Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

stulic89
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la stulic89 » 10 feb 2016, 15:16

muhamed121 je napisao/la:
stulic89 je napisao/la:Važeći rezultat je rezultat postignut nakon isteka regularnog vremena igranja koje je određeno pravilima konkretnog natjecanja. U regularno vrijeme igre pripada i eventualna sudačka nadoknada. Iznimno, regularno vrijeme može biti i skraćeno ako zadovoljava kriterije zadane od službenih tijela organizatora natjecanja.

meni se cini da su se ogradili od toga...

https://live.premier-kladionica.com/pag ... -na-srecu/

opet i ti procitaj.
To je to brate izgleda evo javio sam se na fb na premier posto tamo niko ne odg na email a poslao sam 3 poruke evo ovi sta su odg haha

Poštovani,
Sportska kladionica Premier ne nudi klađenje u nogometu na 90 minuta, nego na 'regularno vrijeme', a regularno vrijeme može biti kraće i dulje od uobičajenog trajanja nogometnih utakmica.
To je jasno definirano u našim pravilima koja se nalaze u svakoj od naših 650 poslovnica i preporučamo da se dobro upoznate s pravilima prije klađenja.
Konkretno za Vaš upit, odnosi se Članak broj 19 Pravila igre na sreću klađenje, na koje je odobrenje dalo Federalno Ministarstvo financija.
ČLANAK 19
Priređivač nudi klađenje unutar regularnog vremena kojeg nije dužan istaknuti kao napomenu na listi ili listiću, osim ako nije u ponudi priređivača naznačeno drugačije.
Regularno vrijeme je ono vrijeme koje počinje od trenutka davanja znaka za početak i traje do trenutka davanja znaka za kraj događaja, u što se ne ubraja vrijeme odmora (npr. poluvrijeme i sl.).
Regularno vrijeme može trajati dulje ili kraće od uobičajenog vremena trajanja za takve događaje.
U regularno vrijeme igre pripada i eventualna sudačka nadoknada. Iznimno, regularno vrijeme može biti i skraćeno ako zadovoljava kriterije zadane od službenih tijela organizatora natjecanja.
Dakle, Vaša oklada je validna i ispravno obračunata prema ostvarenom rezultatu.
Lijep pozdrav
djubrad i ščenad su to svoje vrste...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.

stulic89
Kontakt:

Post Postao/la stulic89 » 10 feb 2016, 15:18

sto je najgore, ja vidim na rezulatati da ta dva ista kluba ponovo igraju. izgleda dvije utakmice po 35 po poluvremenu...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 10 feb 2016, 15:23

stulic89 je napisao/la:sto je najgore, ja vidim na rezulatati da ta dva ista kluba ponovo igraju. izgleda dvije utakmice po 35 po poluvremenu...
I ja to gledam a moja je ova u pola 1 e sad mi tek nista nije jasno haha napisao sam

U svakom slucaju
Provjerit cemo kod istraznih organa
Da li ste bili duzni naglasiti

Konkretno za Vaš upit, odnosi se Članak broj 19 Pravila igre na sreću klađenje, na koje je odobrenje dalo Federalno Ministarstvo financija.

Jel moze kopija tog clana?

Odgovora od premiera nema hahaha

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 10 feb 2016, 15:24

[youtube][/youtube]

:kafa: :kafa:

edit :

http://www.rezu ltati.com/utakmica/jT3yfRyj/#detalji

eto prosao si ps1 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
posalji i pitaj koja utakmica odlucuje haha
!

stulic89
Kontakt:

Post Postao/la stulic89 » 10 feb 2016, 15:28

bambus je napisao/la:[youtube][/youtube]

:kafa: :kafa:

edit :

http://www.rezu ltati.com/utakmica/jT3yfRyj/#detalji

eto prosao si ps1 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
posalji i pitaj koja utakmica odlucuje haha

zaista si kreten sto zajebajes covjeka. vidis da nije bilo do njega, da nije mogao ni pretpostaviti da ce igrati po 35minuta poluvrijeme...

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 10 feb 2016, 15:31

Nista to je to ne isplati mi se sa njima zezat vise ljudi su se ogradili od ovoga jos sam poslao slike malo se nasalio "javite kad zavrse da znam sta sam igrao mozda ljudi igraju 2 utakmice po 35 minuta al ogradit cete se vi i od toga" ko im ebe mater nemam vise zivaca raspravljat

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 10 feb 2016, 15:32

stulic89 je napisao/la:
zaista si kreten sto zajebajes covjeka. vidis da nije bilo do njega, da nije mogao ni pretpostaviti da ce igrati po 35minuta poluvrijeme...
Mijenjam sve svoje dobitne tikete za jedan njen osmijeh...

:kafa: :kafa: :kafa:
!

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 10 feb 2016, 15:36

muhamed121 je napisao/la:Nista to je to ne isplati mi se sa njima zezat vise ljudi su se ogradili od ovoga jos sam poslao slike malo se nasalio "javite kad zavrse da znam sta sam igrao mozda ljudi igraju 2 utakmice po 35 minuta al ogradit cete se vi i od toga" ko im ebe mater nemam vise zivaca raspravljat
treba im yebat mater.al kako god to je ona naša kladionicarska nesreća vidiš prva tekma 2-0 završi a ova drugo odmah 1-1 poluvrijeme pa majku mu yebem mozel se ikad okrenut u našu korist
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 10 feb 2016, 15:39

Bihac96 je napisao/la:
muhamed121 je napisao/la:Nista to je to ne isplati mi se sa njima zezat vise ljudi su se ogradili od ovoga jos sam poslao slike malo se nasalio "javite kad zavrse da znam sta sam igrao mozda ljudi igraju 2 utakmice po 35 minuta al ogradit cete se vi i od toga" ko im ebe mater nemam vise zivaca raspravljat
treba im yebat mater.al kako god to je ona naša kladionicarska nesreća vidiš prva tekma 2-0 završi a ova drugo odmah 1-1 poluvrijeme pa majku mu yebem mozel se ikad okrenut u našu korist
Ajd sad jbg gotovo je nisam prosao uredu al budi brate realan jel moguce da igraju dvije ekipe iste na jedan dan utakmice a uz to rezultat bas onaj sto meni ne godi je otkucan da su juniori pisalo bi valjda al ovo mi nita nije jasno jbg

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 10 feb 2016, 15:52

Pa to i meni upada u oči jbg dvije tekme a nigdje nikakve obavijesti

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 10 feb 2016, 15:53

Bihac96 je napisao/la:Pa to i meni upada u oči jbg dvije tekme a nigdje nikakve obavijesti
Ma gotovo je zavrsio sam pricu pao i to je to nije ni prvi ni zadnji al mi samo krivo bolje da sam pocastio ovdje forumase nego sto sam njima poklonio pare i ako mozda nisu upravu

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 10 feb 2016, 15:58

muhamed121 je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:Pa to i meni upada u oči jbg dvije tekme a nigdje nikakve obavijesti
Ma gotovo je zavrsio sam pricu pao i to je to nije ni prvi ni zadnji al mi samo krivo bolje da sam pocastio ovdje forumase nego sto sam njima poklonio pare i ako mozda nisu upravu
Nema se tu smisla nervirat kad su oni vazda u pravu mi smo samo njihovi pijuni

Aura55
Kontakt:

Post Postao/la Aura55 » 10 feb 2016, 16:08

neznam dal ko prati futsal
igraju uzbekistan i arabija, ovaj zabije gol da se sa tribina vidi sudac ne prizna jer je lopta kroz mrezu van izasla...
idu 3 na golmana ovaj golmanu dodaje loptu...
ovo je smijeh :urnebes: :urnebes:

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 10 feb 2016, 17:54

Tako levati iz Strazbura, nemojte nista ubacit
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 10 feb 2016, 18:05

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj jos ovo ne mogu da prezalim jbt srecu bogovu pa retard u zadnjoj sek pogadja i sjebe dr produzetak i naravno ostaje na 20 majku mu njegovu pa bar da je osutao za 3 ovo me totalno demoralisalo ono kad imas osjecaj da sta god odigras u kontru ceslika

Prometheus
Kontakt:

Post Postao/la Prometheus » 10 feb 2016, 18:30

Vidi usranog Zagreba majke ti pfui

Prometheus
Kontakt:

Post Postao/la Prometheus » 10 feb 2016, 18:48

Dinamo mater ti **** igram 1,5+ neće da dođe

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 10 feb 2016, 19:05

Gledaj ovih Realovih malih debila ne mogu dati gola Elfsborgu i jos su penal uspjeli promasiti familiju im jebbem nesposobnu

EDIT samo sto napisa 0 1 :lol: :lol: :lol: ajde izdrzite sad
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

slavenp
Kontakt:

Post Postao/la slavenp » 10 feb 2016, 19:47

dobar bayern....

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 10 feb 2016, 20:14

Simonu **** ti familiju
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.