ma hajde, k'o da si sta ucioiVar je napisao/la:školarci moji, da mi je opet u srednju ići, barem nisam im'o brige (a ni pameti dok ne dođe kontrolni)
fax je vec prava relaksacija
Moderator/ica: insider
ma hajde, k'o da si sta ucioiVar je napisao/la:školarci moji, da mi je opet u srednju ići, barem nisam im'o brige (a ni pameti dok ne dođe kontrolni)
ajoj jadan ti, valja slusat 6 casova,bu huOtelo je napisao/la:Kako se skola priblizava ja nizasta volje nemam![]()
7.PatrickBateman je napisao/la:ajoj jadan ti, valja slusat 6 casova,bu huOtelo je napisao/la:Kako se skola priblizava ja nizasta volje nemam![]()
Otelo je napisao/la:7.PatrickBateman je napisao/la:ajoj jadan ti, valja slusat 6 casova,bu huOtelo je napisao/la:Kako se skola priblizava ja nizasta volje nemam![]()
Sad cu u 3.Gimnazije.

isto ko i tiBosniacum Lilium je napisao/la:ma hajde, k'o da si sta ucioiVar je napisao/la:školarci moji, da mi je opet u srednju ići, barem nisam im'o brige (a ni pameti dok ne dođe kontrolni)![]()
fax je vec prava relaksacija
???Narin je napisao/la:Ima li da daje dobre savjete ovdje?
Dosad bili toliko uspjesni da ljubavnom poljuDex je napisao/la:Još bolje, da se dokažemo i na drugom polju
Tu se jedino dominacija iskazivalaPatrickBateman je napisao/la:Dosad bili toliko uspjesni da ljubavnom poljuDex je napisao/la:Još bolje, da se dokažemo i na drugom polju
jel te moram dodat na fb?Narin je napisao/la:Btw,treba mi što više savjetnika,lakše će mi biti odlučiti.Evo sad cu vam se javiti,al na facebook,il koga tamo nemam,na pp.
If you want.PatrickBateman je napisao/la:jel te moram dodat na fb?Narin je napisao/la:Btw,treba mi što više savjetnika,lakše će mi biti odlučiti.Evo sad cu vam se javiti,al na facebook,il koga tamo nemam,na pp.
Aj posalji da te savjetujemNarin je napisao/la:If you want.PatrickBateman je napisao/la:jel te moram dodat na fb?Narin je napisao/la:Btw,treba mi što više savjetnika,lakše će mi biti odlučiti.Evo sad cu vam se javiti,al na facebook,il koga tamo nemam,na pp.![]()
Meni ne smeta što me pola foruma zna,nit krijem ko sam,pa eto,ako hoces,poslat cu ti profil na pp. :ugeek: