NK Zvijezda Gradačac

Bosanski zmaj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 jul 2012, 21:06

Sheyi je napisao/la:A i Kalesije došao za 12 hiljada KM, ja mislim. :D
Mislim da smo ga platili 10.000 KM, mozda je i 12.000 KM ali ne vjerujem da ce to puno promjeniti stvar.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 05 jul 2012, 21:07

astra1922 je napisao/la:poslao sam tebi i jos dvojici nasih forumasa .nisam htio siriti.dok ne bude gotovo.ja jos nemogu vjerovati da je sve zavrseno nadam se ubrzo potvrdi iz kluba
astra znas li sta o tome da su papiri husica kupljeni od kalesije...kao da mu zvijezda bude maticni klub...eh to bi sad bilo dobro za nas
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 jul 2012, 21:11

pa naravno husic je zvijezdin igrac koji je imao vazeci ugovor na cetiri godine sa nama,naravno jos jedna mu bila ostala.kalesiji je po starom zakonu placena naknada za treniranje koja je iznosila oko 10 000 a da je nekim slucajem po ovom zakonu placana bila bi puno veca.kaleija samo moze dobiti postotak od oko 5 posto od ovog transfera
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 05 jul 2012, 21:12

astra1922 je napisao/la:poslao sam tebi i jos dvojici nasih forumasa .nisam htio siriti.dok ne bude gotovo.ja jos nemogu vjerovati da je sve zavrseno nadam se ubrzo potvrdi iz kluba
nije jos zavrseno otisao je na probu tako mi rece trener maloprije kad sam ga zvao

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 jul 2012, 21:13

Zeljovci kazu, ako je dosao sa 19 godina kod nas onda je taj procenat jos manji negdje oko 3,5-4%.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 jul 2012, 21:14

pa dosao je mladi oko 18
eto vidite vec par portala objavili da je gotova stvar.a nema pojma.senci je u izraelu vec 5 -6 dana i sve je sada do zvijezde i sencijevog novog kluba oko para.
Zadnja izmjena: astra1922, dana/u 05 jul 2012, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 jul 2012, 21:15

Fatko je napisao/la:
nije jos zavrseno otisao je na probu tako mi rece trener maloprije kad sam ga zvao
Pa jbt ne mogu da vjerujem onda koliko nasi novinari lazu, pisu kako je sve zavrseno, a sad skroz druga prica od trenera.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 05 jul 2012, 21:19

kako sam ja cuo da su nasi platili kalesi da husicu bude maticni klub zvijezda i oni vise nemaju nikakve veze s husicem,znaci da nebi dobili ni ti 5 %
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 05 jul 2012, 21:20

Bosanski zmaj je napisao/la:
Fatko je napisao/la:
Pa jbt ne mogu da vjerujem onda koliko nasi novinari lazu, pisu kako je sve zavrseno, a sad skroz druga prica od trenera.
ja licno bi volio da senci uspije ali zvao sam trenera reko sta je ovo svi se pojacali samo mi rasprodasmo ili rastjerasmo igrace a nitko ne dolazi jeli senci potpisao kaze da je otisao na probu ali jos nije potpisao reko imal potrebe da se sikiramo rekao je da nema potrebe i kao bit cemo sve u svoje vrijeme obavjesteni

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 jul 2012, 21:21

bondich je napisao/la:kako sam ja cuo da su nasi platili kalesi da husicu bude maticni klub zvijezda i oni vise nemaju nikakve veze s husicem,znaci da nebi dobili ni ti 5 %
ma to je ja mislim nemoguce.maticni klub mora biti onaj gdje se igrac upisao kada je bio mali :D :D

Nova sezona nova nafaka

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 05 jul 2012, 21:22

bondich je napisao/la:kako sam ja cuo da su nasi platili kalesi da husicu bude maticni klub zvijezda i oni vise nemaju nikakve veze s husicem,znaci da nebi dobili ni ti 5 %
Šteta, eto ništa za nas :D

Ali nebitno, Senadu želim sve najbolje u Izraelu, ipak je on Kalesijac 8-)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 jul 2012, 21:30

ljudi snimatel borca njima prvim deremo guzove :lol: :D

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 jul 2012, 21:30

Evo kako vrijeme odmice informacije oko Sencija su sve kontradiktornije.Najbolje bi bilo da sacekamo sluzbene informacije ovo je sve sfera nagadjanja sto mi ovdje pisemo.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 jul 2012, 21:53

zabi ga joco stokic debeloguzi kod nas samo jeo i nasi ga otjerali :D

Nova sezona nova nafaka

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 05 jul 2012, 22:21

astra1922 je napisao/la:
ma to je ja mislim nemoguce.maticni klub mora biti onaj gdje se igrac upisao kada je bio mali :D :D
nemora bit maticni klub onaj gdje se igrač upisao kad je bio mali..Svi igrači koji su ponikli u Gradini,prošli omladinske kategorije,igrali za seniorski tim,poslije kad malo uspije ,Gradina nedobije ništa..npr Samiru Bekriću je Željo matični klub..Džaba sto je u Gradini igro do neke 23godine..Sad Gradina od njega nema nikakve koristi,nije nikad marke dobila od njegovih transvera ..Tako isto i od ostali fudbalera..Sad neznam,nisam siguran al mislim da je prva ekipa odnosno matični klub ona sa kojom se potpise prvi profesionalni ugovor..
OFK Gradina Srebrenik

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 05 jul 2012, 22:25

J.Stokić do sada najbolji na terenu.Znam ga ličnu,nesporan talenat,ali nedisciplinovan igrač.Samo mu je trebao dobar pedagog-trener kojeg tada nismo imali.Bilo pa proslo.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 05 jul 2012, 22:35

Brcko87 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
nemora bit maticni klub onaj gdje se igrač upisao kad je bio mali..Svi igrači koji su ponikli u Gradini,prošli omladinske kategorije,igrali za seniorski tim,poslije kad malo uspije ,Gradina nedobije ništa..npr Samiru Bekriću je Željo matični klub..Džaba sto je u Gradini igro do neke 23godine..Sad Gradina od njega nema nikakve koristi,nije nikad marke dobila od njegovih transvera ..Tako isto i od ostali fudbalera..Sad neznam,nisam siguran al mislim da je prva ekipa odnosno matični klub ona sa kojom se potpise prvi profesionalni ugovor..
pa tome onda edinu džeki nije zeljo matični klub.... matični klub je klub u koje je igrač prvi put registrovan ( u nogometnom savezu) za nastupe u nekom takmičenju za bilo koju od selekcija (seniori, juniori...) ali posto je kod nas moguce sve lažirati ne bi me čudilo da je onda husiću zvijezda matični klub..

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 05 jul 2012, 23:14

Bas mi je zao Husica bio je pravi igrac i necu moci zamisliti zvijezdu bez njega i Hamze, ali sta je tu je, jednog dana se to moralo desiti. Nadam se samo da ce sve zamjene biti dosljedne tim igracima koliko god mogu biti. Idemo zvijezdo mada mi stomak podrhtava od nervoze sta ce sada da bude sa nas.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 jul 2012, 23:21

Evo mogli smo na TV-u pogledat i naseg prvog protivniku u prvenstvu ekipu Borca.Tesko je suditi na osnovu prve utakmice,pitanje koliko je jedna ekipa u formi nakon priprema, al stekao sam dojam da je Borac igracki dosta slabiji nego prosle sezone.Nemaju ideje u igri,napadi su im jalovi, a crnogorci kad god su odlucnije krenuli prema golu Borca vidjele su se rupe u odbrani.Mislim da imamo dobre izglede da se vratimo neporazeni iz Banjaluke.Naravno,pitanje je u kakvoj cemo formi biti i mi,kako cemo biti uigrani jer evidentno je da ce biti dosta novih igraca.Ali ima jos dosta vremena do utakmice sa Borcem.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 jul 2012, 23:27

Gradacac je napisao/la:Bas mi je zao Husica bio je pravi igrac i necu moci zamisliti zvijezdu bez njega i Hamze, ali sta je tu je, jednog dana se to moralo desiti. Nadam se samo da ce sve zamjene biti dosljedne tim igracima koliko god mogu biti. Idemo zvijezdo mada mi stomak podrhtava od nervoze sta ce sada da bude sa nas.
Meni je drago sto je Hamza otiso, jer klub nema buducnosti ako mu se igra zasniva na jednom 37-njem igracu, u ostalo necu ulazit zasto je skroz izaso, to neka ostane izmedju njega i Ljudi u Zvijezdi, a sto se tice Husica, kad bi svake druge godine prodavali jednog igraca za ove pare koje se spominju.... huhhh gdje bi nam bio kraj.
Jestel vi svjesni koliko je 10000 Km, pa 100 000 KM, pa 100 000 EVRA za nase pojmove uopceno, samo se nadam da nece dovest sad dva tri neka iskusnija koja ce doc samo zbog ti para, jednog dovest provjerenog i mozda dva, tri mlada od kojih bi ko nesto moglo bit

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.