Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harry_90
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la harry_90 » 31 okt 2015, 16:02

STEVIE je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Zar ovaj nas golman nije svjetska klasa,medju boljim golmanima Europe,a kako mozemo primjetit svaki mec minimalno tricu primi..jes odbrana losa,ali ovaj je isti oni..

Sad ce domoljubi da reaguju,kako se smije reci protiv Bega itd. hahaha
bas si zanimljiv.. nek' ti je zato piric svijetska klasa.
Kakav Piric,ko je njega spomenuo..ti si decko ovdje zalutao :roll:

Ali hajde da ti odgovorim kad si vec tako odreagovao,pa da ne ostanes kratkih rukava ,a mozda pokrenes i raspravu..

Piric mali ako ovako nastavi,sigurno ce biti novi golman A reprezentacije,jer je decko najveci potencijal u ovoj ligi,trebao je ostati u Belgiji sada da brani za Club Brugge,ali iskomplikovalo se sa njegovim menadzerom.. sto se tice repke ne mora da brine za golmana u buducnosti,ali sada ce morati,jer ovu svjetsku klasu busi ko stigne,od jednog Cipra on primi 4 gola u dva meca,jos uvijek me dusa zaboli zbog gola Belgije u Zenici..

Nije za njega veci level,on je osrednji golman kao sto je i dokazao u svojim partijama za Chelsea..nije iskoristio sansu,sada da ga zamijeni Amelia,vjerujem da bi bio bolji od njega .. :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 okt 2015, 16:03

STEVIE je napisao/la:
kakvih "supackih" golova? haj mi nabroji te golove da vidimo. koliko samo kakite po forumu na momka, pa to je nevjerovatno.
Evo da ne idem daleko, prosla utakmica protiv WH, drugi gol je njegov.. Ne da mi se zbog tebe roviti sad svaku tekmu, ali pratim Chelsea redovno, dugo prije nego sto je dosao Begovic i mogu ti reci da me razocarao sa do sada pokazanim u klubu. Cim se vrati Kurto, zakucan ce on biti na klupu, ma koliko ga meni bilo zao sto je nas.
Bahati, bahati Željkan!
1946

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 31 okt 2015, 16:05

SlevinKelevra je napisao/la:Mirror
Begovic 6

Not much he could have done with either goal.
itv
Asmir Begovic - 6

Could do little about any of Liverpool’s goals due to a fantastic Coutinho strike, deflection for the second and Benteke’s cool finish - saved well down low from Moreno late on.
NBC
Asmir Begovic — 5 — Wasn’t going to do anything on Coutinho’s goals, and a big save on Moreno in the 77th minute, but there’s no good way to give up three goals, is there?
Squawka
Chelsea
Asmir Begovic – 7/10: Hardly at fault for any of Liverpool’s goals, and was let down by his defenders, but another unhappy day at the office for Chelsea’s new ‘keeper.
Ali sta oni znaju pored strucnjaka sa foruma... :salut:
Sta mislis imal neko od ovih strucnjaka sa foruma vise od 20 godina?

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 31 okt 2015, 16:05

Gol protiv Belgije u Zenici jest Asmirova greska, ali kao i obicno ne pise se o cudima koje je radio u prvom poluvremenu. Skinuo je 2-3 strasne lopte u prvom poluvremenu. Gol protiv Cipra u Zenici je njegov uz nesebicnu pomoc Avdijatora i nasa 2 stopera. Da nije bilo Asmira Susicev saldo bi bio 1 bod.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 31 okt 2015, 16:08

NeverGiveUp je napisao/la:
DeepPurple je napisao/la:Vjecite odbrane za Begoviceve ''odbrane'' :lolno:
Upravo ovo.
Da je trener naš čovjek a na golu Portugalac, yebali bi mu majku objektivni Bosanci i Hercegovci.
Bilo bi, skloni tog s gola da te ne kosta otkaza
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 31 okt 2015, 16:10

JohnCleese je napisao/la:
NeverGiveUp je napisao/la:
DeepPurple je napisao/la:Vjecite odbrane za Begoviceve ''odbrane'' :lolno:
Upravo ovo.
Da je trener naš čovjek a na golu Portugalac, yebali bi mu majku objektivni Bosanci i Hercegovci.
Bilo bi, skloni tog s gola da te ne kosta otkaza

Upravo.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 31 okt 2015, 16:21

Govorio sam i na početku da je greška u Chelsea doći, vidite, da je otišao u drugi klub ne bi bio ovako na streljani :mrgreen:

Nije kriv ni za jedan gol, teško bi i Neuer skino ono, možda bi skino 2-3 gola u proteklim mečevima i to veliko možda.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 31 okt 2015, 16:22

rupčaga !
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 31 okt 2015, 16:22

joker90 je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:
kakvih "supackih" golova? haj mi nabroji te golove da vidimo. koliko samo kakite po forumu na momka, pa to je nevjerovatno.
Evo da ne idem daleko, prosla utakmica protiv WH, drugi gol je njegov.. Ne da mi se zbog tebe roviti sad svaku tekmu, ali pratim Chelsea redovno, dugo prije nego sto je dosao Begovic i mogu ti reci da me razocarao sa do sada pokazanim u klubu. Cim se vrati Kurto, zakucan ce on biti na klupu, ma koliko ga meni bilo zao sto je nas.
Da li mislis da bi Celzi imao ijedan bod vise nego trenutno, da je Tibo na golu? Ali onako iskreno.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 31 okt 2015, 16:29

rope11 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:
Da li mislis da bi Celzi imao ijedan bod vise nego trenutno, da je Tibo na golu? Ali onako iskreno.
Imo bi isto bodova .Ono sto odbrana plavaca radi je katastofa.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 okt 2015, 16:30

rope11 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:
Siguran sam da bi, ali to je sve sad sta bi bilo kad bi bilo..
Bahati, bahati Željkan!
1946

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 31 okt 2015, 16:37

Necemo grijesiti dusu. Koliko god neki golovi u zadnje vrijeme i za klub i za repku isli na njegovu dusu,danas nije kriv ni za jedan. Jednostavno je ova odbrana Chelse-a smijesna. I pored takvih kloceva ni dva golmana ne pomazu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 31 okt 2015, 16:41

joker90 je napisao/la:

Pa ovo uopste nije SBBKBB, garantujem da ni Tibo 95% primljenih golova ne bi odbranio pored ovakve odbrane, jednostavno neke stvari se NE MOGU braniti. U najbolju ruku je Asmir "otkinuo" bod-dva, ali to je tako zanemarljiva razlika da je ne vrijedi ni pominjati.

Zao mi je sto je ovo ovako ispalo, mislim da bi svi mi sad potpisali scenario gdje se Tibo povrijedi u decembru (kad ocekujem da ce Celzi konacno stati na noge), a ne na pocetku sezone. :mrgreen:
Ovako je Asmir ispao rupa usljed katastrofalne forme Celzija i jos katastrofalnije odbrane, a kad se Tibo vrati bit' ce zakucan za klupu. Dobro, bio bi ionako zakucan jer je jasno doveden kao drugi golman, al' ovako je ni kriv ni duzan ostavio bas ruzan utisak.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

GabrielBatistuta
Kontakt:

Post Postao/la GabrielBatistuta » 31 okt 2015, 16:42

Kurtoa bi danas bar 2 manje primio jer je klasa... ima bolje reflekse...ni u Stokeu ne bi Asmir sad mogao braniti
Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 okt 2015, 16:50

rope11 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:

Pa ovo uopste nije SBBKBB, garantujem da ni Tibo 95% primljenih golova ne bi odbranio pored ovakve odbrane, jednostavno neke stvari se NE MOGU braniti. U najbolju ruku je Asmir "otkinuo" bod-dva, ali to je tako zanemarljiva razlika da je ne vrijedi ni pominjati.

Zao mi je sto je ovo ovako ispalo, mislim da bi svi mi sad potpisali scenario gdje se Tibo povrijedi u decembru (kad ocekujem da ce Celzi konacno stati na noge), a ne na pocetku sezone. :mrgreen:
Ovako je Asmir ispao rupa usljed katastrofalne forme Celzija i jos katastrofalnije odbrane, a kad se Tibo vrati bit' ce zakucan za klupu. Dobro, bio bi ionako zakucan jer je jasno doveden kao drugi golman, al' ovako je ni kriv ni duzan ostavio bas ruzan utisak.
Ne smatram ja Asmira rupom kao ovi neki provokatori ovdje, dugo ce trebati da nasa repka nađe slicnog golmana, nisam ga nikad ni kritikovao vala po forumu. Ali kao simpatizer CFC-a i neko ko ih prati, znam da sam se dosta puta uhvatio u situaciji da mislim da bi Kurto izvadio pojedine njegove golove i krivo mi bude sto je tako. Postujem tvoje misljenje, ali ja sam siguran da bi Kurto izvukao par situacija najmanje koje Asmir nije, pocevsi od one iz proslog kola. Nije bas u nekoj formi u zadnje vrijeme, ali nadam se bar protiv Irske da ce biti na nivou. Nazalost kad se vrati Kurto, zna se sta mu slijedi.
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 31 okt 2015, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 31 okt 2015, 16:50

Suprotni slucaj od Dzeke...

Ovaj kao napadac zabija 0 golova u zadnjih neznam koliko utakmica: Nije njegova greska, ipak je dobro igrao, itd...
Ovaj kao golman prima 3 gola u svakoj utakmici: Nije njegova greska, ipak je dobro branio, itd...

:lol:

Ali Dzeko barem pobjedjuje sa Romom zasad pa mu se ne moze prigovarat toliko.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 31 okt 2015, 16:51

GabrielBatistuta je napisao/la:Kurtoa bi danas bar 2 manje primio jer je klasa... ima bolje reflekse...ni u Stokeu ne bi Asmir sad mogao braniti
:crazy:
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 31 okt 2015, 16:51

Jose vrlo vjerovatno bivsi.
Marco bi mlad i neukusan :lolno: mogao na mjesto Asmira.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 31 okt 2015, 17:57

Steta za Begovica ali tako mi je drago sto se ovo desava sa ovim klubom nema vecih cigana u fudbalu od Mourinha i Diego Coste. :guz:

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 31 okt 2015, 18:09

GabrielBatistuta je napisao/la:Kurtoa bi danas bar 2 manje primio jer je klasa... ima bolje reflekse...ni u Stokeu ne bi Asmir sad mogao braniti
Zasto si na ovoj temi ?Da nam kazes kako Begovic nema pojma?Djaba komentarises on je golman kojeg cijene svi a ti idi na Index I druge forume I tamo se prosipaj .

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 18 gostiju.