Nema ni na PP nije za pricepintol_TM87 je napisao/la: eto ih na ppgotov si :p
Nego sad ce ovaj EURO pa treba dobro pratiti imal kvalitetnih pojacanja
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pile nisi li ga to valjda ti opalio pa ne smiješ sad da pričaš o tome?

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
imam neki osjecaj da ce Avdukic potpisati za nas.
- fanatic1991
- Kontakt:
jaoo tek ce sada da se pise o Stilicupile87 je napisao/la:Pa ako uzmes u obzir da su otisli ili idu : Karic, Markovic, Stanceski, Nijema kako sam cuo velike su sanse da ode i mali Balja jasno je i na kojim pozicijama ce biti dovodjeni igraca sve ovo sto se spominje ili sto je vec doslo ja ne mogu nazvati pojacanjima.Najteze ce biti nadomjestiti Nijemu a i sve su prilike Gusu...tako da ja tek sad ocekujem da nas podeblja neki igrac kako Bog zapovjeda.Dovodjenje nekog zvucnog imena je uvijek i dobra reklama i mamac za navijace koji nisu bas cesti na utakmicama pogotovo u ovom periodu kada je Zeljo izdominirao ligu bio bi pravi momenat za tako nesto.Blagoje Bratić je napisao/la:Ljudi treba nam defanzivac za svaki slučaj mislim DMC/MC.
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Koji po meni i da dodje nebi bio pojacanje.fanatic1991 je napisao/la:jaoo tek ce sada da se pise o Stilicupile87 je napisao/la:Pa ako uzmes u obzir da su otisli ili idu : Karic, Markovic, Stanceski, Nijema kako sam cuo velike su sanse da ode i mali Balja jasno je i na kojim pozicijama ce biti dovodjeni igraca sve ovo sto se spominje ili sto je vec doslo ja ne mogu nazvati pojacanjima.Najteze ce biti nadomjestiti Nijemu a i sve su prilike Gusu...tako da ja tek sad ocekujem da nas podeblja neki igrac kako Bog zapovjeda.Dovodjenje nekog zvucnog imena je uvijek i dobra reklama i mamac za navijace koji nisu bas cesti na utakmicama pogotovo u ovom periodu kada je Zeljo izdominirao ligu bio bi pravi momenat za tako nesto.Blagoje Bratić je napisao/la:Ljudi treba nam defanzivac za svaki slučaj mislim DMC/MC.
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
ma Amar skresao platu Jamaku jer se tuce po kafanama..i sad Jamak ne moze na odmor u Tursku ..tacnije u Antaliju..eto zbog cega su se malo posvadzali...kakva crna tajna ...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Aldin mu provalio na acc. Nema druge, ovu količinu provjerenih informacija je imao samo Aldin..mma_hz je napisao/la:ma Amar skresao platu Jamaku jer se tuce po kafanama..i sad Jamak ne moze na odmor u Tursku ..tacnije u Antaliju..eto zbog cega su se malo posvadzali...kakva crna tajna ...![]()
Zadnja izmjena: exbabilon, dana/u 04 jun 2012, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Koji po meni i da dodje nebi bio pojacanje.[/quote]Direkt je napisao/la:jaoo tek ce sada da se pise o Stilicupile87 je napisao/la:Pa ako uzmes u obzir da su otisli ili idu : Karic, Markovic, Stanceski, Nijema kako sam cuo velike su sanse da ode i mali Balja jasno je i na kojim pozicijama ce biti dovodjeni igraca sve ovo sto se spominje ili sto je vec doslo ja ne mogu nazvati pojacanjima.Najteze ce biti nadomjestiti Nijemu a i sve su prilike Gusu...tako da ja tek sad ocekujem da nas podeblja neki igrac kako Bog zapovjeda.Dovodjenje nekog zvucnog imena je uvijek i dobra reklama i mamac za navijace koji nisu bas cesti na utakmicama pogotovo u ovom periodu kada je Zeljo izdominirao ligu bio bi pravi momenat za tako nesto.Blagoje Bratić je napisao/la:Ljudi treba nam defanzivac za svaki slučaj mislim DMC/MC.
Eno sad momka trazila Monhengladbah, Nice itd itd i nebi bio pojacanje... de molim te
Čuj Štila ne bi bio pojačanje. Zamisli:
-----------------------------------Bukvić-------------------------------
Čolić----------------Kerla-------------------Bogičević-------Kvesić
----------------Bekrić----------------------Zolotić--------------------
Selimović--------------------Štilić----------------------------Zeba
--------------------------Adilović--------------------------------------
-----------------------------------Bukvić-------------------------------
Čolić----------------Kerla-------------------Bogičević-------Kvesić
----------------Bekrić----------------------Zolotić--------------------
Selimović--------------------Štilić----------------------------Zeba
--------------------------Adilović--------------------------------------
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
ako ga bude Zeljo trazio on ce doci,sve je do nas! propustiti ovu priliku bilo bi nelogicno zaista! Avdukic je najbolji golman u ligi,bez konkurencije,i nije mi jasno da zvanicno mi nismo uputili ponudu!? nadam se da ce veceras potpisati za Zelju a ne za Borac,ali sve je do Amara opet i njegove logike,tao da.....arelinho je napisao/la:imam neki osjecaj da ce Avdukic potpisati za nas.
Dobro manimo se maste i stilica
nego jel istina za Pandzu iz Zvijezde da dolazi ?
ja msm da nece potpisat za borac jer su oni vec doveli onog golmana kozicabosnas_ je napisao/la:ako ga bude Zeljo trazio on ce doci,sve je do nas! propustiti ovu priliku bilo bi nelogicno zaista! Avdukic je najbolji golman u ligi,bez konkurencije,i nije mi jasno da zvanicno mi nismo uputili ponudu!? nadam se da ce veceras potpisati za Zelju a ne za Borac,ali sve je do Amara opet i njegove logike,tao da.....arelinho je napisao/la:imam neki osjecaj da ce Avdukic potpisati za nas.
slabo mislis.bice sa avdukicem ko i s grahovcem i njega ste vec doveli
Aca jel ti ovo drzis? Fino finooooooooooaleksandar_veliki je napisao/la:http://www.facebook.com/pages/Premijer- ... 0757289324
Ja zaboravim vazda, upadajte vamo, treba nam st vise raje, bice i sluzbenih, ali i nesluzbenih (spekulacija) vijesti. Idemo, da vidim koliko volite Acu
AeGon099 je napisao/la:šta je s onim amerikancem ? jel zadovoljio amara
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Kazu da ga je zadovoljio ahahahahahahahahahahaAeGon099 je napisao/la:šta je s onim amerikancem ? jel zadovoljio amara
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
ipak je to amerikanacAdo1921 je napisao/la:Kazu da ga je zadovoljio ahahahahahahahahahahaAeGon099 je napisao/la:šta je s onim amerikancem ? jel zadovoljio amara![]()
![]()
Odlazi Safete.
Mislim da je problem sto vise kod nas nema potpisivanja na 1 godinu. Dvije godine je postao neki minimalac i tako treba da se nastaviti raditi, s tim da se sa ovim mladim igracima ako postoji mogucnost krene na potpisivanje 3+, kao sto je gore neko pisao. Ako ce Avdukic doci kod nas i izvuci samo korist od toga za sebe, a mi od njega nista, onda je bolje Bukvica gurati, iskreno. (Ne bih volio da se slucaj Nyema ponovi, niposto, uz sav respekt prema njemu, nadam se da smo dobru lekciju izvukli iz ovog slucaja)bosnas_ je napisao/la:ako ga bude Zeljo trazio on ce doci,sve je do nas! propustiti ovu priliku bilo bi nelogicno zaista! Avdukic je najbolji golman u ligi,bez konkurencije,i nije mi jasno da zvanicno mi nismo uputili ponudu!? nadam se da ce veceras potpisati za Zelju a ne za Borac,ali sve je do Amara opet i njegove logike,tao da.....arelinho je napisao/la:imam neki osjecaj da ce Avdukic potpisati za nas.
Jeste, da mi Bukvic izgleda nekako nesiguran sav, ali eto Guso ipak nesto vidi u njemu, mada cemo vise znati cim pocnu utakmice. Znamo svi kako nasa raja zna biti bezobrana. Ja se sjecam dobro Karica, kada mu je noga protiv Serifa krvarila a on ostao na golu. Kod mene za ovo stekao respekt veliki. Dok, sa druge strane jedna greska kao ona protiv Travnika (famozni Varupa), moze doprinjeti da ga svi uzmu na zub i postane meta zajebancije, kao sto je i bio slucaj. Nakon toga covjek vise ni ne moze pokazati svoj kvalitet koji Amar i Guso vide u njemu.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.