Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma ovo je smijesno postalo, **** mater hajde sve covjek konta ide na bolje. Nekad nisi mogo dobit u gostima da si Real, po nacionalnom kljucu se birao prvak, preko tranzistora pratis. Hajde tek zavrsio rat, tek se pocelo igrati, tek se ujedinile lige, ali ovo je previse. Za koji **** da neko placa karte da bi gledao ovu lakrdiju iz sedmice u sedmicu? Ko normalan da ulozi pare da bi gledao kako se neko sprda i kroji rezultate po svom nekom nahodjenju? Svaki smisao je izgubilo ovo smijesno takmicenje.
Trebaju navijaci svih klubova izvrsiti pritisak na uprave da se ovo prekine, oformiti udruzenje premijerligasa i preuzeti kontrolu nad ligom. Savez ocito boli **** za napredak naseg fudbala.
Trebaju navijaci svih klubova izvrsiti pritisak na uprave da se ovo prekine, oformiti udruzenje premijerligasa i preuzeti kontrolu nad ligom. Savez ocito boli **** za napredak naseg fudbala.
Cuva Bog Zelju svog!
- svrakino1921
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
- najrodjeniji
- Kontakt:
Kaže povratio na terenu od temperature,yebote povratim ja koji cuclam kutiju dnevno i žderem sve što mi garantuje srčani prije 60te, a profi fudbaler povraća na terennu bokteyebo
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
Pa ispljuni, Žižoviću...j e b e m ti izjavu
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Žižović guta knedle i ne smije ništa da kaže,lafo je razočaran a kad je dobio poklon penal u Tuzli prije dva kola bio je široki osmijeh i druga priča.
Sta ce ispljunut kad je sve ocigledno. Treba samo jos da dobije novcanu kaznu zbog izjave.
tuzlanska Sloboda
Da je pokraden na drugom nekom stadionu kmecao bi ko picka. **** svu familiju odvratnu na Grbavici kmeci zbog auta
Cuva Bog Zelju svog!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Kamo Đidic, kamo sindikat....hahahahahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jel Želje uzeo sa današnjom odlukom 6 bodova protiv Čelika,jel se oduzimaju bodovi ekipama koje su igrale sa ekipom koje je izbačena ili odustala od takmičenja?Znači ekipe koje su izgubile od Čelika ništa ne gube,a ekipe koje su dobile Čelik gube osvojene bodove...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- UstanikSBII
- Kontakt:
Jel zna netko što bi se recimo desilo da Čelika izbace iz lige?
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
P i z d u r i n a jedna. Kad se sjetim u Mostaru protiv Veleza skakao je na svaku sudijsku odluku, cetvrti sudija se nije mogao koncentrisati od njega ma utakmicu jer je non-stop nesto prigovarao...a maloprije ko ckapi ona zadnja!
E neka su ih pokrali...neka su!
ništoUstanikSBII je napisao/la: ↑03 nov 2019, 18:02Jel zna netko što bi se recimo desilo da Čelika izbace iz lige?
Nije on bas mutav kao sto je maloprije izgledao. Znao je biti itekako elokventan i fino upakovati nezadovoljstvo sudjenjem. Zasto ne reci istinu - dobio bi politicki samar u roku odmah da je bilo sta rekao. A to je bolnije od bilo kakve novcane kazne
Ostalo bi 11 klubova u ligiUstanikSBII je napisao/la: ↑03 nov 2019, 18:02Jel zna netko što bi se recimo desilo da Čelika izbace iz lige?
Salim se.
Citao sam bas pravilnik maloprije i osim Clanova 66-68, gdje se djelimicno spominju ovakve situacije, nema nista konkretno.
Ova prica o oduzimanju bodova, tj brisanju rezultata protiv Celika trenutno ne stoji, jer to pravilo vazi samo u slucaju da klub sam istupi iz takmicenja u toku jesenje polusezone (ili pauze). Ali, ja se prije svega nadam da do izbacivanja Celika nece doci.
Ma da,mora da poštuje hijerarhiju.Ipak je Banjaluka politički lider a Bijeljina je drugi ešalon.
Smak svijetaUstanikSBII je napisao/la: ↑03 nov 2019, 18:02Jel zna netko što bi se recimo desilo da Čelika izbace iz lige?
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ovaj olgun nece kkurcem pomac. Oduzimanje bodova, dugovi... nema njega vise u Zenicu.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ako promijene ime kluba, mogli bi im biti oprosteni neki dugovi. Treba napraviti anketu da glasamo za novo ime. Evo neka Zenicani daju prijedloge.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.