FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kanarinac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kanarinac » 16 avg 2014, 22:26

da mi nije sjeo ovaj rezultat nije veceras su zakazali dva najbolja nasa igraca stojcev i cimirot a i dalje kace centarfor spic napadac nam treba a vi kako hocete ali opet ce ovo biti dominacija nase lige ali eto....u cetvrtak praznik fudbala momke treba podrzati i da napokon nekoga dobiju na kosevu :D
Samo Sarajevo

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 16 avg 2014, 22:29

Svaka cast igracima odlicna igra,vidi se da smo tehnicki i u svakom drugom pogledu daleko ispred svih ekipa u ovoj Kvazi ligi,samo me strah da ce se svi ovako branit na kosevu ko ovaj "jadni" velez,.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 16 avg 2014, 22:30

Nastavite s normalnom raspravom !!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 avg 2014, 22:30

Yebo ih dan. Milos pocinje pokazivati bahatost, to mi se ne svidja nikako, pa nisi Messi jb, kod zadnje akcije mogao posluziti obje strane a on doda golmana plus mali milion takvih situacija. Centarsutevi :thumbdown: :puke: Duljevic 45 puta izblokiran, Cimirot katastrofalna greska, zadnji igrac to se nabija iznad loze gore. 60 minuta igrati sa covjekom vise i oept nista... Ne kontam Djenu zasto ne prebaci Dupovca u napad u ovakvoj situaciji ili Adnana da gurne gore, Bilbija je tanak u skoku skroz. Sve u svemu, razocaran sam, ovo se moralo uzeti a Rodjenim cestitke! :plac:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ledesma10
Kontakt:

Post Postao/la Ledesma10 » 16 avg 2014, 22:31

A nije mi jasna konstatacija uprave da ne treba napadač(tipa. Komazec), pa 90% ekipa na Koševu će se braniti. :oops:

Čestitke rođenim jbg. cilj opravadava sredstvo... :clap:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 avg 2014, 22:32

Pazite se bolesti zvane megalomanija .. mislim vidi se da ste bolja ekipa sigurno al da pricate o nekim razvaljivanjima kao vase kone sve do godinu unazad nemate jos zato materijala. Toliki potencijal jos niste . Svaki go i bod vasi igraci moraju zaradiit znojem, trkom i znanjem ..veceras smo to i mi pokazali .

Nazalost sudija svojom neodmjerenom odlukom pokvario tekmu koja je trebala biti fantasticna ..ovako bilo dosadno . .
Tuplji ste ofanzivno nego sto sam mislio al ekipa u izgradnji jos moze svasta biti .

Svaka cast svim igracima na terenu na fer i postenoj borbi , ipak je raritet u PLBH . A ovo se u nasim tekmama zadnjh gdina ponavlja. Za svaku pohvalu.

sretno u evropi
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

mrvinzymohaa
Kontakt:

Post Postao/la mrvinzymohaa » 16 avg 2014, 22:32

Lijepa utakmica za oko , neznam zasto eksperimentise sa formacijom citavo vrijeme umijesto da igra sa ovom klasicnom 4-2-3-1 ..... A ovi sto se lizu sa RAjom nek i dalje se lizu kad procitaju bljuvotine na njihovom pdf-u !
A strumfete ( naravno ovi padobranci ) jel vas stid se javljati ?
Cetvrtak.... :kafa:
F.K.SARAJEVO DO GROBA !

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 avg 2014, 22:33

Kao vecerasnji Velez ce izgledati 90% ekipa koje dodju na Kosevo.
Zna li neko koliko smo imali kornera? Po mojoj nekoj procjeni bilo je sigurno preko 15 :roll: Treba nam jedna bandera u napadu, klasicni sidras da pogodi nesta nakon ubacaja. Stojcev je po meni danas podbacio, dosta pogresnih pasova i dosta bespotrebno peglao loptu.
Velkoski je totalno van forme :thumbdown:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 16 avg 2014, 22:34

OdStruke je napisao/la:Nadam se da će administracija propisno kazniti pojedine padobrance na našoj temi. Što se tiče utakmice, čestitke Veležu na osvojenom bodu. Branili su se k'o Žepa i odbranili, više sretno nego spretno doduše. One najave njihovog trenera da će doći da se nadigrivaju su se pokazale kao šuplja.
Od ostalih dušmana me ne čude ove bljuvotine o kupljenom sudiji, Tanu, kladionicama... Ali čitam šta navijači Veleža pišu i ne mogu da se naibretim. Znači, bukvalno, ekipa im 3 put prešla centar, satjerana u svojih 20 metara sve vrijeme, a oni o kupljenom sudiji i suđenju. Aferim rođeni.
A sta bi ti radio kada moras igrat citavo poluvrijeme sa igracem manje po onakvoj kisi ???? mozda bi napadao ????
Ne seri bgti...Sarajevo izvanredno...ali igraju isto kao i mi kuci milion napada a nikako da udje u gol..sretno protiv svaba...

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 16 avg 2014, 22:34

Čini mi se 19 kornera, uzaludnih.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 16 avg 2014, 22:34

Velez se borio i zasluzeno uzeo bod.Mislim da nam ovo nije trebalo pred mec sa Borrusijom.Cimi i Stojcev losa danas partija,Dzemu nemam sta spominjati jer on kako god igrao(a loš je katastrofa), ima ce mjesto kod Dzene.Iako je jos rano,ima jos bruku utakmica do kraja,ali nas ova dva boda mogu kostati titule.Ocito mi jos nismo naucili lekciju iz ranijih sezona,kad su nam ekipe poput Mladosti uzimali bodove na Kosevu,a kasnije smo za istim kukali.

mrvinzymohaa
Kontakt:

Post Postao/la mrvinzymohaa » 16 avg 2014, 22:34

Evolution87 je napisao/la:Kao vecerasnji Velez ce izgledati 90% ekipa koje dodju na Kosevo.
Zna li neko koliko smo imali kornera? Po mojoj nekoj procjeni bilo je sigurno preko 15 :roll: Treba nam jedna bandera u napadu, klasicni sidras da pogodi nesta nakon ubacaja. Stojcev je po meni danas podbacio, dosta pogresnih pasova i dosta bespotrebno peglao loptu.
19-2 u kornerima
25-2 u sutevima ...
F.K.SARAJEVO DO GROBA !

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 16 avg 2014, 22:35

Makar nam je nakon ove utamice valjda svima jasno da nam U NAJKRAĆEM ROKU treba jedan skakač u napadu?! ABDULAŠE BIRAM TEBE, UČINI NEŠTO!!! :mrgreen:

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 16 avg 2014, 22:36

Gdje je onaj što je rekao 5 komada :rol: :rol: :rol:
Sretno u četvrtak.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 16 avg 2014, 22:37

Koliko je u golovima?

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 16 avg 2014, 22:38

Ništa ova dva boda ne znače... Igrači su odigrali maksimalno korektno, ali nije nas išlo. Dvije stative, izbijanje sa linije i još nekoliko odličnih šansi. Imaj na umu da igramo za par dana jednu gigantsku utakmicu i da to sve utiče na igrače. Tri kola 7 bodova uz igranje u Evropi je dobar skor. Ako uzmemo Mladost sve za 10, ali ni bod nije loš. Mi ćemo pravo lice pokazati kada ispadnemo iz Evrope i liga nam bude jedini prioritet.

Ma kakvih 5 komada, pa nas kada ponese euforija mi mislimo da bi ubili i Reala na Bernabeu :D Takvi smo :D
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

mrvinzymohaa
Kontakt:

Post Postao/la mrvinzymohaa » 16 avg 2014, 22:38

diplomatija je napisao/la:Koliko je u golovima?
Pokusavas biti sarkastican ? 1-1 Meni licno nije zao sto je ostalo tako jer igraci moraju biti svjesni da ce biti i ovakvih utakmica kad ne ide ne ide
F.K.SARAJEVO DO GROBA !

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 16 avg 2014, 22:40

Sto se mene tice ja sam zadovoljan igrom i zalaganjem momaka, zaista nemam nikakve zamjerke. Mozda nam je malo odbrana malo losija i treba nam dobar i visok napadac. Ovo od Veleza je zaista pickasto, cijelo vrijeme najavljuju nekakvu otvorenu igru a oni se bunkerisali ocm nebi ih nato probio. Sve u svemu dobro je i bice jos bolje i siguran sam da necemo nijednu tekmu izgubit do kraja prvenstva. Igraj Sarajevo nema veze.

Idemo sad Borusija samo ovakav pristup i nema greske. Volim te Sarajevo...

Posjeta solidna, kisa malo pokvarila.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 16 avg 2014, 22:40

mrvinzymohaa je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Kao vecerasnji Velez ce izgledati 90% ekipa koje dodju na Kosevo.
19-2 u kornerima
25-2 u sutevima ...
Oba zapazanja su odlicna,Krste totalno van forme,a sidras bi nam dosao ko budali samar.Minimalno 30 centarsuteva je veceras bilo,al nema ko da skoci,Bilbija se bori,al nije on taj tip koji moze da se hrva sa dva stopera.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

mrvinzymohaa
Kontakt:

Post Postao/la mrvinzymohaa » 16 avg 2014, 22:40

I ovo silno ubacivanje sa strana i korneri ... jedina nasa mana :think:
F.K.SARAJEVO DO GROBA !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli, rimljanin90 i 19 gostiju.