PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Sretno danas Železu, pa da se sretnemo u polufinalu jer nam odgovaraju 

Ko beba spavam, a to da sam se pokajao, vala i nisam, ko bi u nedelju ono prozivljavaoVirtu4l je napisao/la:Pantelija koliko puta si se u životu pokajao što si pitar? Ne bih mogao spavati da sam na tvom mjestu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Evolution87 je napisao/la:Daj Boze jednu kisa granata, da u skutoriji ne ostane zivog hrvata
Sent from my iPhone using Tapatalk

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
-
- Kontakt:
ccc citam i ne vjerujem
a poslje cete kmecat kako su anam oni gori i kako oni to nesto to velicaju i jao jao

a poslje cete kmecat kako su anam oni gori i kako oni to nesto to velicaju i jao jao

Ovo bas moras biti kloc da napisesEvolution87 je napisao/la:Daj Boze jednu kisa granata, da u skutoriji ne ostane zivog hrvata

-
- Kontakt:
bog je reko kad ubijes jednog covjeka ko da si ubio cijeli svijet sto donekle i ima logike, jerbo smo svi ispod koze nosioci genetskog materijala za produzetak vrste.
dakle gledaj besmislice u izjavi potonjeg.
sto naravno ne opravdava i nacionalisticke i sovinisticke ispade drugih grupa, na koje se referira.
rekli bi nasa posla, standardno jelte...
dakle gledaj besmislice u izjavi potonjeg.

sto naravno ne opravdava i nacionalisticke i sovinisticke ispade drugih grupa, na koje se referira.
rekli bi nasa posla, standardno jelte...

ovo je fkt preko svake moguce granice....
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Evolve
- Kontakt:
fuj u pm, ovo nema veze sa životom šta pojedinci pišu ovdje, tako oholo degutantno, užas jedan, stid vas može biti.
NK Široki Brijeg
Makar ne slavimo osuđene ratne zločince kao sto rade trenutno ljudi po zapadnoj Hercegovini.
-
- Kontakt:
MA NE VALJA NI JEDNO NI DRUGO.
o tom se radi.
o tom se radi.
ne treba zlo zeliti ljudima, slazem se... ovo sto je joker napisao je degutantno i zlonamjerno... ali s druge strane dati podrsku zlocincu je takodjer degutantno i zlonamjerno... s moje strane (iako nisam musliman) reci cu sljedece... taj zlocinac je dobio sto je i zasluzio.. smrt i kaznu da svoje nedjela! drago mi je da nije vise medju nama...Evolve je napisao/la:fuj u pm, ovo nema veze sa životom šta pojedinci pišu ovdje, tako oholo degutantno, užas jedan, stid vas može biti.
45515
Šta je Joker napisao yebem te ćorava?grbavicka je napisao/la:ne treba zlo zeliti ljudima, slazem se... ovo sto je joker napisao je degutantno i zlonamjerno... ali s druge strane dati podrsku zlocincu je takodjer degutantno i zlonamjerno... s moje strane (iako nisam musliman) reci cu sljedece... taj zlocinac je dobio sto je i zasluzio.. smrt i kaznu da svoje nedjela! drago mi je da nije vise medju nama...Evolve je napisao/la:fuj u pm, ovo nema veze sa životom šta pojedinci pišu ovdje, tako oholo degutantno, užas jedan, stid vas može biti.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nije problem ono što pojedinci pišu ovdje, problem je ono što će par hiljada ljudi skandirati i iskazivati danas u 17h, vjerovatno uključujući i tebe. Nadam se da ćeš i za to kasnije reći da je užas i stid.Evolve je napisao/la:fuj u pm, ovo nema veze sa životom šta pojedinci pišu ovdje, tako oholo degutantno, užas jedan, stid vas može biti.
-
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Šta je Joker napisao yebem te ćorava?grbavicka je napisao/la:ne treba zlo zeliti ljudima, slazem se... ovo sto je joker napisao je degutantno i zlonamjerno... ali s druge strane dati podrsku zlocincu je takodjer degutantno i zlonamjerno... s moje strane (iako nisam musliman) reci cu sljedece... taj zlocinac je dobio sto je i zasluzio.. smrt i kaznu da svoje nedjela! drago mi je da nije vise medju nama...Evolve je napisao/la:fuj u pm, ovo nema veze sa životom šta pojedinci pišu ovdje, tako oholo degutantno, užas jedan, stid vas može biti.

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
problem je u tome sto par pojedinaca ovde napise vecina misli.papaja je napisao/la:Nije problem ono što pojedinci pišu ovdje, problem je ono što će par hiljada ljudi skandirati i iskazivati danas u 17h, vjerovatno uključujući i tebe. Nadam se da ćeš i za to kasnije reći da je užas i stid.Evolve je napisao/la:fuj u pm, ovo nema veze sa životom šta pojedinci pišu ovdje, tako oholo degutantno, užas jedan, stid vas može biti.
zato i zivimo u drustvu kakvom zivimo...
i jedno i drugo je neregularno, nije sportski, ljudski,eticki,moralno kako god!podstice mrznju i sta sve ne.
- Neandertalac
- Kontakt:
Vecinom ove degutantne gluposti pišu djeca koja nisu bila ni rođena kada je počeo rat. Nije mi jasno ko vas odgaja tako, tačno mi žao mene jer sa vama takvima dijelim zrak.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
ljudski je priznat da si pogrijesio, izvini se druze zarad sebe i svoje mirne duse a ne radi ovde prisutnih anonimusa...
Pravi je našao moralisati o odgoju i zraku.. 

Zadnja izmjena: joker90, dana/u 30 nov 2017, 13:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Evolution87
- Kontakt:
Svoj ovoj skutoriji sto velicna ocog ustasu zelim sve najgore. Da zavrse kako je i on zavrsio.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: zeljovolimte i 33 gosta.