-CR7 je napisao/la:ma netreba nam rooney imamo mi dovoljno kvalitetnih igraca i a trebali bi prodat higuaina stvarno me je on razocarao...![]()
![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ja se vnebi mogla slozit sa toibom jer rinalda vole mnogi ljudi djevojke djeca na svijetu tak da nisi upravu...Lily je napisao/la:Ne, tad je ucila kojeg oblika je lopta.MElloo je napisao/la:a prije 2 god si voljela Man Utd i crAjla-CR7 je napisao/la:eee ev ljudi da se i ja malo ukljucim u ovu temu jer nezmjero volim real i c.ronalda...![]()
![]()
![]()
Salim se Ajla, samo eto ne volim te "obozavateljice" Ronalda, jer svaka je neka maloljetna tupica - nadam se da ces me ti prijatno iznenaditi postovima pa da imam razloga dolaziti na ovu spamersku temu.
I love MUSIC!!!
I love MUSIC!!!
Ma jbg nadmašio čovjek Ronija ja Higuaina ne bi dao ni za prvi tim evropskog prvaka Intera
,a kamoli da ga prodamo da Rooney dođe[/quote]
pa nebi ni ja da rooney dode ali bi voljela da ode higuain jer je jako slab ove sezone...

pa nebi ni ja da rooney dode ali bi voljela da ode higuain jer je jako slab ove sezone...
I love MUSIC!!!
I love MUSIC!!!
pa nebi ni ja da rooney dode ali bi voljela da ode higuain jer je jako slab ove sezone...Ajla-CR7 je napisao/la:Ma jbg nadmašio čovjek Ronija ja Higuaina ne bi dao ni za prvi tim evropskog prvaka Intera![]()
,a kamoli da ga prodamo da Rooney dođe
Ma sabura tek je počelo,a i nije toliko loše 4 gola i 2 asist.Ne mogu i on i Ronaldo zabijat 40 golova po sezoni
pa normalno da zeli da ode higuain jer je on jedini konkurent ronaldu za prvog strijelca i najboljeg igraca real madrida.
Ma sabura tek je počelo,a i nije toliko loše 4 gola i 2 asist.Ne mogu i on i Ronaldo zabijat 40 golova po sezoniLBJ MVP je napisao/la:pa nebi ni ja da rooney dode ali bi voljela da ode higuain jer je jako slab ove sezone...Ajla-CR7 je napisao/la:Ma jbg nadmašio čovjek Ronija ja Higuaina ne bi dao ni za prvi tim evropskog prvaka Intera![]()
,a kamoli da ga prodamo da Rooney dođe
![]()
hihihi pa ok vidjet cemo neka se pokaze a rooney nek ide u barcelonu ili negdje drugo sta ja znam vec nama netreba...
I love MUSIC!!!
I love MUSIC!!!
pff ronaldo bolji od higuailna totalno pogledaj samo nagrade i igru ma ronaldo je bolji 100000 % od higuaina..Wolverine je napisao/la:pa normalno da zeli da ode higuain jer je on jedini konkurent ronaldu za prvog strijelca i najboljeg igraca real madrida.
I love MUSIC!!!
I love MUSIC!!!
ma ja šta če nam ko pored Higuaina koji nezna razočarati
i onog pedofila nemamo više nikoga...neko treba doči možda je Wayne preskup ali onda se okrenuti Lorenteu,Suarezu....
De brate kako možeš pljuvat po najisplativijem transferu Reala u zadnjih 100 godinaRaul_64 je napisao/la:ma ja šta če nam ko pored Higuaina koji nezna razočaratii onog pedofila nemamo više nikoga...neko treba doči možda je Wayne preskup ali onda se okrenuti Lorenteu,Suarezu....
Čovjek se sjajno uklopio u igru kod prošlih trenera kao i kod Moua očigledno je da je Ronaldo scorer,a Higuain samo pomoć to odlično radi.Mora se znat neki red ne Ronaldo i Higuain prošle sezone po 30 golova,a Pipita gonio za najboljeg striijelca Ronaldo puca penale ne može to tako
Imao je Milita i Eta u Interu pa je Milito bio prvi napadač,a Eto pomoć
pa slazem se ...LBJ MVP je napisao/la:De brate kako možeš pljuvat po najisplativijem transferu Reala u zadnjih 100 godinaRaul_64 je napisao/la:ma ja šta če nam ko pored Higuaina koji nezna razočaratii onog pedofila nemamo više nikoga...neko treba doči možda je Wayne preskup ali onda se okrenuti Lorenteu,Suarezu....
![]()
Čovjek se sjajno uklopio u igru kod prošlih trenera kao i kod Moua očigledno je da je Ronaldo scorer,a Higuain samo pomoć to odlično radi.Mora se znat neki red ne Ronaldo i Higuain prošle sezone po 30 golova,a Pipita gonio za najboljeg striijelca Ronaldo puca penale ne može to tako![]()
Imao je Milita i Eta u Interu pa je Milito bio prvi napadač,a Eto pomoć
I love MUSIC!!!
I love MUSIC!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.