ne seriandro234 je napisao/la:pericu je prvi izbor bila hrvatskaskyisthelimit je napisao/la:plavipatriota je napisao/la:Najvece sranje je to sto sve sto nam valja od ovih mladjih ce vjerovatno susjedi poslat ponude
Hoce..
Dobiti q... da izbiju oci..
Davno su prosla ta vremena i budi siguran da niko od ovih reprezentativaca nece zaigrati za bilo koju drugu reprezentaciju sem ove za koju igraju.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- Consigliere
- Kontakt:
Kakvo luzersko razmisljanje, jbtOmerbavarac je napisao/la:Neka neka Goluza, dug zivot i teska bolest zbog svih onih napinjanja kada ste primali golove.
Cigan si nevidjeni.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Za ovaj napad Hrvatske u posljednjih 5 sekundi
3 izgubljene lopte u drugom, dosta kontri i akcija preko krila.

3 izgubljene lopte u drugom, dosta kontri i akcija preko krila.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Okosnica je tu. Perića ako izgubimo(a nećemo) bi bila katastrofa.
Ovo je tek početak,zadržati Markovića i pustiti ga da radi sa momcima.
U buducnosti,uz par pojačanja mozemo mnogo napraviti.
Ispisali su historiju i hvala im sto su mnoge ucinili ponosnim.
Ovo je tek početak,zadržati Markovića i pustiti ga da radi sa momcima.
U buducnosti,uz par pojačanja mozemo mnogo napraviti.
Ispisali su historiju i hvala im sto su mnoge ucinili ponosnim.

- corleone87
- Kontakt:
Vranješ najboji igrač.U odbrani odličan a u napadu kad god je bio i imao priliku za gol to je i pogodio.I Dejan Malinović naravno..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ono sto sam malo gledao ostale utakmice na RTL, igramo ubjedljivo najsporiji rukomet i staromodni.
Ali sam ponosan na ove momke i sve sto su uradili. Kad se samo sjetim komentara kad je izvucen Island u barazu..
Samo naprijed, svjetla je buducnost.
Ali sam ponosan na ove momke i sve sto su uradili. Kad se samo sjetim komentara kad je izvucen Island u barazu..
Samo naprijed, svjetla je buducnost.

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Kakva igra omladine, koja muda imaju Peric, Jankovic, Zulfic, Buric i Malinovicvedator je napisao/la:[youtube][/youtube]

- akisarajevo92
- Kontakt:
Komentatori na RTL-u su svr*avali na Perica.
Cak su primjetili slicnost sa Ivano Balicem.

Cak su primjetili slicnost sa Ivano Balicem.

Don't believe the hype.
Moze li neko objasnit zasto igramo sa Bjelorusijom u ponedjeljak????????????????????
...Za dres sa petokrakom ginu rođeni...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Završi i ova grupna faza. Za prvi nastup nije loše ali ostaje žal za propuštenim prilikama, pogotovo protiv Tunisa, gdje nam je pobjedu iz ruku izbio sudija. Još dvije utakmice odigrat, trebaju naći motiva za te utakmice, nisu to manje vrijedne utakmice. Nije isto biti 17. i 20. ali prioritet je EP. Do tad nekoliko igrača naći, bekove i krila. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ne serem igrao je za mlade uzraste isto tako svi Hrvati iz BiH reprezentacije igraju za istu jer nemaju mjesta u Hrvatskoj ti mozes govorit sto oces al tako jeadisice je napisao/la:ne seriandro234 je napisao/la:pericu je prvi izbor bila hrvatskaskyisthelimit je napisao/la:
Hoce..
Dobiti q... da izbiju oci..
Davno su prosla ta vremena i budi siguran da niko od ovih reprezentativaca nece zaigrati za bilo koju drugu reprezentaciju sem ove za koju igraju.
Sad se zahvaliti nekima i pustiti omladinu da igra. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
fuša da im nije dosadno jbgvfc1981 je napisao/la:Moze li neko objasnit zasto igramo sa Bjelorusijom u ponedjeljak????????????????????
Zadnjih 5 minuta mi nestalo slike na BHT-u pa prebacim na RTL,i kako komentatori hvale Perica,cak u jednom trenutku kad smo imali napad kaze komentator "ajde da vidimo jos jednu magiju Perica,ala Ivano Balic".Ja sam siguran da ce Hrvati se borit za ovog momka,i da nece lako odusstat od njega,sad hocemol to uspjet sprijecit,vidjet cemo.
Sto se tice ostalih utakmica ja bih ove momke sto vise koristio,Peric,Zulfic,Mikic,Buric,Jankovic,i ostale sto su manje igrali,jer tu nemamo sta izgubit a mozemo puno dobit.
Sto se tice ostalih utakmica ja bih ove momke sto vise koristio,Peric,Zulfic,Mikic,Buric,Jankovic,i ostale sto su manje igrali,jer tu nemamo sta izgubit a mozemo puno dobit.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- corleone87
- Kontakt:
Ma za pozicije.Znas ono ko ce biti 12 a ko 13 ipak je to bitno..vfc1981 je napisao/la:Moze li neko objasnit zasto igramo sa Bjelorusijom u ponedjeljak????????????????????
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Samo da izguramo na EP,onda će to ići lakše da ne bude slučajno se kvalifikovali.Tad će sve manje naši momci ići da igraju za HR,SRbiju jer će znati da ako imaju kvalitet da će i sa BiH ići na takmičenja.Momcima hvala i da nebi one sudijske lakrdije sad bi svi slavili,ovako idemo dalje po nove pobjede koje će nas odvesti na EP.
Ove utakmice što ćemo igrati za plasman uopšte ne treba nešto navaljivati već pustiti ovu mlađu raju da igra(Perić,Mikić i ostali)
Ove utakmice što ćemo igrati za plasman uopšte ne treba nešto navaljivati već pustiti ovu mlađu raju da igra(Perić,Mikić i ostali)
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
ne serem igrao je za mlade uzraste isto tako svi Hrvati iz BiH reprezentacije igraju za istu jer nemaju mjesta u Hrvatskoj ti mozes govorit sto oces al tako je[/quote]
Jedva čekaju da nam ukradu kakav talent...klasika i da čovjek će igrat za BiH

Jedva čekaju da nam ukradu kakav talent...klasika i da čovjek će igrat za BiH

- corleone87
- Kontakt:
Terziću prvommessilla je napisao/la:Sad se zahvaliti nekima i pustiti omladinu da igra.
- skyisthelimit
andro234 je napisao/la:
ne serem igrao je za mlade uzraste isto tako svi Hrvati iz BiH reprezentacije igraju za istu jer nemaju mjesta u Hrvatskoj ti mozes govorit sto oces al tako je
I sta sad ? Vi kasno skontali da ste se zajebali, uvidjeli da nije kloc i hocete ga nazad ?
Gotovo je pomiri se s tim !!!
15.10 - 15.06 ...
adisice je napisao/la:fuša da im nije dosadno jbgvfc1981 je napisao/la:Moze li neko objasnit zasto igramo sa Bjelorusijom u ponedjeljak????????????????????

...Za dres sa petokrakom ginu rođeni...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.