Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Mogo bi on kod nas na pozajmicu 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Vidis li ti ovo 'ali' i naglaseno 'realno'?NeverGiveUp je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:Ma daj ba, ovo je smijesno sta radi Terry i kompanija... Mi jesmo subjektivni u vezi Begovica, ali REALNO ne snosi ni 1% krivice za ovo sve sto se desava
Zanimljivo. U 2 rečenice si se posvađao sam sa sobom.
Procitaj malo komentare 'pravih' navijaca Chelsea i gledaj hoce li iko Begovica spomenuti.
Nije da nema svoj dio krivice ali covjek je zadnji na kojeg treba upirati prstom u klubu. Nezdrava sredina gdje u ovakvoj luzerskoj sezoni i sam postajes to. Nema pozitive u ovom klubu, od samog trenera preko odbrane do napada i tesko je tu drzati neku konstantu.
Da je Kurto branio mozda bi imali jedan bod vise jbg to ne znamo.
Da je Kurto branio mozda bi imali jedan bod vise jbg to ne znamo.
-
DeepPurple
- Kontakt:
Vjecite odbrane za Begoviceve ''odbrane'' 
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Upravo ovo.DeepPurple je napisao/la:Vjecite odbrane za Begoviceve ''odbrane''
Da je trener naš čovjek a na golu Portugalac, yebali bi mu majku objektivni Bosanci i Hercegovci.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Zar ovaj nas golman nije svjetska klasa,medju boljim golmanima Europe,a kako mozemo primjetit svaki mec minimalno tricu primi..jes odbrana losa,ali ovaj je isti oni..
Sad ce domoljubi da reaguju,kako se smije reci protiv Bega itd. hahaha
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
najbolje je otjerati begovica pa nek igra dujkovic, onaj glavonja delac i slicne legende poput njih.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Jest da prima strasno puno golova, al' hajmo biti realni i reci da ni za jedan gol danas nije kriv. Jos ova zadnja dva odbijanci koji su promjenili smjer lopte, pa ne bi ih ni onaj bog skinuo, a kamo li beg. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
bas si zanimljiv.. nek' ti je zato piric svijetska klasa.harry_90 je napisao/la:Zar ovaj nas golman nije svjetska klasa,medju boljim golmanima Europe,a kako mozemo primjetit svaki mec minimalno tricu primi..jes odbrana losa,ali ovaj je isti oni..
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Asmir Begović
Mnogima bi drago bilo.STEVIE je napisao/la:najbolje je otjerati begovica pa nek igra dujkovic, onaj glavonja delac i slicne legende poput njih.
Kakve veze Piric i Delac imaju sa tim sto se Begovic naprimao supackih golova u posljednje vrijeme?STEVIE je napisao/la:bas si zanimljiv.. nek' ti je zato piric svijetska klasa.harry_90 je napisao/la:Zar ovaj nas golman nije svjetska klasa,medju boljim golmanima Europe,a kako mozemo primjetit svaki mec minimalno tricu primi..jes odbrana losa,ali ovaj je isti oni..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Ma mogu ga braniti koliko hoće i sta hoće. Libo me racku za Chelsijem, čovjek nas je koštao direktnog plasmana na EP i to je činjenica. To što on kod nas nema konkurenciju na golu je druga stvar, ali je čovjek rupa. I sa sigurnošću se može reći da nije iskoristio ukazanu priliku u Chelsiju, nema se šta ko buniti, kad bude prikovan za klupu!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Asmir na streljani, i nekolicina forumasa ga odmah ironicno usporedjiva sa onim robotima. Ne brani neka cuda ali ni ne prima pacerske golove. Makar ova 3 danas.
Ni za jedan nije kriv.
Ni za jedan nije kriv.
Ma Celzi je katastrofa cijelu sezonu, Begovic tu ne snosi ni 1 posto krivice. Stavi Nojera i Bufona u ovu ekipu i bice ista situacija.
A misevi ce se javljati, bez toga ne mogu.
A misevi ce se javljati, bez toga ne mogu.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mirror

itvBegovic 6
Not much he could have done with either goal.
NBCAsmir Begovic - 6
Could do little about any of Liverpool’s goals due to a fantastic Coutinho strike, deflection for the second and Benteke’s cool finish - saved well down low from Moreno late on.
SquawkaAsmir Begovic — 5 — Wasn’t going to do anything on Coutinho’s goals, and a big save on Moreno in the 77th minute, but there’s no good way to give up three goals, is there?
Ali sta oni znaju pored strucnjaka sa foruma...Chelsea
Asmir Begovic – 7/10: Hardly at fault for any of Liverpool’s goals, and was let down by his defenders, but another unhappy day at the office for Chelsea’s new ‘keeper.
- provokatorII
- Kontakt:
Kod prvog gola se mozda mogao bolje postaviti, zadnja dva su tipicne frljoke. Krenuo je na pravu stranu ali odbijenci se brane samo slucajno. U svakom slucaju se ne moze reci da je van forme. Sa Terryjem i Cahillom ispred bi pokleknuo svaki golman.
kakvih "supackih" golova? haj mi nabroji te golove da vidimo. koliko samo kakite po forumu na momka, pa to je nevjerovatno.joker90 je napisao/la:Kakve veze Piric i Delac imaju sa tim sto se Begovic naprimao supackih golova u posljednje vrijeme?STEVIE je napisao/la:bas si zanimljiv.. nek' ti je zato piric svijetska klasa.harry_90 je napisao/la:Zar ovaj nas golman nije svjetska klasa,medju boljim golmanima Europe,a kako mozemo primjetit svaki mec minimalno tricu primi..jes odbrana losa,ali ovaj je isti oni..
Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 31 okt 2015, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Asmir Begović
Kostao nas direktnog plasmana na EP?Pasha_car_aga je napisao/la:Ma mogu ga braniti koliko hoće i sta hoće. Libo me racku za Chelsijem, čovjek nas je koštao direktnog plasmana na EP i to je činjenica. To što on kod nas nema konkurenciju na golu je druga stvar, ali je čovjek rupa. I sa sigurnošću se može reći da nije iskoristio ukazanu priliku u Chelsiju, nema se šta ko buniti, kad bude prikovan za klupu!
Greska protiv Belgije na BP stoji, djelimicna krivica i za gol na BP protiv Kipra onaj prvi, koji su to jos ostali?
Nemoj samo reci da je onaj gol De Bruynea ili gol Charalambidisa Asmirova greska.
Druze da je Buffon danas bio na golu ne bi odbranio ono, pa lik mijesa odbranu kako hoce i dolazi u poziciju da bira gdje ce sutati..Pa ovaj Celzi je trenutno na nivou jednog ispodprosjecnog kluba, po svakoj utakmici protivncki tim ima 5,6 pravo dobrih prilika i naravno da ce golman primiti gol, ili vise, nece Neur jedinoharry_90 je napisao/la:Zar ovaj nas golman nije svjetska klasa,medju boljim golmanima Europe,a kako mozemo primjetit svaki mec minimalno tricu primi..jes odbrana losa,ali ovaj je isti oni..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.