FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Implementacija plana taktike je u prvom dijelu apsolutno sprovedena u djelo, disciplina na nevjerovatnom nivou plus nekoliko opasnih napada i jedna ekstra prilika, rezime kakvom smo se potajno nadali iako smo svi skepticno gledali na ovaj uzvrat.
Hrabrost i mu.da do poda, srce se ostavlja ma terenu, pogotovo dvojac iz Celika te Veseli, kojem se divim koliko je poslusan igrac.
Ono vracanje u odbranu i krpljenje pozicije desnog beka a igras na lijevom krilu je za orden u najmanju ruku.
Odvaziti se u drugom dijelu sa brzonogim Zecom umjesto prepotentnog Mehidica koji ocito umislja da ima manire Messija te sut Ronalda.
Drugu priliku dobija i uopste je ne koristi iako mu za trku i zalaganje ne mogu prigovoriti.
Zebe nema nigdje, opet je zatvoren a iskreno se nadam da ce Ordagic iz drugog plana uspjeti podvaliti barem jednu loptu s obzirom da je Karic izuzetno nabrijan i pospremice je u mrezu samo ako mu se ukaze prilika.
Sretno momci u drugom dijelu, idemo po iznenadjenje.
Hrabrost i mu.da do poda, srce se ostavlja ma terenu, pogotovo dvojac iz Celika te Veseli, kojem se divim koliko je poslusan igrac.
Ono vracanje u odbranu i krpljenje pozicije desnog beka a igras na lijevom krilu je za orden u najmanju ruku.
Odvaziti se u drugom dijelu sa brzonogim Zecom umjesto prepotentnog Mehidica koji ocito umislja da ima manire Messija te sut Ronalda.
Drugu priliku dobija i uopste je ne koristi iako mu za trku i zalaganje ne mogu prigovoriti.
Zebe nema nigdje, opet je zatvoren a iskreno se nadam da ce Ordagic iz drugog plana uspjeti podvaliti barem jednu loptu s obzirom da je Karic izuzetno nabrijan i pospremice je u mrezu samo ako mu se ukaze prilika.
Sretno momci u drugom dijelu, idemo po iznenadjenje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
kome ovaj pi.c.k.o hahahahaa
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
BOJKOT!
Imam osjecaj da su se izrelaci uplasili nas a ne mi njih,nasi momci igraju opusteno ko da svake sedmice evropu igraju.0-1 do kraja 

Kad mi ni na klupi nemamo neke igrace koji bi mogli donjeti prevagu po meni jedina normalna izmjena Govedarica Mehidic ovo ostalo sve ovisno o rezultatu 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Fixed...Slobodas je napisao/la:Kad mi ni na klupi nemamo neke igrace koji bi mogli donjeti prevagu po meni jedina normalna izmjena Zec Mehidic ovo ostalo sve ovisno o rezultatu

Pametno.,samo.pametno..
Dobro do sad ,nadam.se da.mozrmo.proigrat,zaprijetit i zabit..samo da ga ne primimo..to.je kljuc
Dobro do sad ,nadam.se da.mozrmo.proigrat,zaprijetit i zabit..samo da ga ne primimo..to.je kljuc
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
samo goooooooooool, samo goooooooollllllll
Eto i Radnik gubi 0-2, ajmo Slobodo osvjetli obraz BiH
NKMramor je napisao/la:Fixed...Slobodas je napisao/la:Kad mi ni na klupi nemamo neke igrace koji bi mogli donjeti prevagu po meni jedina normalna izmjena Zec Mehidic ovo ostalo sve ovisno o rezultatu![]()
Doktore pomagaj sta za mob

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Jeb li ti strim puca ko da je 93ca.
Dobro je.nismo podlegli .bilo je i par polusansi.ljeva strana skripi.zeba mehidic i ordagic onako.
Sve u svemu egal dobro je.
Dobro je.nismo podlegli .bilo je i par polusansi.ljeva strana skripi.zeba mehidic i ordagic onako.
Sve u svemu egal dobro je.
Sad oni moraju krenut naprijed,sto ce nama ostavit prostora za kontre,uzdam se u Veselog i Karica,jer od smotanog nema hljeba..ubacit Miljana umjesto smotanog,nije gori od njega..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jesi ovi losi, ili smo mi dobri saznat cemo u narednih 45'
Idemooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Idemooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Jedan grad, jedna ljubav!
zabit' ce ga Damir u inat hejterima :kafa:
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
al namaChinaglia je napisao/la:zabit' ce ga Damir u inat hejterima

sudija proguto piiištu 

Sudiji pritisak mjere 

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
BOJKOT!
Kako komeNYKnicks Fan je napisao/la:al namaChinaglia je napisao/la:zabit' ce ga Damir u inat hejterima

Zec će napravit dar-mar.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Nema on pojma.Chinaglia je napisao/la:zabit' ce ga Damir u inat hejterima
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ako će kome pomoći stream je mnogo bolji na smart TV-u nego na kompjuteru, barem kod mene.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
..rece nemac pojma :kafa:L'Avvocato je napisao/la:Nema on pojma.Chinaglia je napisao/la:zabit' ce ga Damir u inat hejterima :kafa:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.