edit: global 1..ostalo isto..
Moderator/ica: Padovan
..ok,eto meejasko_juve je napisao/la:eu1..jasko_juve..sisa![]()
![]()
edit: global 1..ostalo isto..
PraviDesimaL je napisao/la:hoce ko ?
hajd hocu ja...Funjai je napisao/la:hocel' ko humanitarnu?
praviSenaid L.F.C je napisao/la:Hoceli tko hokeja na travi
izvini nesto mi nij bilo u reedu sa netom tek sam sad uspio uci na njegaDesimaL je napisao/la:praviSenaid L.F.C je napisao/la:Hoceli tko hokeja na travi
Edit:Kolko si dosad vako ljudi isfuro ?
Pitas nekog hoces pesa,a onda kasnije pobjegnes
kad si spomenuo taktiku igre da se nadovezem ako bi mogao pomoci sta da igram sa francuskim ekipama ako ih dobijem(eng,njem,spanjolci ofanziva talijani defenzivno ali francuzi e to ne znam)LBJ MVP je napisao/la:Znači meni Malaga večeras po dogovoru.Da konačno dobijem špansku ekipu i da igram ofanzivan fudbal kako i dolikuje
Sve cu vam tada objasniti sto se tice izvlacenjaSenaid L.F.C je napisao/la:Primit sam yes
@goalgetter napisao si da ce zdrijeb biti obavljen poslije 00:00 a sve o zdrijebu kasnije oko 23:00
Novi account = Novi igrac. Nazalost, trebao si se prijaviti sa onim , ali sad je kasno. Jer smo jednostavno postavili ovu brojku od 50 postova, jer ima igraca koji se prijave, i na kraju uopste ne udju na forum.black64 je napisao/la:@Goalgetter
ja imam drugi acc na kojem imam vise od 60 postova, ovaj sam napravio jer nisam htio da bude nekih prepirki oko voljenih klubova
Od svih igrača ti se ne bi trebao žalitjasko_juve je napisao/la:i ne znam sto je to veceras u 00:00???daj pomjerite to malo nazad..nema smisla..jel moze u 23:00 ??? valja cekat ponoc, a moram vidit hocel bit regularno!!!!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.