Kako nece izgledati protiv fofane...superFrankie je napisao/la: ↑28 jan 2026, 21:45Kako ovo uzasno izgleda, pa Hojlund izgleda ko Haaland protiv nas
Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
- wadethegreat
- Kontakt:
Katastrofa nepovezano fail totalni ovo sa 3 nazad sa jednim stoperom.
Lose drama.
Lose drama.
Fofana - 80 miliona eura 
- Pensioner26
- Kontakt:
Očekivano sve. Upravo ovako nešto se očekivalo. Retar.dirana ekipa. Na kraju 3:1, 4:1
- wadethegreat
- Kontakt:
Mora igrati Fofana da ga mozemo prodati.
Ja ne znam Celzi je nekad huligansku ekipu jaku imao sto ne prebiju ove iz uprave...
Ja ne znam Celzi je nekad huligansku ekipu jaku imao sto ne prebiju ove iz uprave...
-
Majstorinho
- Kontakt:
Bolje je da ne budu top 4-5 ako misle ovako igrati u LP. Rosenior frajer nije mogao motivisati ekipu da igra u ključnoj utakmici.
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma haj to nego ljudi ko amateri izgledaju.Majstorinho je napisao/la: ↑28 jan 2026, 21:53Bolje je da ne budu top 4-5 ako misle ovako igrati u LP. Rosenior frajer nije mogao motivisati ekipu da igra u ključnoj utakmici.
Haj da oni ne trce al da igra na nesto lici da je nesto povezano ovo je katastrofa
Ma ja mislim da se on usro, zamisli covjek uopste nema iskustva na ovakoj sceni i velikim utakmicama, ovo je sami cirkus sta ovi iz uprave rade i kakve nam trenere dovode...Majstorinho je napisao/la: ↑28 jan 2026, 21:53Bolje je da ne budu top 4-5 ako misle ovako igrati u LP. Rosenior frajer nije mogao motivisati ekipu da igra u ključnoj utakmici.
Nije mi namjera da pljujem po timu ,najmanje po treneru neda mi se tražiti da sam sebe repliciram ali još protiv Pafosa sam rekao da će nas sekundu jači tim rasuti..evo vidite..izgledamo ko rasuta banda.Ok Fofana je loš ,ali nije to do njega mi nemamo sredinu..Caisedo,Santos,Enzo..to ne funkcionira nikako..nešto ne štima..mi imamo posjed 12 sekundi..dva pasa uspijemo treči gubimo loptu ili aut ili faul...iza napadača ne može Enzo mora biti neki drugi tip..možda Palmer..Enzo mora biti malo povučeniji ispred Caiseda ..ko je imalo igrao fudbal vidi da to ovako ne ide...nemaš vezni red,nemaš kontrolu nad loptom i jače odbrane bi popustile a kamo ova naša
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 28 jan 2026, 21:58, ukupno mijenjano 2 puta.
- Pensioner26
- Kontakt:
Svaki yebeni špic, bio panj ili ne, za našu odbranu je katarza
Zamisli eksperimentises sa trojicom nazad u ovakvoj utakmici.Valjda se bar remi nekako izvuce,pn bi nas u nekim kombinacijama mogao odvest dalje direktno.wadethegreat je napisao/la: ↑28 jan 2026, 21:49Katastrofa nepovezano fail totalni ovo sa 3 nazad sa jednim stoperom.
Lose drama.
Logično kad su nam svi štoperi kriminalni, osim možda Colwilla.Pensioner26 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 21:56Svaki yebeni špic, bio panj ili ne, za našu odbranu je katarza
Ma i taj Colwill se dzaba hajpa.Nije ni sa njim neke srece bilo.Prica se o njemu ko da cekamo da se Maldini vrati 
- wadethegreat
- Kontakt:
Dzuma i nijetit nema druge sa ovom upravom...darker10 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 21:57Zamisli eksperimentises sa trojicom nazad u ovakvoj utakmici.Valjda se bar remi nekako izvuce,pn bi nas u nekim kombinacijama mogao odvest dalje direktno.wadethegreat je napisao/la: ↑28 jan 2026, 21:49Katastrofa nepovezano fail totalni ovo sa 3 nazad sa jednim stoperom.
Lose drama.
-
Majstorinho
- Kontakt:
Caicedo, Enzo i Santos u sredini i opet ne možeš prenijeti loptu na protivničku polovinu. Ispadnite što prije da se manje nerviramowadethegreat je napisao/la: ↑28 jan 2026, 21:54Ma haj to nego ljudi ko amateri izgledaju.Majstorinho je napisao/la: ↑28 jan 2026, 21:53Bolje je da ne budu top 4-5 ako misle ovako igrati u LP. Rosenior frajer nije mogao motivisati ekipu da igra u ključnoj utakmici.
Haj da oni ne trce al da igra na nesto lici da je nesto povezano ovo je katastrofa![]()
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
- wadethegreat
- Kontakt:
Fazon je sto je za ove Maldini.
Vidjelo se na svjetskom prvenstvu koliko je tada za Marescin sistem bio.
Jako bitan igrac za nas jer su ostali kantonalna liga.
ALi mimo toga ovo sto su u prvom pokazali je sve na treneru ovo je katastrofalno.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ako nista imamo vise nego dupli XG u odnosu na Napoli
Joj i ja ne pazim svoje zdravlje sa ovom ekipom.
Joj i ja ne pazim svoje zdravlje sa ovom ekipom.
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Prodisat cemo kako je mali antitalenat izasao
Sad kad Lukaku utrpa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.