Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Prometheus
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Raja kako zna te da će u NBA igrač toliko koševa u baciti?.
Kvote su super... Moze mi neko malo pomoći drugi put kad budu igrali?
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Mi nagađamo pa nekad nas i poslusaju hahaPrometheus je napisao/la:Raja kako zna te da će u NBA igrač toliko koševa u baciti?.
Ma u sustini sve zavisi ko koga cuva, ko s kim igra koliko protivnicki tim prima sa te pozicije, da li taj neko koga igras igra u kompletnom sastavu ili mu fali jedan od najboljih igraca pa ce isti uzeti više suteva zbog izostanka drugog itd itd do ujutru se moze nabrajati...
Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
- Prometheus
- Kontakt:
Znaci 50%50% da doce. Ipak su kvote dobre.roceda22 je napisao/la:Mi nagađamo pa nekad nas i poslusaju hahaPrometheus je napisao/la:Raja kako zna te da će u NBA igrač toliko koševa u baciti?.
Ma u sustini sve zavisi ko koga cuva, ko s kim igra koliko protivnicki tim prima sa te pozicije, da li taj neko koga igras igra u kompletnom sastavu ili mu fali jedan od najboljih igraca pa ce isti uzeti više suteva zbog izostanka drugog itd itd do ujutru se moze nabrajati...
Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
wwin digao randolpha na 18.5 i spustio kvotu na 1.70
Nije istina...ja imam bet365 zatvoren racun a i nemam nista na njemu...ali i dalje mogu gledati live streamove.Prometheus je napisao/la:Jbg tako je isto kod bwin, bet365 itdAura55 je napisao/la:evo nove razine debilizma ovog supersporta
cigani mrtvi sugavi uveli da moras imati 1kn na racunu da mozes live stream gledat
a to sto su preko racuna vec tisuce otisle nema veze
mrs stoko **** raspala
sad cu im **** milu mater preko maila
Na bwin takodjer je dovoljno samo jednom nekad uplatiti nemoras imati nesto da bi gledo stream.
Pogresnno si informisan ibro
- muhamed121
- Kontakt:
Sto se tice Premier kladionice moja nastava sa njima zavrsena ni mrtav vise nebi usao
Sho bralemuhamed121 je napisao/la:Sto se tice Premier kladionice moja nastava sa njima zavrsena ni mrtav vise nebi usao
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Randolph je vec na 18.5 kod ciganije
- muhamed121
- Kontakt:
Pa nije nesto specijalno al odigram jutros sistem i prodje sve cekam Cibulkovu i prijateljska utakmica Tychy-Sandecja igrao ps1 za 549 km i naravno ovaj fudbal se igrao samo 70 minuta po 35 poluvrijeme i zavrsio 2:0 profulio njihova duznost bi trebala bit da naglase u zagradi da se igra samo 35 min poluvrijeme da su stavili nebi odigrao i naravno ode mi 550 km radi tog para jbt cirkus ha yaAsharaK je napisao/la:Sho bralemuhamed121 je napisao/la:Sto se tice Premier kladionice moja nastava sa njima zavrsena ni mrtav vise nebi usao
žmuhamed121 je napisao/la:Pa nije nesto specijalno al odigram jutros sistem i prodje sve cekam Cibulkovu i prijateljska utakmica Tychy-Sandecja igrao ps1 za 549 km i naravno ovaj fudbal se igrao samo 70 minuta po 35 poluvrijeme i zavrsio 2:0 profulio njihova duznost bi trebala bit da naglase u zagradi da se igra samo 35 min poluvrijeme da su stavili nebi odigrao i naravno ode mi 550 km radi tog para jbt cirkus ha yaAsharaK je napisao/la:Sho bralemuhamed121 je napisao/la:Sto se tice Premier kladionice moja nastava sa njima zavrsena ni mrtav vise nebi usao
koja ti je satnica bila te utakmice, evo isti klubovi igraju upravo i opet po 35 minuta?
jesi poslao poruku njima, jbg ipak je fina lova upitanju...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
- muhamed121
- Kontakt:
U 12:30 pocelo i zavrsilo oko 14:00 a trebala je zavrsit oko 14:15 14:20 poslao sam im poruku niko nista ne odgovara tiket je vec otkucan kao da je pao prosao sam 4 km i rekao sam eto im i to al nakon 8,9 godina kako igram necu vise uci ni mrtvog da me nose iskren da bude da su naglasili nebi odigrao jer znam sta je razlika 20 minuta u fudbalu moze past 2 gola i to svi znamo
@muhamed121, realno nemoj se nervirati, nego cekaj odgovor i probaj im objasniti da je upitanju zabuna da nije naglaseno da se utakmica igra 20 minuta manje. to je bukvalno trening utakmica bila. ozbiljno ti kazem, vidi ti to s njima... nadji tamo pravila njihova o sportskom kladjenju i vidi imas li kakve sanse da se proglasi kvota 1 na tu utkamicu...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
- muhamed121
- Kontakt:
Kladionicari smo igramo svaki dan svi barem jedan tiket i svi znamo sta znaci tih 20 minuta da su oni stavili u zagradi da se igra 35 minuta ja bi rekao uredu nisam vidio,odigrao sam na svoju odgvornost pao i to je to al ovako nista nije stavljeno normalno sve 70.minut trazim da gledam gdje reko ajd past ce gol i slucajno udjem na premier vidim zavrsilo 2:0 odem na rezultate pise po 35 min poluvrijeme odem na jos jednu stranicu i tu isto pise samo kod njih nista pokusat cu ponovo sacekat cu odgovor ako nista ne bude javit cu se ponovo vise ja volim ovdje pocastit raju nego njima da dadnem a nisu upravustulic89 je napisao/la:@muhamed121, realno nemoj se nervirati, nego cekaj odgovor i probaj im objasniti da je upitanju zabuna da nije naglaseno da se utakmica igra 20 minuta manje. to je bukvalno trening utakmica bila. ozbiljno ti kazem, vidi ti to s njima... nadji tamo pravila njihova o sportskom kladjenju i vidi imas li kakve sanse da se proglasi kvota 1 na tu utkamicu...
zato ti ja to i govorim,da pokusas rijesiti s njima. evo i ja pokusavam da nadjem pravila igre na srecu njihova, meni se cini da tamo pise tacno o tome...muhamed121 je napisao/la:Kladionicari smo igramo svaki dan svi barem jedan tiket i svi znamo sta znaci tih 20 minuta da su oni stavili u zagradi da se igra 35 minuta ja bi rekao uredu nisam vidio,odigrao sam na svoju odgvornost pao i to je to al ovako nista nije stavljeno normalno sve 70.minut trazim da gledam gdje reko ajd past ce gol i slucajno udjem na premier vidim zavrsilo 2:0 odem na rezultate pise po 35 min poluvrijeme odem na jos jednu stranicu i tu isto pise samo kod njih nista pokusat cu ponovo sacekat cu odgovor ako nista ne bude javit cu se ponovo vise ja volim ovdje pocastit raju nego njima da dadnem a nisu upravustulic89 je napisao/la:@muhamed121, realno nemoj se nervirati, nego cekaj odgovor i probaj im objasniti da je upitanju zabuna da nije naglaseno da se utakmica igra 20 minuta manje. to je bukvalno trening utakmica bila. ozbiljno ti kazem, vidi ti to s njima... nadji tamo pravila njihova o sportskom kladjenju i vidi imas li kakve sanse da se proglasi kvota 1 na tu utkamicu...
Brate duzni su ti staviti kvotu 1 ako nista, nemoj posustat, trazi svoje pare.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Važeći rezultat je rezultat postignut nakon isteka regularnog vremena igranja koje je određeno pravilima konkretnog natjecanja. U regularno vrijeme igre pripada i eventualna sudačka nadoknada. Iznimno, regularno vrijeme može biti i skraćeno ako zadovoljava kriterije zadane od službenih tijela organizatora natjecanja.
meni se cini da su se ogradili od toga...
https://live.premier-kladionica.com/pag ... -na-srecu/
opet i ti procitaj.
opet i ti procitaj.
- Prometheus
- Kontakt:
Evo bas sad probao i može. Neznam možda je prije tako bilomdeebosna je napisao/la:Nije istina...ja imam bet365 zatvoren racun a i nemam nista na njemu...ali i dalje mogu gledati live streamove.Prometheus je napisao/la:Jbg tako je isto kod bwin, bet365 itdAura55 je napisao/la:evo nove razine debilizma ovog supersporta
cigani mrtvi sugavi uveli da moras imati 1kn na racunu da mozes live stream gledat
a to sto su preko racuna vec tisuce otisle nema veze
mrs stoko **** raspala
sad cu im **** milu mater preko maila
Na bwin takodjer je dovoljno samo jednom nekad uplatiti nemoras imati nesto da bi gledo stream.
Pogresnno si informisan ibro
Muhamede pokušaj im slati poruku ali ništa nećeš nažalost napravit jer jbg to su prijateljske i nije to prvi put da se tako dogadja.Imaš česti slučaj da se igra 70x35x35 i opet stoji regularno sve a i svakako su se kladionice odradile zbog takvih slucajeva
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- muhamed121
- Kontakt:
To je to brate izgleda evo javio sam se na fb na premier posto tamo niko ne odg na email a poslao sam 3 poruke evo ovi sta su odg hahastulic89 je napisao/la:Važeći rezultat je rezultat postignut nakon isteka regularnog vremena igranja koje je određeno pravilima konkretnog natjecanja. U regularno vrijeme igre pripada i eventualna sudačka nadoknada. Iznimno, regularno vrijeme može biti i skraćeno ako zadovoljava kriterije zadane od službenih tijela organizatora natjecanja.
opet i ti procitaj.
Poštovani,
Sportska kladionica Premier ne nudi klađenje u nogometu na 90 minuta, nego na 'regularno vrijeme', a regularno vrijeme može biti kraće i dulje od uobičajenog trajanja nogometnih utakmica.
To je jasno definirano u našim pravilima koja se nalaze u svakoj od naših 650 poslovnica i preporučamo da se dobro upoznate s pravilima prije klađenja.
Konkretno za Vaš upit, odnosi se Članak broj 19 Pravila igre na sreću klađenje, na koje je odobrenje dalo Federalno Ministarstvo financija.
ČLANAK 19
Priređivač nudi klađenje unutar regularnog vremena kojeg nije dužan istaknuti kao napomenu na listi ili listiću, osim ako nije u ponudi priređivača naznačeno drugačije.
Regularno vrijeme je ono vrijeme koje počinje od trenutka davanja znaka za početak i traje do trenutka davanja znaka za kraj događaja, u što se ne ubraja vrijeme odmora (npr. poluvrijeme i sl.).
Regularno vrijeme može trajati dulje ili kraće od uobičajenog vremena trajanja za takve događaje.
U regularno vrijeme igre pripada i eventualna sudačka nadoknada. Iznimno, regularno vrijeme može biti i skraćeno ako zadovoljava kriterije zadane od službenih tijela organizatora natjecanja.
Dakle, Vaša oklada je validna i ispravno obračunata prema ostvarenom rezultatu.
Lijep pozdrav
- muhamed121
- Kontakt:
Znaci ljudi moji kako ja skonta ispade ako se utakmica igra 3 minuta i 1900 minuta to ti dodje isto to je "regularno vrijeme" a uz to sve oni nisu duzni naglasit dal se to igra 3 ili vise minuta ee jesu se fino ogradili nema sta nema tog Boga da me vise moze navratit da udjem u premier lijepi wwin,formula i zdravo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.