BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

Zodiac
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Zodiac » 13 feb 2013, 13:25

slika

slika

slika

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 feb 2013, 13:42

Ako je istina da Barca planira dovesti Humelsa, onda će ga Dortmund teško zadržati.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 13 feb 2013, 13:51

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ako je istina da Barca planira dovesti Humelsa, onda će ga Dortmund teško zadržati.
Teško nije nemoguće? Uostalom nebi bilo loše da objasniš zašto? Imaš ti neku cifru u glavi koju ŠPARNA BArca sprema da ponudi za njega? Misliš da će Barca BvB-u stvarno dati ponudu koji oni nemogu odbiti?
Zadnja izmjena: anton 1983, dana/u 13 feb 2013, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 feb 2013, 13:53

Uz pristojnu cijenu, naravno, Barcelona se ne odbija.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 13 feb 2013, 13:54

Hummels, Reus i Gotze su zadnji za prodaju. Nema od toga ništa.

Ako bi on otiš'o mogu se onda komotno svi rasprodat'. ;) :)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 13 feb 2013, 13:56

Semir bvb je napisao/la:Hummels, Reus i Gotze su zadnji za prodaju. Nema od toga ništa.

Pa gle ako vam neko za Hummelsa ponudi 40+ ili da budem točniji 45-50 to je ziher ponuda o kojoj se isplati razmisliti :D
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 13 feb 2013, 13:58

Ljudi nemojte shvatati te glasine ozbiljno, sem kada je u pitanju Levandovski.Ja ipak verujem samo transfermarketu. :lol:

Vecina ovih glasina su tu kako bi destabilizovale ekipu pred veoma vazan mec, mogu slobodno reci mec-sezone.I Gece i Humels su produzili svoje ugovore pre godinu dana i sigurno je odredjeni udeo imao i Klop, a s obzirom da je on izjavio da nece napustiti Dortmund verujem da niko od Nemaca ne odlazi na leto.

Pozdrav svim navijacima Dortmunda, nadam se da ima mesta za jednog simpatizera. :D

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 13 feb 2013, 14:03

anton 1983 je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la:Hummels, Reus i Gotze su zadnji za prodaju. Nema od toga ništa.

Pa gle ako vam neko za Hummelsa ponudi 40+ ili da budem točniji 45-50 to je ziher ponuda o kojoj se isplati razmisliti :D
Barca sigurno neće dati toliko. Ovi ostali klubovi koji mogu to dati (Shity, PSG) nisu zanimljivi Hummelsu. Kao što @Dule reče, tek je produžio ugovor i vrlo dobro je plaćen tako da su to čiste gluposti. ;)

@Dule dobrodošao bre! ;) :)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 13 feb 2013, 14:07

Semir bvb je napisao/la: Barca sigurno neće dati toliko. Ovi ostali klubovi koji mogu to dati (Shity, PSG) nisu zanimljivi Hummelsu. Kao što @Dule reče, tek je produžio ugovor i vrlo dobro je plaćen tako da su to čiste gluposti. ;)
Čak dapače zmazane gluposti. Sve dok će BvB redovno igrati LP i recimo prolaziti skupinu u LP, pa i dalje, ta trojka BvB nebu napustila.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 feb 2013, 14:08

Ja sam pročitao da je Barsa zainteresovana za njegove usluge, eh sad, koliko je tačno ne znam. U svakom slučaju, meni bi bilo drago da Dortmund ostane u ovom sastavu još dugo, samo da i Džekson nekako uleti umjesto Lewe.

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 13 feb 2013, 14:19

Semir bvb je napisao/la: @Dule dobrodošao bre! ;) :)
Hvala na dobrodoslici, da ima reputacije sad bih ti jednu sibnuo. :D

Veceras se nadam samo da Vajdenfeler ne napravi neku glupost koja bi Borusiju kostala prolaza.Kakva je vremenska prognoza za veceras u Donjecku?Na jednoj od slika koju sam video danas cini mi se da je padala kisa.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 13 feb 2013, 14:27

Kak bi bilo **** da BvB ima boljeg golmana :mrgreen: Recimo Adlera, ter stegena ili onih preostalih 10 boljih od Weidenfellera. :mrgreen:

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 13 feb 2013, 14:40

Šta li nas večeras čeka - nastavak euforije ili najezda i naslađivanje Baya i Talijančića? :lol:

Ne znam ekipa za vas, ali ja bih radije da ovo prođemo nego Bayu u kupu. Ovo bi bilo ipak za klub značajnije, a Bayu smo toliko išamarali zadnjih sezona da više uopće nije ni fora ni zanimljivo. Što bi rekao Kloppo "ko da stalno pobjeđuješ trogodišnjakinju u tenisu." 8-)
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 13 feb 2013, 14:57

DrDule je napisao/la: Veceras se nadam samo da Vajdenfeler ne napravi neku glupost koja bi Borusiju kostala prolaza.Kakva je vremenska prognoza za veceras u Donjecku?Na jednoj od slika koju sam video danas cini mi se da je padala kisa.
Weidi je mašina neviđena :mrgreen: . Zna čuda odbranit', a dođe mu dan kad izgleda k'o mutavac na golu. :)
Nisam siguran za vrijeme, važno je da nema snijega. :)
anton 1983 je napisao/la:Kak bi bilo **** da BvB ima boljeg golmana :mrgreen: Recimo Adlera, ter stegena ili onih preostalih 10 boljih od Weidenfellera. :mrgreen:
Weidi je u posljedenje tri sezone u Top3 golmana lige. Ako ćemo već o nekim željama onda Kevin Trapp! Ove sezone brani fantastično. Iza Adlera najbolje ocijenjen golman ove sezone. ;)
http://www.torwart.de/?id=184" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
KSIVLE je napisao/la:Ne znam ekipa za vas, ali ja bih radije da ovo prođemo nego Bayu u kupu. Ovo bi bilo ipak za klub značajnije, a Bayu smo toliko išamarali zadnjih sezona da više uopće nije ni fora ni zanimljivo. Što bi rekao Kloppo "ko da stalno pobjeđuješ trogodišnjakinju u tenisu." 8-)
Ma prolaz i LP i u Kupu :mrgreen: . To nam je cilj 8-) . Lijepo je ono proć' u 1/4 finale LP, ali isto tako je lijepo mlatnut' Jajern u srcu Bavarske i tako im dati do znanja da nas još uvijek ne mogu pobijediti. ;) 8-)

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 13 feb 2013, 15:54

Još malo. 8-)

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 13 feb 2013, 16:03

alacious je napisao/la:Još malo. 8-)

Sent from my ST18i using Tapatalk 2
Ma druze kao da ima jos godina vjeruj mi :twisted:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 13 feb 2013, 16:21

Semir bvb je napisao/la:Weidi je u posljedenje tri sezone u Top3 golmana lige. Ako ćemo već o nekim željama onda Kevin Trapp! Ove sezone brani fantastično. Iza Adlera najbolje ocijenjen golman ove sezone.
http://www.torwart.de/?id=184" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
je li mi mozes samo objasniti na osnovu cega je napravljena ova statistika golmana?
Stern des Südens

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 13 feb 2013, 17:25

slika

Čika Frank,zadužen za održavanje kopački :D .

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 feb 2013, 17:34

Imam osjecaj da ce BVB vec veceras obezbijediti prolaz u 1/4 finale LP-a...
Pisao sam to i prije i opet ponavljam, ali se ja ne mogu oteti dojmu da su se igraci BVB-a zasitili Bundeslige, jer se vecina vec tu dokazala i sada se zele dokazati u Evropi, jer su prethodnih godina na tim utakmicama morali slusati opravdane kritike.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 13 feb 2013, 17:37

Semir bvb je napisao/la:
DrDule je napisao/la: Veceras se nadam samo da Vajdenfeler ne napravi neku glupost koja bi Borusiju kostala prolaza.Kakva je vremenska prognoza za veceras u Donjecku?Na jednoj od slika koju sam video danas cini mi se da je padala kisa.
Weidi je mašina neviđena :mrgreen: . Zna čuda odbranit', a dođe mu dan kad izgleda k'o mutavac na golu. :)
Nisam siguran za vrijeme, važno je da nema snijega. :)
Neka odradi ovaj ugovor do kraja, pre nekoliko dana sam naleteo na vest da bi trebalo da produzi ugovor.Ja licno bih pre sacekao na to kako ce u sledecoj sezoni braniti, pa na osnovu tih partija odluciti da li da mu se produzi ugovor.A i ne bih da propustim novu generaciju nemackih golmana gde mi je svejedno ko ce doci:ter Stegen, Trap, Bauman ili Ciler.Svi golmani sem Trapa istice ugovor 2015, pa bi se mogao uzeti neko od njih pod uslovom da ne produze svoje aktuelne ugovore ili odu u inostranstvo.Najblizi tome je ter Stegen, ako bude ostao mislim da Dortmund ima pol-poziciju za njegov potpis.Sve te price padaju u vodu ako se sa Vajdenfelrom produzi ugovor do kraja sezone.
Ako Vajdenfeler sledece sezone bude bolje branio nego ove, ne bih se bunio da ovde zavrsi karijeru.

Treba se ici i na Kup, kako bi se na neki nacin iskupili za lose utakmice u prvenstvu.Videcemo kakvi ce situacija biti za 2-3 nedelje, ali ja bih bio prezadovoljan kad bi se osvojio Kup i kada bi ekipa dogurala do cetvrtfinala LS.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.