Naravno, kad ti je ulaziophily je napisao/la:Jesil ga osjetio.....gringobih je napisao/la:Ne samo trener osjeca ono sto sam ja davno osjetio...Vedad87 je napisao/la:60 minut, Pjanke klupa.. šta je ovo? Jel Pjanke i dalje osjeća bolove pa ga izbacuje?
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Razmisljajte malo, umjesto sto vrijedjate svakog ko izrazi misljenje drugacije od vaseg. Realno, Pjana je po znanju s loptom prvi igrac Rome, ali po fizickim mogucnostima je ispod jednog Tottija kojem je 38 godina. To treba shvatiti kao motivaciju i podstrek za daljim napretkom, a ne kao neku torturu. Zna Garcia kakvog dragulja ima, covjek je izvanredan trener za razliku od forumskih strucnjaka, ali ne zeli da taj dragulj izgori od pretjeranih napora.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Nigdje veze. Ljajic i Gervinho da su iskoristili one stvari sto je Pjanic njima sredio bilo bi 2:0. Utakmica zavrsena.gringobih je napisao/la:Kako bi bilo lijepo da samo vi imate mogucnosti gledati Romu, repku itd pa da nas pravite budalama, kao sto je to religija radila hiljadama godina na nepismenost sirih narodnih masa
Nek De Rossi fino dodaje loptu Mertensu pa zamalo Benatia crveni zaradi. Onaj Ljajic k'o bik, glava dole i trci kroz ljude. Pjanic jedino treba malo postati drzak i uzeti oni slobodne i kornere sebi.
I brate kani se ti folova religija i sl.
To za znanje s loptom samo mi tvrdimo, bruka je da je jedan Totti koji s naigro vise izgara na terenu, veci je profesionaac I spremniji od 23godisnjaka. Ja ne znm sta vi gledate.Celikovac je napisao/la:Razmisljajte malo, umjesto sto vrijedjate svakog ko izrazi misljenje drugacije od vaseg. Realno, Pjana je po znanju s loptom prvi igrac Rome, ali po fizickim mogucnostima je ispod jednog Tottija kojem je 38 godina. To treba shvatiti kao motivaciju i podstrek za daljim napretkom, a ne kao neku torturu. Zna Garcia kakvog dragulja ima, covjek je izvanredan trener za razliku od forumskih strucnjaka, ali ne zeli da taj dragulj izgori od pretjeranih napora.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Bolje ih pitaj sta je Pjanic uradio za nasu repku za ovih pola decenije u ozbiljnim utakmicamamuXmania je napisao/la:To za znanje s loptom samo mi tvrdimo, bruka je da je jedan Totti koji s naigro vise izgara na terenu, veci je profesionaac I spremniji od 23godisnjaka. Ja ne znm sta vi gledate.Celikovac je napisao/la:Razmisljajte malo, umjesto sto vrijedjate svakog ko izrazi misljenje drugacije od vaseg. Realno, Pjana je po znanju s loptom prvi igrac Rome, ali po fizickim mogucnostima je ispod jednog Tottija kojem je 38 godina. To treba shvatiti kao motivaciju i podstrek za daljim napretkom, a ne kao neku torturu. Zna Garcia kakvog dragulja ima, covjek je izvanredan trener za razliku od forumskih strucnjaka, ali ne zeli da taj dragulj izgori od pretjeranih napora.
Pjanic ti je ko' predobra treba, ali kad treba da ti "da", nema je nigdje
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Miralem je bio daleko najbolji igrac protiv Litvanije kada smo dobili karte za Brazil. Jest da su Dzeko i Vedo donjeli gol, ali to im je bila jedina pozitivna akcija u utakmici. Miralem je isto bio najbolji u drugoj utakmici protiv Slovacke, od onih 11 koji su poceli utakmicu u glavnom.gringobih je napisao/la:Bolje ih pitaj sta je Pjanic uradio za nasu repku za ovih pola decenije u ozbiljnim utakmicamamuXmania je napisao/la:To za znanje s loptom samo mi tvrdimo, bruka je da je jedan Totti koji s naigro vise izgara na terenu, veci je profesionaac I spremniji od 23godisnjaka. Ja ne znm sta vi gledate.Celikovac je napisao/la:Razmisljajte malo, umjesto sto vrijedjate svakog ko izrazi misljenje drugacije od vaseg. Realno, Pjana je po znanju s loptom prvi igrac Rome, ali po fizickim mogucnostima je ispod jednog Tottija kojem je 38 godina. To treba shvatiti kao motivaciju i podstrek za daljim napretkom, a ne kao neku torturu. Zna Garcia kakvog dragulja ima, covjek je izvanredan trener za razliku od forumskih strucnjaka, ali ne zeli da taj dragulj izgori od pretjeranih napora.![]()
Pjanic ti je ko' predobra treba, ali kad treba da ti "da", nema je nigdje
5kg misicne mase bi bilo super, ali ja vjerujem da je Miralemu veci problem psihicki nego fizicki. Arogancija je negativna osobina, ali pre malo arogancije kao kod Miralema je mozda jos gore. Ne izvodi slobodnjake u zadnje vrijeme i to mu ima utjecaj na samopouzdanje. U ovoj zadnjoj utakmici u ligi protiv Lazija nije mogo dodat loptu saigracu. I u situacijama kad je uspio uvjek je neki igrac Lazija dirnuo loptu. Kada bi se malo vise koncentriso oko same igre nego da dize ruke svaki j***ni put kada sudija ne svira faul, puno bi mu bolje islo.
@Zgembo,
Nemoj tako, Pjanić ipak nije igrač za velike utakmice.
Litvaniju možemo zanemariti, nije dao gol i nije asistirao, Francusku isto tako jer su svi odigrali odlično, a bogami se ni u Slovačkoj nije primijetio. O Portugalu da i ne pričam. Miske je pravi čovjek, od Miralema nikad neće biti igrača. Zvjezdan će i s 50. biti bolji od njega, tako da ne vidim svrhu forsiranja čovjeka sa staklenim nogama, koji nema, i nikad neće imati (bez obzira što su mu tek 23 godine) muda krenuti u napad i čiji je clutch mode pod velikim znakom pitanja.
Otprilike tako bi trebao glasiti odgovor na tvoje branjenje Pjanketa. Da, obavezno navesti i pad Grka pod BP-om (neću reći da je Miske tada promašio penal). Uobičajeni argumenti, koji vrijede za svagda kada je u pitanju jedan od boljih centralnih veznjaka na svijetu, s lijepim šansama da bude novi Xavi. Dakle, sve je do njega.
Nemoj tako, Pjanić ipak nije igrač za velike utakmice.
Litvaniju možemo zanemariti, nije dao gol i nije asistirao, Francusku isto tako jer su svi odigrali odlično, a bogami se ni u Slovačkoj nije primijetio. O Portugalu da i ne pričam. Miske je pravi čovjek, od Miralema nikad neće biti igrača. Zvjezdan će i s 50. biti bolji od njega, tako da ne vidim svrhu forsiranja čovjeka sa staklenim nogama, koji nema, i nikad neće imati (bez obzira što su mu tek 23 godine) muda krenuti u napad i čiji je clutch mode pod velikim znakom pitanja.
Otprilike tako bi trebao glasiti odgovor na tvoje branjenje Pjanketa. Da, obavezno navesti i pad Grka pod BP-om (neću reći da je Miske tada promašio penal). Uobičajeni argumenti, koji vrijede za svagda kada je u pitanju jedan od boljih centralnih veznjaka na svijetu, s lijepim šansama da bude novi Xavi. Dakle, sve je do njega.
Upravo to i ja mislim. Isto mi to njegovo mlataranje ide na zivce.ZgemboAdislic je napisao/la:Miralem je bio daleko najbolji igrac protiv Litvanije kada smo dobili karte za Brazil. Jest da su Dzeko i Vedo donjeli gol, ali to im je bila jedina pozitivna akcija u utakmici. Miralem je isto bio najbolji u drugoj utakmici protiv Slovacke, od onih 11 koji su poceli utakmicu u glavnom.
5kg misicne mase bi bilo super, ali ja vjerujem da je Miralemu veci problem psihicki nego fizicki. Arogancija je negativna osobina, ali pre malo arogancije kao kod Miralema je mozda jos gore. Ne izvodi slobodnjake u zadnje vrijeme i to mu ima utjecaj na samopouzdanje. U ovoj zadnjoj utakmici u ligi protiv Lazija nije mogo dodat loptu saigracu. I u situacijama kad je uspio uvjek je neki igrac Lazija dirnuo loptu. Kada bi se malo vise koncentriso oko same igre nego da dize ruke svaki j***ni put kada sudija ne svira faul, puno bi mu bolje islo.
to sto pisete da nema snage su gluposti...konstitucijom jeste slabiji, ali ima snage za 90 minuta...u prvih 15 kola, odigrao je 6 tekmi po 90 min, a ostale je izlazio oko 80. min u prosjeku...tada su biljezili i najbolje rezultate...nakon toga su uslijedile ove sitne povredice koje sigurno ostavljaju traga...ali malo je i garcia poceo sra.ti...evo i sinoc...mozda ja nisam dobro vidio, ali po meni je pjanic sinoc bio najbolji igrac rome sve dok nije izasao...pa direktno je stvorio ili ucestvovao u 3 zicera rome, ali sta ces kad ljudi promase...on je jedini igrac na terenu koji moze napraviti razliku, a on ga izbacuje iz igre...i tako unazad 10 utakmica...zato mu se sada i obijaju rezultati o glavu...
to je moje vidjenje...
Drugo...ja sam uvijeK bio na strani MISKETA...i uvijek cu biti...tamam da ima 99 kg, on mora igrati...a nije vala da stoji na terenu...a jedini je koji ima mu.da...koji smije povesti loptu, predriblati dvojicu, trojicu...smije i zna se zagraditi...stati na loptu...svi ostali su (osim dzeke) stasljivi...zna pogoditi dzeku u nos...itd...itd...ja bih zrtvovao vedada za misketa...a ubaciti zadnjeg veznog - klasicnog...
to je moje vidjenje...
Drugo...ja sam uvijeK bio na strani MISKETA...i uvijek cu biti...tamam da ima 99 kg, on mora igrati...a nije vala da stoji na terenu...a jedini je koji ima mu.da...koji smije povesti loptu, predriblati dvojicu, trojicu...smije i zna se zagraditi...stati na loptu...svi ostali su (osim dzeke) stasljivi...zna pogoditi dzeku u nos...itd...itd...ja bih zrtvovao vedada za misketa...a ubaciti zadnjeg veznog - klasicnog...
- invincible1921
- Kontakt:
Miske je prespor i ima previse kila i jednostavno nivo lige na kojem igra je premali za prvih 11 u ovakovj repci.Ako se popravi prije svega na kondicij dajem mu prednost u odnosu na pjanica,jer pjanic je u svakoj vecoj utakmici nestao sa terea,bio je dobar samo onda kad smo i mi svi bili dobri gazili.Da ne idemo daleko u historiju ,protiv slovaka se najbolje to vidjelo.Kada ti napad odsjeku i kad smo nemocni on treba da svojom krativnoscu ili cime vec pokusa nesto sam uraditi,a ako je vjerovat vama pojeidnima na ovom forumu morao bi bit sposoban za to.Da se razumijemo ne kazem da nije.Međutim sta je on uradio ? Nista ,nije se sastavio sa loptom...ono cega se bojim je da pjanice nije stagnirao nego bgm poprilicno unazadio svoj kvalitet.Mora ce se sto prije trgnut i vratiti onom potencijalu koji je imao i koji je nazalost vazda ostao na prici.Svake godine se propsiaju price o BARCI,PSG itd,o nekim desetinama miliona i na kraju vazda pojo vuk magarca,pjanic ostane tu gdje jeste ili predje u prosjecnu romu.
=\_1921_/=
Ono sto najvise mene kopka je cinjenica da Pjanic u zadnje vrijeme nije glavni igrac u Romi ne samo da nije glavni igrac nego se ni on ne sjeca kada je utakmicu odigrao do kraja a desava se je ne pocne uopste(pustite se suplje o povredi). A Rome se izivljava na njemu kada se spomene prelazak u neki drugi klub sa nabijanjem nenormalni cijena, sto oni pokusavaju uopste. Razumijem da pokusavaju da izvuku najvise miliona sto mogu ali mislim da pretjeruju definitivno sto se toga tice, Pjanic bi trebao da pali na ljeto ako zeli da napreduje jos vise
-
sergejbarba
- Kontakt:
pjanic (rezerva rome) je najbolji veznjak smao patrijotama
- Unknown Genius
- Kontakt:
Htio sam napisati da se vidi da si bježao sa časova bosanskog/srpskog/hrvatskog jezika, ali kad pročitah još jednom, shvatih da očigledno školu nisi ni pohađao.sergejbarba je napisao/la:pjanic (rezerva rome) je najbolji veznjak smao patrijotama
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Pjanic je poslije Dzeka najbolji BIH igrac sa svim manama i vrlinama koje posjeduje. Misketa bi trazili najveci da je bolji od Pjanica, vec sada sa 23 Pjana je igrao u boljim klubovima nego Miske u cijeloj karijeri.
Igra li veceras?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Znat ce se za jedno 40ak minuta...u najavama je da igra od prve minute, ali cekamo jos zvanicnu potrvduahmic je napisao/la:Igra li veceras?
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Na livescore ne igra 
Ma oni bubaju samo
Ovo je zvanicno :
De Sanctis, Maicon-Benatia-Castan-Torosidis, Pjanic-Nainggolan-Strootman, Florenzi-Destro-Gervinho
Ovo je zvanicno :
De Sanctis, Maicon-Benatia-Castan-Torosidis, Pjanic-Nainggolan-Strootman, Florenzi-Destro-Gervinho
embrace the chaos
ROMA (4-3-3): De Sanctis; Maicon, Benatia, Castan, Torosidis; Pjanic, Nainggolan, Strootman; Florenzi, Destro, Gervinho
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."