Muhac kakva je kriza šuti dobro je i to hahah
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Popij pojedi bolje ti je nego za vikend ostavitiPrometheus je napisao/la:Raja danas sam 40€ u plusu. Bio bi da nisam prodao listić u 90 a 93+ middlesb dao gol. Imao bi 70€
Te pare na stranu i hoću da odigram tiket za weekend. Nesta ozbiljno. Ko ima interes da se poprica koji pravo i to nek se javi
roceda22 je napisao/la:Popij pojedi bolje ti je nego za vikend ostavitiPrometheus je napisao/la:Raja danas sam 40€ u plusu. Bio bi da nisam prodao listić u 90 a 93+ middlesb dao gol. Imao bi 70€
Te pare na stranu i hoću da odigram tiket za weekend. Nesta ozbiljno. Ko ima interes da se poprica koji pravo i to nek se javi
Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
Ja sam vec isplatio sutra opet samo 2 estulic89 je napisao/la:@Prometheus, meni se cini da te pare nece docekati vikedna... naci ces ti veceras nesto da odigras, pa sutra srijeda, kupova milion, te kosarka...
i u cetvrtak ima utakmica.... a eto, petak pocetak vikedna, gdje neces odigrati drugu francusku i nizozemsku....![]()
![]()
poslusaj @roceda22, pojedi, popij, nece docekati svakako vikend na racunu...
zezam ja tebe malo, bez zamjerke naravno, da ih 10x unovcis.
Jbg tako je isto kod bwin, bet365 itdAura55 je napisao/la:evo nove razine debilizma ovog supersporta
cigani mrtvi sugavi uveli da moras imati 1kn na racunu da mozes live stream gledat
a to sto su preko racuna vec tisuce otisle nema veze
mrs stoko **** raspala
sad cu im **** milu mater preko maila
u redu je ako nemas racun i nisi nikad nista uplatio pa da moras imati na racunu prvog danaPrometheus je napisao/la:Jbg tako je isto kod bwin, bet365 itdAura55 je napisao/la:evo nove razine debilizma ovog supersporta
cigani mrtvi sugavi uveli da moras imati 1kn na racunu da mozes live stream gledat
a to sto su preko racuna vec tisuce otisle nema veze
mrs stoko **** raspala
sad cu im **** milu mater preko maila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.