FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Divno igra uhljup Mehidic od prve minute, znaci igrac manje na terenu za nas 

-
- Kontakt:
Hoće li biti kakvog prenosa?
kakav ba uhljup, momak igra za slobodu pustite sad price..
sloboda igra!
sloboda igra!
nek nam je sa srećom, mora nas i ona jednom pogledati... Idemo Slobodo!!!
Nad tobom sunce najljepše sja
[youtube][/youtube]
+40
+40

Kada danas Hus provali taktiku u prvih 20min da mi napadamo.
Pogubit ce se **** i nece znati sta ih je snaslo.Jer oni ce pokusat nas odmah napasti uz domaci teren i pritisak publike.
A ne znaju da mi takva tekme najbolje igramo.
zgazite ih
Pogubit ce se **** i nece znati sta ih je snaslo.Jer oni ce pokusat nas odmah napasti uz domaci teren i pritisak publike.
A ne znaju da mi takva tekme najbolje igramo.
zgazite ih
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Ajde ljudi link kakav ,milost molim vas ...
Kako bi bilo fino da je Lazevski dobio papire, pa Kostića na stopera, Merzića sa Stjepanovićem na DMF, a Ordagu na desno krilo...Sa dva defanzivna vezna smo dobro igrali u gostima prošle sezone, gdje su domaći napadali (npr. Željo, Sarajevo itd.), pa smo se dobro odbranili i izvukli dobre rezultate...Eto koliko jedan igrač samo znači, a kamo li 3-4 što nama uvijek nekako fale iz raznoraznih razloga.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Ovdje ce ti biti odmah sa desne strane kada pocne mečahmic je napisao/la:Ajde ljudi link kakav ,milost molim vas ...

http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufi
Jel ide ko u 075?
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
- JohnCleese
- Kontakt:
wobly92 je napisao/la:Kako bi bilo fino da je Lazevski dobio papire, pa Kostića na stopera, Merzića sa Stjepanovićem na DMF, a Ordagu na desno krilo...Sa dva defanzivna vezna smo dobro igrali u gostima prošle sezone, gdje su domaći napadali (npr. Željo, Sarajevo itd.), pa smo se dobro odbranili i izvukli dobre rezultate...Eto koliko jedan igrač samo znači, a kamo li 3-4 što nama uvijek nekako fale iz raznoraznih razloga.

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
lijevi bek, kvalitetniji vezni od Merze i krilni napadac - ekipa za titulu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Imam neki osjećaj da bi baš tako i mogli igrati. Sa Kostićem na stoperu, a Merzićem i Stjepanovićem na DMF, Ordagićem na desnom krilu. A da možda Mehidića ili čak Veselinovića "žrtvuje" na lijevom beku.wobly92 je napisao/la:Kako bi bilo fino da je Lazevski dobio papire, pa Kostića na stopera, Merzića sa Stjepanovićem na DMF, a Ordagu na desno krilo...Sa dva defanzivna vezna smo dobro igrali u gostima prošle sezone, gdje su domaći napadali (npr. Željo, Sarajevo itd.), pa smo se dobro odbranili i izvukli dobre rezultate...Eto koliko jedan igrač samo znači, a kamo li 3-4 što nama uvijek nekako fale iz raznoraznih razloga.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
slazem se da bi puno bolje prosli da na ovaj isti tim samo malo zarotiramo igrace kao sto momak iznad napisa..Kole stoper, Merza vezni, Mehidic bek, Ordaga krilo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Fatic je vezni, samo lijevi bek i ofanzivacultrasstyle_tz je napisao/la:lijevi bek, kvalitetniji vezni od Merze i krilni napadac - ekipa za titulu
- Beduin
- Kontakt:
Evo skinuo sam Puffin web i ukljucio desktop verziju, ali kad hocu da trazim stranicu pise mi: No network service.Rimes87 je napisao/la:Ne znam da li ima Puffin web browser na store-u za iPhone. Taj browser se može namjestiti da pusti desktop verziju stranice, samim tim može pokrenuti bilo kakav streamBeduin je napisao/la:iPhone mi je_dreamer_ je napisao/la: sto se tice streamova preko mob-a, ako imas iphone, slabe su ti sanse. Sa Samsunga znam da moze.![]()
Preko yt je ok, zato i pitam za streamove jer ne znam kako ide i moram li neki dodatni program skinuti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kaze da provjerim uredjaj, a radi mi wifi i ostali programi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ne znam brate sta je u pitanju, stvarno mi se nikada to nije desilo... Ja sam cak neke stvari stremao preko Puffina i cast-ao na TV, znaci ferceralo bez problema. Ako ima neko ko se razumije bolje od nas dvojice u tu tehnologiju pa da pomogne, bilo bi super.Beduin je napisao/la:Evo skinuo sam Puffin web i ukljucio desktop verziju, ali kad hocu da trazim stranicu pise mi: No network service.Rimes87 je napisao/la:Ne znam da li ima Puffin web browser na store-u za iPhone. Taj browser se može namjestiti da pusti desktop verziju stranice, samim tim može pokrenuti bilo kakav streamBeduin je napisao/la: iPhone mi je![]()
Preko yt je ok, zato i pitam za streamove jer ne znam kako ide i moram li neki dodatni program skinuti.
Kaze da provjerim uredjaj, a radi mi wifi i ostali programi.
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Sad se mozes slikat 
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk

Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.