Samo jakoNEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:39Sinoc smo vam malo otezali posao dovevsi BKN na 2. poziciju pobjedom nad MIL. Mozda sutra opet ispravimo stvari pobjedom nad BKNom.![]()
![]()

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Samo jakoNEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:39Sinoc smo vam malo otezali posao dovevsi BKN na 2. poziciju pobjedom nad MIL. Mozda sutra opet ispravimo stvari pobjedom nad BKNom.![]()
![]()
Ma i ne poredim, vec mi na qurac više ide ovo njegovo "svi su smeće samo je James GOAT"Justin je napisao/la: ↑12 maj 2021, 01:14Ljudina si najveca, ali stvarno si kad se radi o Stephanie previse subjektivan. Imam osjecaj da na njega gledas kao tinejdzerke na Justina Biebera 2010. godine. Gdje ces ga bolan sa Bronom porediti.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:553x se popisao po tvom GOATu, bilo bi i 4 da kraljicu nisu pogurali. Zato ne seri života ti, yebo te James više.
I neka Steph ne moze ništa, opet ima 3:1 protiv kraljice u finalima, zato pokrij se ušima i ne hvataj se koske
Opet ga saigraci izvukli. Valja ti cekati iduci mec da napises da sam igra.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑12 maj 2021, 05:44Dugo, ali bas dugo nisam vidio goreg Stepha...
Nista ga ne ide, istina i da Mikala na leđima nosi cijelu tekmu, ali opet je ovo katastrofalno.
Mozda se i probudi i četvrtoj, ali sad za sad tanko. Ako pređe 20pts biti će dobro zbog titule najbolje strijelca.
da u pravu si, opet vec drugi put u sezoni.Justin je napisao/la: ↑12 maj 2021, 06:34Opet ga saigraci izvukli. Valja ti cekati iduci mec da napises da sam igra.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑12 maj 2021, 05:44Dugo, ali bas dugo nisam vidio goreg Stepha...
Nista ga ne ide, istina i da Mikala na leđima nosi cijelu tekmu, ali opet je ovo katastrofalno.
Mozda se i probudi i četvrtoj, ali sad za sad tanko. Ako pređe 20pts biti će dobro zbog titule najbolje strijelca.![]()
winning plays odreda. knicksi 2-9 na ishod od 3 i manje pts razlike. davis nije pogodio ništa,no zato je u clutchu apsolutno sve branio
Ne mozes od njega, koji nije cak ni play, ocekivati da bude prvi i jedini ballhandler ekipe 48 minuta. Eto na kraju se iskupio trojkom, za koju ni on nije vjerovao da ce pogoditi nakon svega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.