Ma vi ste to pogresno shvatili svi, oni su najavljivali da ce njihov forumas uzeti titulu za forumasa godine, kao sto su izmaltretirali forum i prethodni put.belosevic28 je napisao/la:To ovi sto su najveci favoriti za titulu ove sezone?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Kako neće biti prvak a tek je 10 bodova zaostatka i nalazi se na 9om mjestu ..megaffon je napisao/la: E nemam pametnija posla nego glumit nesto po forumunisam mislio na trenutno stanje, nego mislim u globalu. Zeljo, mozda nece biti prvak, a vjerujem da nece ni ispasti, ni prva ni posljednja sezona sa slicnim ishodom, burazere, i da gubis 10-0, s juga bi se pjesma cula, znas ono, lajkamo Plave
ne mogu reci da sam navijač Želje, jer mi je drago i Sarajevo i Olimpic, doduše Plave malo vise
iskreno, navijam za nase ekipe kad izadju na euro scenu, da se malo reprezentira nas fudbal, i to je to, laku noć!
Željo može biti šampion ove sezone samo ako mu u zimskom prelaznom roku dođe N.A.T.O. za pojačanje 
Zadnja izmjena: sasistika, dana/u 10 nov 2015, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Ovako je boljesasistika je napisao/la:Željo ne može biti šampion ove sezone cak i ako ga u zimskom prelaznom roku N.A.T.O. pojača
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
u sustini imas pravo, ali 2010. smo na polusezoni imali -7 poslije 15 kola, a na kraju +6, znaci imali smo 13 bodova vise u drugoj polusezonisasistika je napisao/la:Željo može biti šampion ove sezone samo ako mu u zimskom prelaznom roku dođe N.A.T.O. za pojačanje
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
I opet nisam siguran i sa NATO'm da mogu biti prvaci,bez još makar,Rusa na klupi.solinas je napisao/la:Ovako je boljesasistika je napisao/la:Željo ne može biti šampion ove sezone cak i ako ga u zimskom prelaznom roku N.A.T.O. pojača
Nakon odigrane polusezone "pet" timova konkuriše za prvaka. Nerealno je očekivati da će svih pet timova posustati u drugom dijelu sezone i dopustiti da ih pretekne ekipa koja trenutno zauzima deveto mjesto ligaške tabele.jovanmaksimovic je napisao/la:u sustini imas pravo, ali 2010. smo na polusezoni imali -7 poslije 15 kola, a na kraju +6, znaci imali smo 13 bodova vise u drugoj polusezonisasistika je napisao/la:Željo može biti šampion ove sezone samo ako mu u zimskom prelaznom roku dođe N.A.T.O. za pojačanje
@jovane brate,opet u mitomanske zablude upadašjovanmaksimovic je napisao/la:u sustini imas pravo, ali 2010. smo na polusezoni imali -7 poslije 15 kola, a na kraju +6, znaci imali smo 13 bodova vise u drugoj polusezonisasistika je napisao/la:Željo može biti šampion ove sezone samo ako mu u zimskom prelaznom roku dođe N.A.T.O. za pojačanje
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ne mogu da vjerujem da nisi prepoznato sarkazamsasistika je napisao/la:@jovane brate,opet u mitomanske zablude upadašjovanmaksimovic je napisao/la:u sustini imas pravo, ali 2010. smo na polusezoni imali -7 poslije 15 kola, a na kraju +6, znaci imali smo 13 bodova vise u drugoj polusezonisasistika je napisao/la:Željo može biti šampion ove sezone samo ako mu u zimskom prelaznom roku dođe N.A.T.O. za pojačanje
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Nije to fazon, već činjenica.belosevic28 je napisao/la:Pappy kume, jesi jos u fazonu da ispadate?
pa napisao sam "mozda"TheHornet je napisao/la:Kako neće biti prvak a tek je 10 bodova zaostatka i nalazi se na 9om mjestu ..megaffon je napisao/la: E nemam pametnija posla nego glumit nesto po forumunisam mislio na trenutno stanje, nego mislim u globalu. Zeljo, mozda nece biti prvak, a vjerujem da nece ni ispasti, ni prva ni posljednja sezona sa slicnim ishodom, burazere, i da gubis 10-0, s juga bi se pjesma cula, znas ono, lajkamo Plave
ne mogu reci da sam navijač Želje, jer mi je drago i Sarajevo i Olimpic, doduše Plave malo vise
iskreno, navijam za nase ekipe kad izadju na euro scenu, da se malo reprezentira nas fudbal, i to je to, laku noć!
-
belosevic28
- Kontakt:
Pappy, tabela drugacije kazee xd
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ti haman ne vjerujes...pa jel ti poznato zeljino proljece...prstat ce bodovi sto na strani sto kuci..cuj,mozdamegaffon je napisao/la:pa napisao sam "mozda"TheHornet je napisao/la:Kako neće biti prvak a tek je 10 bodova zaostatka i nalazi se na 9om mjestu ..megaffon je napisao/la: E nemam pametnija posla nego glumit nesto po forumunisam mislio na trenutno stanje, nego mislim u globalu. Zeljo, mozda nece biti prvak, a vjerujem da nece ni ispasti, ni prva ni posljednja sezona sa slicnim ishodom, burazere, i da gubis 10-0, s juga bi se pjesma cula, znas ono, lajkamo Plave
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Daleko smo od ispadanja u pm. Ovo do sada je bila sreća. Svi su jači od nas, napustili nas najvažniji igrači ljetos, a nisu dovedene prave zamjene.belosevic28 je napisao/la:Pappy, tabela drugacije kazee xd
Nikakav problem, http://www.transfermarkt.de/ofentse-nat ... ler/154211 . Siljak put Indije i nek dovede tog malog pa neka napadnu prvo mjesto.sasistika je napisao/la:I opet nisam siguran i sa NATO'm da mogu biti prvaci,bez još makar,Rusa na klupi.solinas je napisao/la:Ovako je boljesasistika je napisao/la:Željo ne može biti šampion ove sezone cak i ako ga u zimskom prelaznom roku N.A.T.O. pojača
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
pa nece valjda najavljivat borbu za opstanak 
Opet isto ovdje fupi's in full force.
Imas svoj klub I ti dolepršaš da bi reko sta za golemog Želju, e moj pitaru šašavi ebo te tan.
Imas svoj klub I ti dolepršaš da bi reko sta za golemog Želju, e moj pitaru šašavi ebo te tan.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Čuj golemi ZeljoMuhamedTM je napisao/la:Opet isto ovdje fupi's in full force.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Golem nego staBolanos je napisao/la:Čuj golemi ZeljoMuhamedTM je napisao/la:Opet isto ovdje fupi's in full force.
Imas svoj klub I ti dolepršaš da bi reko sta za golemog Želju, e moj pitaru šašavi ebo te tan.![]()
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
mos mislit kad to filozof Sablja onako mudro ispali,zagledan u daljinu i gladeci desnicom braduBolanos je napisao/la:Čuj golemi ZeljoMuhamedTM je napisao/la:Opet isto ovdje fupi's in full force.
Imas svoj klub I ti dolepršaš da bi reko sta za golemog Želju, e moj pitaru šašavi ebo te tan.![]()
sviju mi,ja veceg pokemona,spadala i ublehasa dugo nisam vidio...poslije naseg SMAJILA KARICA,naravno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.