Pa nije bas tajna to za ugovore, jedino ono za produzenje ako izborimo Europu.narodniheroj je napisao/la:Nemam ja ništa protiv tebe lično, ali pišeš o nekim stvarima koje malo ljudi zna, a 100% bi o tome pisao @ solinas da iam išta od toga.zeza je napisao/la:Narodni
100% istina,vjeruj
PS neka ste razvalili pakaš onim međugorcima, zadugo će vas se sječati
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
						Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Coraco **** Velez oni I vi u 5 deka, nego nikako da skontam pravit video 20 min na engleskom protiv njih I onda ,dan nakon tog nastavi s lizanjem. Oni traze pomoc od drugih jer ne mogu sami izaci na kraj s nama  

MocMahale444 
1921 BLEED BLUE
						1921 BLEED BLUE
- tuzlak1987
- Kontakt:
Haha et sad lizemo se,  a kada bi se nasli oci u oci posutali bi se momentalno  

Na ove navijacke grupe mislim..

Na ove navijacke grupe mislim..
Popusti stari, video pretpostavljam nije pravio niko od ovih forumaša nego oni novinari.MuhamedTM je napisao/la:Coraco **** Velez oni I vi u 5 deka, nego nikako da skontam pravit video 20 min na engleskom protiv njih I onda ,dan nakon tog nastavi s lizanjem. Oni traze pomoc od drugih jer ne mogu sami izaci na kraj s nama
Ni ja eto ne mogu nikako da shvatim da vaša uprava najavljuje titutlu a igrate kao invalidi, da ista ta uprava izjavljuje da je protiv Želj napravljena urota u savezu, da je za kiks krivo pašče itd itd
Slusaj tacno je nesto sto si naveo ali I sam vidis kakvu bitku vodimo. Od krova do podaCoraco je napisao/la:Popusti stari, video pretpostavljam nije pravio niko od ovih forumaša nego oni novinari.MuhamedTM je napisao/la:Coraco **** Velez oni I vi u 5 deka, nego nikako da skontam pravit video 20 min na engleskom protiv njih I onda ,dan nakon tog nastavi s lizanjem. Oni traze pomoc od drugih jer ne mogu sami izaci na kraj s nama
Ni ja eto ne mogu nikako da shvatim da vaša uprava najavljuje titutlu a igrate kao invalidi, da ista ta uprava izjavljuje da je protiv Želj napravljena urota u savezu, da je za kiks krivo pašče itd itd

Samo sto mi imamo titula a vi ne u tome je razlika,nasi nekad najave pa se sjebu prvi mi navijaci smo bili protiv Zaimove izjave a o Alihodzicu I psu hahahahaha pa on je levat sto se tice toga.
Sad jel pravio forumas sigurno da jeste I cak mislim da znam ko je to,ekspert engleskog jezika solinas

MocMahale444 
1921 BLEED BLUE
						1921 BLEED BLUE
Mlijeko na akciji, jel de?joker90 je napisao/la:Sad ja u Bingu bio sa djevojkom, kad prolazi pored nas Sablja sa zenom i kcerkicom. Obucen ko da mu je 16 godina, frizurica sa linijom na stranu ko Ronaldo..Rek'o curi, hajde da idemo moze ova budala pocet po policama se penjati i skakati svake sekunde..
E majko mila pa dobro mu je jucer Vojvodic ono sve rekao, nista covjek slagao nije.
- 
				fedeltafrotta
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Pa kaze: SLAAAAAVIJA, dva svijeta granica!
Znam da se na golubarniku vise slusa Ljuba Alicic, ali moze proci i ova!!

[youtube][/youtube]

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
						"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Jaozinho22
- Kontakt:
A ovo je ono kad su pisali da je propali Spalević otresao ''najboljeg poslijeratnog igrača naše lige''fedeltafrotta je napisao/la:joker90 je napisao/la:Pa kaze: SLAAAAAVIJA, dva svijeta granica!
Znam da se na golubarniku vise slusa Ljuba Alicic, ali moze proci i ova!!

[youtube][/youtube]

Više titula nego pojedini klubovi lopti !  FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
						Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Plodimo komšije. 

Mogli ste ploditi dok je noDze brat vodio ekipu, sad kod Jese ovi maksumi vas trpaju.Pappy je napisao/la:Plodimo komšije.

Bahati, bahati Željkan!
1946
						1946
Plodnja je plodnja. 

- 
				belosevic28
- Kontakt:
Pappy kume, jesi jos u fazonu da ispadate? 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Hoho jesi ono ti onaj neutralac sto samo voli lijep fudbal, a branis ZeljA cim ih neko spomene?megaffon je napisao/la:Mlijeko na akciji, jel de?joker90 je napisao/la:Sad ja u Bingu bio sa djevojkom, kad prolazi pored nas Sablja sa zenom i kcerkicom. Obucen ko da mu je 16 godina, frizurica sa linijom na stranu ko Ronaldo..Rek'o curi, hajde da idemo moze ova budala pocet po policama se penjati i skakati svake sekunde..
E majko mila pa dobro mu je jucer Vojvodic ono sve rekao, nista covjek slagao nije.
 Reci bolan slobodno da navijas za njih, nije to grijeh. Mislim jeste malo ofirno, al jbg.
  Reci bolan slobodno da navijas za njih, nije to grijeh. Mislim jeste malo ofirno, al jbg.Bahati, bahati Željkan!
1946
						1946
- 
				staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
zaljubljenik u domaci fudbal a u isti se razumije ko mara u kriv k u r a cjoker90 je napisao/la:Hoho jesi ono ti onaj neutralac sto samo voli lijep fudbal, a branis ZeljA cim ih neko spomene?megaffon je napisao/la:Mlijeko na akciji, jel de?joker90 je napisao/la:Sad ja u Bingu bio sa djevojkom, kad prolazi pored nas Sablja sa zenom i kcerkicom. Obucen ko da mu je 16 godina, frizurica sa linijom na stranu ko Ronaldo..Rek'o curi, hajde da idemo moze ova budala pocet po policama se penjati i skakati svake sekunde..
Reci bolan slobodno da navijas za njih, nije to grijeh. Mislim jeste malo ofirno, al jbg.

...neofirni strumf
 ...neofirni strumf  

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nisam ga prije viđao po ovim temama, ali sam ga zapamtio kad je rekao da kone trenutno imaju najzdraviju atmosferu od svih klubova, a ljudima odavno nije gore bilo.staragarda je napisao/la: zaljubljenik u domaci fudbal a u isti se razumije ko mara u kriv k u r a c
...neofirni strumf

Ali eto nek uziva u lijepom fudbalu na Grbavici. Samo ne mogu ovih pizdica prikrivenih, sto glume ovako dok se ne otkriju.
  Ali eto nek uziva u lijepom fudbalu na Grbavici. Samo ne mogu ovih pizdica prikrivenih, sto glume ovako dok se ne otkriju.Bahati, bahati Željkan!
1946
						1946
E nemam pametnija posla nego glumit nesto po forumujoker90 je napisao/la:Nisam ga prije viđao po ovim temama, ali sam ga zapamtio kad je rekao da kone trenutno imaju najzdraviju atmosferu od svih klubova, a ljudima odavno nije gore bilo.staragarda je napisao/la: zaljubljenik u domaci fudbal a u isti se razumije ko mara u kriv k u r a c
...neofirni strumf

Ali eto nek uziva u lijepom fudbalu na Grbavici. Samo ne mogu ovih pizdica prikrivenih, sto glume ovako dok se ne otkriju.
 nisam mislio na trenutno stanje, nego mislim u globalu. Zeljo, mozda nece biti prvak, a vjerujem da nece ni ispasti, ni prva ni posljednja sezona sa slicnim ishodom, burazere, i da gubis 10-0, s juga bi se pjesma cula, znas ono, lajkamo Plave
  nisam mislio na trenutno stanje, nego mislim u globalu. Zeljo, mozda nece biti prvak, a vjerujem da nece ni ispasti, ni prva ni posljednja sezona sa slicnim ishodom, burazere, i da gubis 10-0, s juga bi se pjesma cula, znas ono, lajkamo Plave   ne mogu reci da sam navijač Želje, jer mi je drago i Sarajevo i Olimpic, doduše Plave malo vise
  ne mogu reci da sam navijač Želje, jer mi je drago i Sarajevo i Olimpic, doduše Plave malo vise   iskreno, navijam za nase ekipe kad izadju na euro scenu, da se malo reprezentira nas fudbal, i to je to, laku noć!
  iskreno, navijam za nase ekipe kad izadju na euro scenu, da se malo reprezentira nas fudbal, i to je to, laku noć!- 
				belosevic28
- Kontakt:
Malo si pozakasnio, jer se vise ni ta pjesma s Juga ne cuje...

Jasta je. Tako su neki prosle sezone pred rajom ciljali na Evropu a cim se ugase svjetla "Boze da nam je do titule".belosevic28 je napisao/la:Pappy kume, jesi jos u fazonu da ispadate?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
						KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- 
				belosevic28
- Kontakt:
To ovi sto su najveci favoriti za titulu ove sezone?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.