Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
'ta ce sprco 40 godina u guZZicu i zove ljide na sake zbog Barcelone
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
hahahahaha fukara se ponovo usmrdilaAllGunsBlazing je napisao/la: ↑09 dec 2023, 17:05Bolest je opet tu. Ne mozes vise ni na forum bez spreja za insekte.

To su moja braca, posebno pržun i energetski napitak

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Na njih ne dam, i tu zavrsavamo diskusiju na tu temu !!!
Debil.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Hoce li nas ovo skupo kostati?

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Je li toliko zasluzio da mu na svaki post pises debil

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Samo 3 boda

Jos jedan u nizu kojeg sam poderao na forumu. A ovo sto pise je jasan dokaz nemoci. Za dva kluba je kazna navijati. Arsenal i Celik.
Debil.
Druže, poseban tip duševnog bolesnika koji u svojoj glavi ima neka imaginarna uništavanja na forumu. Toliko uništava da me na 5 mojih replika debilu stavio na listu ignoriranih, eto koliko može podnijeti.

Nije jedini doduše, ima još pacijenata sličnih njemu.
Ko zna koliko trajnih banova je dobio, prijavljuje se sa hiljadu i jednog profila i idalje nije naučio normalno diskutovati. Posta neće više napisati da mu ja ovo ne napišem, sve dok me ne banuju ako smatraju da trebaju. Kad aktivira novi pa ga skontam, opet ću nastaviti. Taman i dobro dođe ovako kad me citirate da opet vidi da je debil.
Proljev se opet pojavio 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Al stvarno se ne mozes lika rijesit. I meni vise postade naporan...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa glupko pricali smo argumentovano o Arsenalu, utakmicama i opcenito uspjehu istog tog Arsenala. Ja ti iznio istinite cinjenice, da ste qarina od ekipe i da nikad nista bitno niste osvojili. Vi se us.kurcili nakon par pobjeda da osvajate i LP cak.bega_afc je napisao/la: ↑10 dec 2023, 10:18Druže, poseban tip duševnog bolesnika koji u svojoj glavi ima neka imaginarna uništavanja na forumu. Toliko uništava da me na 5 mojih replika debilu stavio na listu ignoriranih, eto koliko može podnijeti.![]()
Ko zna koliko trajnih banova je dobio, prijavljuje se sa hiljadu i jednog profila i idalje nije naučio normalno diskutovati. Posta neće više napisati da mu ja ovo ne napišem, sve dok me ne banuju ako smatraju da trebaju. Kad aktivira novi pa ga skontam, opet ću nastaviti. Taman i dobro dođe ovako kad me citirate da opet vidi da je debil.
To sto si ti na moje postove i onog jos jednog lika odgovarao sa debilu, ne znaci da tebe neko ne moze trpiti vec da ti ta osoba dopusta da se brukas do besvijesti. Vrhunac tvog razmisljanja je napisati nekome da je debil hahahaha.. Nasamaran si i mozes se pokrit po usima djecacicu. Samo pokazujes nemoc s time, a ja sjedim u prikrajku i smijem se budalama.

Nemoj porediti ta dva kluba. Ne mogu se porediti ni po cemu. Celik se raspada, deblokada nikada nece biti zavrsena, varaju vas kako znaju i umiju, navijaci ne dolaze na tribine vec se za stream neki skupljaju. Kakav grad takav festival. Smogovska Zenica, po.srano prodani Celik, krezavi mongoloidi Robijasi. Poyy.
Za prikrajka i jesi, u bijeloj košuljici.Eisig je napisao/la: ↑10 dec 2023, 11:14Pa glupko pricali smo argumentovano o Arsenalu, utakmicama i opcenito uspjehu istog tog Arsenala. Ja ti iznio istinite cinjenice, da ste qarina od ekipe i da nikad nista bitno niste osvojili. Vi se us.kurcili nakon par pobjeda da osvajate i LP cak.bega_afc je napisao/la: ↑10 dec 2023, 10:18Druže, poseban tip duševnog bolesnika koji u svojoj glavi ima neka imaginarna uništavanja na forumu. Toliko uništava da me na 5 mojih replika debilu stavio na listu ignoriranih, eto koliko može podnijeti.![]()
To sto si ti na moje postove i onog jos jednog lika odgovarao sa debilu, ne znaci da tebe neko ne moze trpiti vec da ti ta osoba dopusta da se brukas do besvijesti. Vrhunac tvog razmisljanja je napisati nekome da je debil hahahaha.. Nasamaran si i mozes se pokrit po usima djecacicu. Samo pokazujes nemoc s time, a ja sjedim u prikrajku i smijem se budalama.![]()
Nemoj porediti ta dva kluba. Ne mogu se porediti ni po cemu. Celik se raspada, deblokada nikada nece biti zavrsena, varaju vas kako znaju i umiju, navijaci ne dolaze na tribine vec se za stream neki skupljaju. Kakav grad takav festival. Smogovska Zenica, po.srano prodani Celik, krezavi mongoloidi Robijasi. Poyy.
Debil.
Kme kme siluje me Eisig. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.