Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Teško nije nemoguće? Uostalom nebi bilo loše da objasniš zašto? Imaš ti neku cifru u glavi koju ŠPARNA BArca sprema da ponudi za njega? Misliš da će Barca BvB-u stvarno dati ponudu koji oni nemogu odbiti?OTNYS_YNWA je napisao/la:Ako je istina da Barca planira dovesti Humelsa, onda će ga Dortmund teško zadržati.
Pa gle ako vam neko za Hummelsa ponudi 40+ ili da budem točniji 45-50 to je ziher ponuda o kojoj se isplati razmislitiSemir bvb je napisao/la:Hummels, Reus i Gotze su zadnji za prodaju. Nema od toga ništa.
Ako bi on otiš'o mogu se onda komotno svi rasprodat'.![]()
Barca sigurno neće dati toliko. Ovi ostali klubovi koji mogu to dati (Shity, PSG) nisu zanimljivi Hummelsu. Kao što @Dule reče, tek je produžio ugovor i vrlo dobro je plaćen tako da su to čiste gluposti.anton 1983 je napisao/la:Pa gle ako vam neko za Hummelsa ponudi 40+ ili da budem točniji 45-50 to je ziher ponuda o kojoj se isplati razmislitiSemir bvb je napisao/la:Hummels, Reus i Gotze su zadnji za prodaju. Nema od toga ništa.
Ako bi on otiš'o mogu se onda komotno svi rasprodat'.![]()
Čak dapače zmazane gluposti. Sve dok će BvB redovno igrati LP i recimo prolaziti skupinu u LP, pa i dalje, ta trojka BvB nebu napustila.Semir bvb je napisao/la: Barca sigurno neće dati toliko. Ovi ostali klubovi koji mogu to dati (Shity, PSG) nisu zanimljivi Hummelsu. Kao što @Dule reče, tek je produžio ugovor i vrlo dobro je plaćen tako da su to čiste gluposti.![]()
Hvala na dobrodoslici, da ima reputacije sad bih ti jednu sibnuo.Semir bvb je napisao/la: @Dule dobrodošao bre!![]()
Weidi je mašina neviđenaDrDule je napisao/la: Veceras se nadam samo da Vajdenfeler ne napravi neku glupost koja bi Borusiju kostala prolaza.Kakva je vremenska prognoza za veceras u Donjecku?Na jednoj od slika koju sam video danas cini mi se da je padala kisa.
Weidi je u posljedenje tri sezone u Top3 golmana lige. Ako ćemo već o nekim željama onda Kevin Trapp! Ove sezone brani fantastično. Iza Adlera najbolje ocijenjen golman ove sezone.anton 1983 je napisao/la:Kak bi bilo **** da BvB ima boljeg golmanaRecimo Adlera, ter stegena ili onih preostalih 10 boljih od Weidenfellera.
Ma prolaz i LP i u KupuKSIVLE je napisao/la:Ne znam ekipa za vas, ali ja bih radije da ovo prođemo nego Bayu u kupu. Ovo bi bilo ipak za klub značajnije, a Bayu smo toliko išamarali zadnjih sezona da više uopće nije ni fora ni zanimljivo. Što bi rekao Kloppo "ko da stalno pobjeđuješ trogodišnjakinju u tenisu."
Ma druze kao da ima jos godina vjeruj mialacious je napisao/la:Još malo.
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
Semir bvb je napisao/la:Weidi je u posljedenje tri sezone u Top3 golmana lige. Ako ćemo već o nekim željama onda Kevin Trapp! Ove sezone brani fantastično. Iza Adlera najbolje ocijenjen golman ove sezone.
http://www.torwart.de/?id=184" onclick="window.open(this.href);return false;

Neka odradi ovaj ugovor do kraja, pre nekoliko dana sam naleteo na vest da bi trebalo da produzi ugovor.Ja licno bih pre sacekao na to kako ce u sledecoj sezoni braniti, pa na osnovu tih partija odluciti da li da mu se produzi ugovor.A i ne bih da propustim novu generaciju nemackih golmana gde mi je svejedno ko ce doci:ter Stegen, Trap, Bauman ili Ciler.Svi golmani sem Trapa istice ugovor 2015, pa bi se mogao uzeti neko od njih pod uslovom da ne produze svoje aktuelne ugovore ili odu u inostranstvo.Najblizi tome je ter Stegen, ako bude ostao mislim da Dortmund ima pol-poziciju za njegov potpis.Sve te price padaju u vodu ako se sa Vajdenfelrom produzi ugovor do kraja sezone.Semir bvb je napisao/la:Weidi je mašina neviđenaDrDule je napisao/la: Veceras se nadam samo da Vajdenfeler ne napravi neku glupost koja bi Borusiju kostala prolaza.Kakva je vremenska prognoza za veceras u Donjecku?Na jednoj od slika koju sam video danas cini mi se da je padala kisa.. Zna čuda odbranit', a dođe mu dan kad izgleda k'o mutavac na golu.
![]()
Nisam siguran za vrijeme, važno je da nema snijega.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.