Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- grobar1099
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Aldridge -23,5+ 2
Uzeo sam Aldridge preko prvenstveno zbog toga sto je Feniks mnogo los ispod kosa i mislim da ce upravo najvise lopti ici na Aldridge, u poslednje vrijeme doktor igra u odlicnoj formi a i svakoj ekipi on moze utrpati 24+.
Jefferson -16,5+ 2
Jefferson se poslije povrede vratio i u nekoliko utakmica sto je igrao nije blistao tako da mislim da mu je sad vrijeme, a i Washington mu lezi, u zadnje 4 utakmice protiv njih isao je 18+ iako je Washington jedna od jacih ekipa ispod kosa, ali ja ga po ovoj margini moram uzeti. Kembe nema tako da Big All mora povuci veceras!
R.Gay -20.5+ 2
Ne igra u nekoj vrhunskoj formi ali Rudy puno bolje igra na domacem parketu nego u gostima, isto tako Rudy je u zadnjoj utakmici ubacio samo 4 poena Dallasu ali ja mislim da se tu utakmicu povrijedio jer je igrao samo 10 minuta, prije te utakmice je zabijao 26, 30, 32, 35 sto govori da mu Dallas lezi kao ekipa.
James -26-5+ 2
Necu puno trositi rijeci o ovom majstoru, ako neko mora povuci protiv jacih ekipa onda je to upravo James, to se ustvari od njega i ocekuje i mislim da uz dovoljan broj suteva ocekujem Jamesa preko 30+
Irving -21+ 1
Znamo da je poludio u onoj utakmici i dao 55 poena jer nije bilo Jamesa, igra u dobroj formi ali veceras ga ocekujem ispod 20 poena jer igra protiv Paula a svi znamo kakvu taj covjek odbranu igra, a i pored toga mislim da ce James preuzeti vise na sebe sto je i ocekivano tako da to je razlog sto ga igram ispod.
Uzeo sam Aldridge preko prvenstveno zbog toga sto je Feniks mnogo los ispod kosa i mislim da ce upravo najvise lopti ici na Aldridge, u poslednje vrijeme doktor igra u odlicnoj formi a i svakoj ekipi on moze utrpati 24+.
Jefferson -16,5+ 2
Jefferson se poslije povrede vratio i u nekoliko utakmica sto je igrao nije blistao tako da mislim da mu je sad vrijeme, a i Washington mu lezi, u zadnje 4 utakmice protiv njih isao je 18+ iako je Washington jedna od jacih ekipa ispod kosa, ali ja ga po ovoj margini moram uzeti. Kembe nema tako da Big All mora povuci veceras!
R.Gay -20.5+ 2
Ne igra u nekoj vrhunskoj formi ali Rudy puno bolje igra na domacem parketu nego u gostima, isto tako Rudy je u zadnjoj utakmici ubacio samo 4 poena Dallasu ali ja mislim da se tu utakmicu povrijedio jer je igrao samo 10 minuta, prije te utakmice je zabijao 26, 30, 32, 35 sto govori da mu Dallas lezi kao ekipa.
James -26-5+ 2
Necu puno trositi rijeci o ovom majstoru, ako neko mora povuci protiv jacih ekipa onda je to upravo James, to se ustvari od njega i ocekuje i mislim da uz dovoljan broj suteva ocekujem Jamesa preko 30+
Irving -21+ 1
Znamo da je poludio u onoj utakmici i dao 55 poena jer nije bilo Jamesa, igra u dobroj formi ali veceras ga ocekujem ispod 20 poena jer igra protiv Paula a svi znamo kakvu taj covjek odbranu igra, a i pored toga mislim da ce James preuzeti vise na sebe sto je i ocekivano tako da to je razlog sto ga igram ispod.
Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.
Barca mes que un club!
Barca mes que un club!
Sve ovo sto je rekao grobar; jedina razlika ja sam igrao lillard vise umjesto aldridga
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Collison 14,5+
Bledsoe 16,5+
i mozda griffin ili aldridge ili ponajbolje LBJ +
Bledsoe 16,5+
i mozda griffin ili aldridge ili ponajbolje LBJ +
FK Sloboda Tuzla
Evo i od mene nesto za vcrs tenisko
Bolt vs Mitchel 1(1,85)
Chung vs Barton 1(1,35)
Bolt vs Mitchel 1(1,85)
Chung vs Barton 1(1,35)
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
-
MadridReal
- Kontakt:
Sve padovi niko igraca pogodio nije uzas ovaj NBA je fujj
La Coruna-Eiba PIK X
Standard-Mouscron PS2
St.Etienne-Lens 1
Salke-Borusia PS 1
La Coruna-Eiba PIK X
Standard-Mouscron PS2
St.Etienne-Lens 1
Salke-Borusia PS 1
WINNalex1991 je napisao/la:Evo i od mene nesto za vcrs tenisko
Bolt vs Mitchel 1(1,85)
Chung vs Barton 1(1,35)
Bagdathis vs Youzhny 2 (2,2)
Gabashvili vs Ram 1 (1,4)
Schalke vs M.gladbach ps1 (1,65)
kv.5,08
Gabashvili vs Ram 1 (1,4)
Schalke vs M.gladbach ps1 (1,65)
kv.5,08
I evo jedna onako veca kvota na singlu(isplati se probati)
tenis zene itf midland
CHIRICO VS OSAKA 2 (2,4)
tenis zene itf midland
CHIRICO VS OSAKA 2 (2,4)
-
akumulator87
- Kontakt:
Na osnovu čega ? koji kur*c lupetaš samo I nabijaš postovealex1991 je napisao/la:I evo jedna onako veca kvota na singlu(isplati se probati)
tenis zene itf midland
CHIRICO VS OSAKA 2 (2,4)
-
subcoccinela
- Kontakt:
haj ba akumulator popusti covjeka
@alex1991 hvala za cunga lungu
-
admir12345
- Kontakt:
http://prntscr.com/61pfvl" onclick="window.open(this.href);return false; za danas a ova 3 para kineska kosarka siguran sam da sa lahkocom prelaze ove granice.
evo jedan da se prati a nadam se i dobitni

Seppi-Berankis 2 2.75
Iskereno mislim da je Berankis ovakvom kvotom podcijenjen u danasnjem mecu. Berankis je nekada prvi junior svijeta, kojeg su povrede sprijecile da ranije ostvari bolju karijeru. Karijera mu je trenutno u usponu i igra, reklo bi se u zivotnoj formi. Krenulo ga je od onog preokreta i pobjede nad Dzumhurom u okviru Davis Cup-a. Seppi se dosta muci na ovom turniru i sa slabije plasiranim teniserima od Berankisa. Seppi ima prednost u visini i dobrom servisu, ali mislim da ce to Berankis svojom brzinom i agresivnoscu uspjeti nadoknaditi.
Seppi je 41. igrac, a Berankis je 82. igrac na ATP listi.
Ja singliram srednjim ulogom na pobjedu Litvanca. Sretno!
Iskereno mislim da je Berankis ovakvom kvotom podcijenjen u danasnjem mecu. Berankis je nekada prvi junior svijeta, kojeg su povrede sprijecile da ranije ostvari bolju karijeru. Karijera mu je trenutno u usponu i igra, reklo bi se u zivotnoj formi. Krenulo ga je od onog preokreta i pobjede nad Dzumhurom u okviru Davis Cup-a. Seppi se dosta muci na ovom turniru i sa slabije plasiranim teniserima od Berankisa. Seppi ima prednost u visini i dobrom servisu, ali mislim da ce to Berankis svojom brzinom i agresivnoscu uspjeti nadoknaditi.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Idiiiote duvaj mi bongakumulator87 je napisao/la:Na osnovu čega ? koji kur*c lupetaš samo I nabijaš postovealex1991 je napisao/la:I evo jedna onako veca kvota na singlu(isplati se probati)
tenis zene itf midland
CHIRICO VS OSAKA 2 (2,4)
ako hoces odigraj ako neces drzi jezik za zubima.nigdje ne pise da ti moram dati objasnjenje sto i kako
subcoccinela je napisao/la:haj ba akumulator popusti covjeka![]()
I ja se slazem ako nista isplati se odigrati da Seppi nece dobiti 2:0 kvota je 1,65.ako je mogao dobiti Mullera jucer koji je u strasnoj formi ne vidim razloga zasto ne bi seppija il mu barem uzeo setbulbasor je napisao/la:Seppi-Berankis 2 2.75
- corleone87
- Kontakt:
Dobri stari fudbal
Basaksehir - Kardemir Karabuk GG @1.95
AC Ajaccio - Laval GG @2
Arles-Avignon - Nimes 2-3 @1.90
Trapani - Carpi x2 @1.22
RNK Split - Istra 1961 1 @1.60 SP
Volendam - Jong Ajax 1 @1.60
Kvote iz premiera
Basaksehir - Kardemir Karabuk GG @1.95
AC Ajaccio - Laval GG @2
Arles-Avignon - Nimes 2-3 @1.90
Trapani - Carpi x2 @1.22
RNK Split - Istra 1961 1 @1.60 SP
Volendam - Jong Ajax 1 @1.60
Kvote iz premiera
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
admir12345
- Kontakt:
Kinezi prosla sva 3 na koseveadmir12345 je napisao/la:http://prntscr.com/61pfvl za danas a ova 3 para kineska kosarka siguran sam da sa lahkocom prelaze ove granice.
ramos4 je napisao/la:evo jedan da se prati a nadam se i dobitni
117- 116
119- 128
113-115
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.