Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 21 okt 2010, 19:03

LBJ MVP je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:ma ja šta če nam ko pored Higuaina koji nezna razočarati :? i onog pedofila nemamo više nikoga...neko treba doči možda je Wayne preskup ali onda se okrenuti Lorenteu,Suarezu....
De brate kako možeš pljuvat po najisplativijem transferu Reala u zadnjih 100 godina :lol:
Čovjek se sjajno uklopio u igru kod prošlih trenera kao i kod Moua očigledno je da je Ronaldo scorer,a Higuain samo pomoć to odlično radi.Mora se znat neki red ne Ronaldo i Higuain prošle sezone po 30 golova,a Pipita gonio za najboljeg striijelca Ronaldo puca penale ne može to tako ;)
Imao je Milita i Eta u Interu pa je Milito bio prvi napadač,a Eto pomoć ;)
ma kažem da je potreban još jedan napadač...ne samo zbog forme Higuaina nego i zbog povrede...a desit če se sigurno u toku sezone da i Higuain i Benzema budu povrijeđeni...ma ustvari da Higuain bude povrijeđen jer bi mjesto Benzeme Dudek igrao u napadu...zato kažem da je potreban novi napadač ništa protiv Pipite koji igra sjajno za sada...šuti bori se dodava a evo već ima 4 gola iako haman če uvijek biti osporavan

EDIT:mislim da če ova tema doživjeti renesansu....po kvantitetu doduše
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 21 okt 2010, 19:05

Sto ne mogu ove djece koji lijepe postere CR-a po svojoj sobi i onda kofol navijaju za Real. Haj nekako bih i mogao povjerovati Ajla da navijas za Real ali kad si rekla da Higuaina treba prodati onda je ocito da ti je na desktopu samo CR i da je tvoj omiljeni stadion sada Bernabeu a prije 2 godine je bio Old Traford. Bez uvrede, ali svi koji misle da Higuain treba ici iz Reala nisu normalni ;)
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 okt 2010, 19:09

Raul7 je napisao/la:Sto ne mogu ove djece koji lijepe postere CR-a po svojoj sobi i onda kofol navijaju za Real. Haj nekako bih i mogao povjerovati Ajla da navijas za Real ali kad si rekla da Higuaina treba prodati onda je ocito da ti je na desktopu samo CR i da je tvoj omiljeni stadion sada Bernabeu a prije 2 godine je bio Old Traford. Bez uvrede, ali svi koji misle da Higuain treba ici iz Reala nisu normalni ;)
Šta hoćeš da kažeš i ja sam dijete(zakonski gledano) pa bi uvijek više volio da ostanu Higuain i Xabi,a da ode Ronaldo kad bi već došlo do toga
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Ajla-CR7
Kontakt:

Post Postao/la Ajla-CR7 » 21 okt 2010, 19:09

ee pa zo nije lijepo od tebe reci mi da sam nenormalana...mah ok ali higuain napolje... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Cristiano Ronaldo "7" <3-forever
<3Cesc Fabregas,Real Madrid,Arsenal<3
I love MUSIC!!!

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 21 okt 2010, 19:14

LBJ MVP je napisao/la: Šta hoćeš da kažeš i ja sam dijete(zakonski gledano) pa bi uvijek više volio da ostanu Higuain i Xabi,a da ode Ronaldo kad bi već došlo do toga
Mozda bih i ja tako razmisljala da sam na tvom mjestu.

Higuainu se nema sta zamjeriti.. :?
A Xabijev odlazak iz Liverpoola ja ni dan danas ne mogu prezaliti. Toliko smo oslabljeni postali bez njega.

[youtube][/youtube]
Ovakvog igraca ce biti pretesko zamjeniti. ;)
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 21 okt 2010, 19:23

LBJ MVP je napisao/la:
Raul7 je napisao/la:Sto ne mogu ove djece koji lijepe postere CR-a po svojoj sobi i onda kofol navijaju za Real. Haj nekako bih i mogao povjerovati Ajla da navijas za Real ali kad si rekla da Higuaina treba prodati onda je ocito da ti je na desktopu samo CR i da je tvoj omiljeni stadion sada Bernabeu a prije 2 godine je bio Old Traford. Bez uvrede, ali svi koji misle da Higuain treba ici iz Reala nisu normalni ;)
Šta hoćeš da kažeš i ja sam dijete(zakonski gledano) pa bi uvijek više volio da ostanu Higuain i Xabi,a da ode Ronaldo kad bi već došlo do toga
Moras li biti bukvalista. Ima djece koji duze prate fudbal i postuju legende Reala vise nego CR-a(jeste igracina ali je manekencic). A Ajla izvini molim te ali zaista ne moze neko ko navija za Real reci da bi volio docekati odlazak Higuaina. Ili ti ipak navijas za Cristiana? Ako je tako onda sorry

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 okt 2010, 19:36

Higuain je kralj i njega ne treba prodavati. Zasluzio je to svojim igrama. Runija dovest u zamjenu za Benzemu i nekih 20-25 miliona. Drugacije ne vjerujem da cemo ga dovodit, jer ne vjerujem da ce Jose po svaku cijenu htjeti da ga dovede pa da dajemo astronomske cifre.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 21 okt 2010, 20:10

Ljudi, aj da vam ja jednu stvar otvoreno kazem.

Pa vi veze nemate ili ste glupi ili se pravite glupi, zbog cega vam svakako ne bi stetila posjeta psihicu.

Haj neka mi neko kaze koliko je golova Higuain prosle sezone zabio u prvih 7 utakmica Primera lige, i koliko ih je zabio na kraju sezone. Kad mi to odgovorite, i kad pogledate ucinak ove sezone onda ce vam biti jasno da je Higuain dobar igrac, ali naravno, kako da on bude dobar pokraj Ronalda (KOJI NIJE PEEDER, ON JEEBE VISE OD CIJELOG FORUMA ZAJEDNO) ili pokraj Kake koji su naravno zvjezdice i koje su svojim dolaskom ocarale samoprozvane navijace Real Madrida.

Boze sta mi radis, zvucim kao Paja, zar sam to zasluzio.

Kad nadjete odgovor na moje pitanje, slobodno ga ovdje postajte i puknite sebi u glavu, medjedi jedni, i ovo govorim onima sto tvrde da Higuaina treba prodati i da je los igrac i onima koji pljuju po njemu.

Najgore mi je kad kazu gdje je on u vecim utakmicama. Gdje su ostali piizda vam materina, gdje je Ronaldo bio protiv Barce? Citav tim je zakazo protiv Barcelone u dva susreta, protiv Bilbaa u jednoj, protiv Seville u jednoj - citav tim - a napadac nece biti dobar ako je los vezni red. Dje je vas Kaka bio?

Ajla-CR7
Kontakt:

Post Postao/la Ajla-CR7 » 21 okt 2010, 20:29

Brnjoo je napisao/la:Ljudi, aj da vam ja jednu stvar otvoreno kazem.

Pa vi veze nemate ili ste glupi ili se pravite glupi, zbog cega vam svakako ne bi stetila posjeta psihicu.

Haj neka mi neko kaze koliko je golova Higuain prosle sezone zabio u prvih 7 utakmica Primera lige, i koliko ih je zabio na kraju sezone. Kad mi to odgovorite, i kad pogledate ucinak ove sezone onda ce vam biti jasno da je Higuain dobar igrac, ali naravno, kako da on bude dobar pokraj Ronalda (KOJI NIJE PEEDER, ON JEEBE VISE OD CIJELOG FORUMA ZAJEDNO) ili pokraj Kake koji su naravno zvjezdice i koje su svojim dolaskom ocarale samoprozvane navijace Real Madrida.

Kad nadjete odgovor na moje pitanje, slobodno ga ovdje postajte i puknite sebi u glavu, medjedi jedni, i ovo govorim onima sto tvrde da Higuaina treba prodati i da je los igrac i onima koji pljuju po njemu.
slazem se u potpunosti sa tobom i jako mi je drago da bar neko ima normalan pored svih ovih ovdaje :mrgreen: :mrgreen: ...pffff...
Najgore mi je kad kazu gdje je on u vecim utakmicama. Gdje su ostali piizda vam materina, gdje je Ronaldo bio protiv Barce? Citav tim je zakazo protiv Barcelone u dva susreta, protiv Bilbaa u jednoj, protiv Seville u jednoj - citav tim - a napadac nece biti dobar ako je los vezni red. Dje je vas Kaka bio?
slazem se u potpunosti sa tobom i jako mi je drago da bar neko ima normalan pored svih ovih ovdaje :mrgreen: :mrgreen: ...pffff... :!: :!:
I love MUSIC!!!

Ultras Sur
Kontakt:

Post Postao/la Ultras Sur » 21 okt 2010, 20:39

Higuain je dobar, samo treba imati strpljenja i povjerenja.
••• Real Madrid C.F. •••

❸❶ La Liga titles

❶❼ " Copa del Rey " Cups

❾ Uefa Champions League titles

❷ Uefa Cup titles

❸ Intercontinental Cups

Ajla-CR7
Kontakt:

Post Postao/la Ajla-CR7 » 21 okt 2010, 20:52

mah nisam ja rekla da je on los ali u pocetku sezone nije se bas pokazo ali ima vremena pa vidjet cemo....jer pratim sve utakmice reala i vidim da on bas i nije u najboljoj formi pa cemo vidjet...et toliko od mene... :lol: :lol:
I love MUSIC!!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 okt 2010, 21:01

@Ajla, nije za tebe forum idi na facebook pa prosipaj pamet...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Ajla-CR7
Kontakt:

Post Postao/la Ajla-CR7 » 21 okt 2010, 21:05

Nail for Real je napisao/la:@Ajla, nije za tebe forum idi na facebook pa prosipaj pamet...
hmmmm...smijesno... :mrgreen: :mrgreen:
I love MUSIC!!!

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 21 okt 2010, 21:09

Najgori napadač što je u Realu igr'o ...ovu sezonu , plus sledeću i noga

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 21 okt 2010, 21:15

boom.dll je napisao/la:Najgori napadač što je u Realu igr'o ...ovu sezonu , plus sledeću i noga
igrao i slijedecu

ziv bio

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 okt 2010, 21:23

I nakon sto Higuain zabije hat-trick, isti ovi ce se javiti i dizati ga u nebesa :roll:
Higuain je igracina!

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 21 okt 2010, 21:39

Brnjoo je napisao/la:Ljudi, aj da vam ja jednu stvar otvoreno kazem.

Upravo tako, Pipita je medju 5 najboljih napadaca na svijetu, statistika (iako nije pravi pokazatelj) pokazuje to. Covjek ima i brzinu i tehniku i sut i prodornost, sve sto treba za jednog napadaca a sada sto nije u formi, Boze moj, pa nije masina. Pogledajte Rooneya, covjek nije dao gola od marta i onda kazu da je bolji od Pipite. Ili pak Torresa :mrgreen: Ako se oni mogu dizati toliko u nebesa zasto ne bi mogao najbolji strijelac Reala u zadnje 2 sezone? Pipita ostaje do kraja karijere u Realu. ;)

Ultras Sur
Kontakt:

Post Postao/la Ultras Sur » 21 okt 2010, 22:05

Paco Gento, jedan od legendarnih igrača Reala dao je intervju za http://www.realmadrid.com.

- " Real Madrid je dokazao protiv Milana da mogu biti prvi bilo gdje "
- " Atmosfera u utakmica protiv Ajax-a i Milan-a je bila nevjerovatna "

To i još više vidite na

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... where_.htm
••• Real Madrid C.F. •••

❸❶ La Liga titles

❶❼ " Copa del Rey " Cups

❾ Uefa Champions League titles

❷ Uefa Cup titles

❸ Intercontinental Cups

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 21 okt 2010, 23:29

Higuain ne bi bio medju 5 najboljih napadaca BiH Premijer lige a kamoli u svijetu hahahaha smijesan igrac limitiran kao i sve argentinske zvjezdice koje su dobile po guzi na svjetskom a sad ih mlate i velesile poput Japana
Dio Arsenala

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 21 okt 2010, 23:34

-Paja je napisao/la:Higuain ne bi bio medju 5 najboljih napadaca BiH Premijer lige a kamoli u svijetu hahahaha smijesan igrac limitiran kao i sve argentinske zvjezdice koje su dobile po guzi na svjetskom a sad ih mlate i velesile poput Japana
Zbog cega to hahaha, pa post uopste nije smijesan

Gdje su bili Arsenalovi igraci na Svjetskom?

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []