Srbi burazeruzgmiky je napisao/la:
pa dokle više![]()
Zvezda nam je sve

Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Srbi burazeruzgmiky je napisao/la:
pa dokle više![]()

Gentile nije nastupio.jozinho je napisao/la:Gentile A.(-13,5+)-Mil-Efe 1,85 manje
Gentile u zadnje vrijeme igra u odličnoj formi i u zadnje 3 utakmice u EL-u je zabijao preko ove granice.Ni ove ni prošle sezone Gentile nije vezao tri utakmice preko ove granice u EL-u.Ove je sezone u 28 susreta u njih 9 zabijao preko ove granice,a sigurno je da će i Efes posebno obratiti pažnju na njega jer ove sezone Efes igra dobru obranu i u zadnje 3 utakmice su sveli protivnike na 70-tak koševa.Gentile je na prosjeku od oko 11 koševa i doma je u 14 susreta u samo njih 3 uspio zabiti više od 13 koševa.
RadoševićL(-7,5+)-ALBA-Pan 1,85 više
Iznimno bitan susret i za jedne i druge pogotovo za ALBU kojoj ova utakmica može puno toga donijeti jer eventualnim porazom bi im Pao pobjegao da dvije pobjede prednosti.Leon je ove sezone u EL-u na prosjeku od 8,5 koševa,no zanimljivo je da u gostima igra oko 19 min i postiže 7 koševa uzimajućo oko 8 šuteva,dok doma zabija više od 10 za 21min uzimajući više od 10 šuteva.Očito je da mu domaći teren puno bolje leži i trebao bi odigrati dobar susret i prebaciti ovu nisku granicu.
SRETNO NAM!
Skide me Schalke.Billy je napisao/la:Pa kaže:![]()
![]()
![]()
![]()
1. Oss-Helmond 3+
2. Alba Berlin-Panathinaikos kp2
3. Schalke-M'gladbach x2
4. J.Gist 9,5 manje
Sretno!!!
zvanicno ?curryrevenge je napisao/la:Westbrok manje vraca se durantula
Grci pokvarise slavlje, druga cetvrtina 9 poenaWestHam je napisao/la:T. Tompkins 2
Shalke-M'Gladbah zp1-
Oss-Helmond pm3
FC Eindhoven-Roda zp1-
Deportivo-Eibar ck1
Volendam-Jong Ajax hx2
Panathenaikos zg2
25,84
Moj ti je prijedlog da meni dadnes tu stojudiplomatija je napisao/la:Sta mislite da li ce se river navijačima htjeti iskupiti za onaj debakl protiv boce, pa da ovim utrpaju jedno 4 komada, prihvatljiva mi kvota na 4+, 4,20x100=420
4+ ukupno golova na utakmici ili da ce River dati 4+ ?diplomatija je napisao/la: Sta mislite da li ce se river navijačima htjeti iskupiti za onaj debakl protiv boce, pa da ovim utrpaju jedno 4 komada, prihvatljiva mi kvota na 4+, 4,20x100=420
ma ide river i 5+diplomatija je napisao/la:Mislio sam na 4+ na utakmici, neka river da 3, a ovi jedan, kontam da ce malo zapeti i da ce ove rasturiti na faktore proste, odigrao pa NEK bude sta hoce, a mutkiovac tvoja cvaja ako prodje hah
Sretno onda,nek se ponovi ova zadnja njihovadiplomatija je napisao/la: Mislio sam na 4+ na utakmici, neka river da 3, a ovi jedan, kontam da ce malo zapeti i da ce ove rasturiti na faktore proste, odigrao pa NEK bude sta hoce, a mutkiovac tvoja cvaja ako prodje hah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.