PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
super ekipa u drugoj ligi sto je ,ja sam mislio sve da ce bit neaktivnih puno al kakvi ova postava ubija 

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- Goalgetter
- Kontakt:
Zrijeb timova za 3. sezonu SportSport.ba PES6 Lige
Zrijeb se odrazava danas oko 00:00 h, i bice naravno LIVE.
Prijenos ce biti na sljedecoj stranici : http://www.livestream.com/pes6league?t=449956
1. Izvlacenje timova za 2. Ligu
Izvlacice se preko programa ''Compomaster'', i svako ce moci pratiti uzivo dodjelu timova.
Sljedeci timovi ce biti na izvlacenju :
Bolton, Blackburn, Fulham, Bordeaux, Sporting, Udinese, HSV, Hoffenheim, Stuttgart, Wolfsburg, Werder, Athletic Bilbao, Twente, Celtic, CSKA Moskva, Glasgow Rangers, Palermo, PSV, Sunderland, Ajax
2. Izvlacenje timova za 1. Ligu
Izvlacenje timova za 1. Ligu ce takodje biti LIVE i preko alternativne metode, izvlacenjem papirica.
Besiktas, Newcastle, Paris SG, Aston Villa, Everton, Leverkusen, Malaga, Schalke, Lille, Sevilla, Marseille, Galatasaray , Lazio, Porto, Fenerbahce, Dynamo Kyev, Stoke City, Benfica, Zenit, Shakthar
Zrijeb se odrazava danas oko 00:00 h, i bice naravno LIVE.
Prijenos ce biti na sljedecoj stranici : http://www.livestream.com/pes6league?t=449956
1. Izvlacenje timova za 2. Ligu
Izvlacice se preko programa ''Compomaster'', i svako ce moci pratiti uzivo dodjelu timova.
Bolton, Blackburn, Fulham, Bordeaux, Sporting, Udinese, HSV, Hoffenheim, Stuttgart, Wolfsburg, Werder, Athletic Bilbao, Twente, Celtic, CSKA Moskva, Glasgow Rangers, Palermo, PSV, Sunderland, Ajax
2. Izvlacenje timova za 1. Ligu
Izvlacenje timova za 1. Ligu ce takodje biti LIVE i preko alternativne metode, izvlacenjem papirica.
Besiktas, Newcastle, Paris SG, Aston Villa, Everton, Leverkusen, Malaga, Schalke, Lille, Sevilla, Marseille, Galatasaray , Lazio, Porto, Fenerbahce, Dynamo Kyev, Stoke City, Benfica, Zenit, Shakthar
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
stavarno je prekasno a valjda ustat sutra na sehur u 3 sata neka bude u 23:00 to je najrealnije i tad ih je vecina tujasko_juve je napisao/la:i ne znam sto je to veceras u 00:00???daj pomjerite to malo nazad..nema smisla..jel moze u 23:00 ??? valja cekat ponoc, a moram vidit hocel bit regularno!!!!![]()
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ako ne mozes biti imas snimak da pogledas i ja moram na sehur, ali isto tako planiram i večeras na Teraviju, tako da prije 23:30 neću biti kući, takodjer i goalgetter ne može prije dok još nešto razmotrimo i pripremimo biće oko 00:00 sati, nije da se mora pratit izvlačenjeSenaid L.F.C je napisao/la:stavarno je prekasno a valjda ustat sutra na sehur u 3 sata neka bude u 23:00 to je najrealnije i tad ih je vecina tujasko_juve je napisao/la:i ne znam sto je to veceras u 00:00???daj pomjerite to malo nazad..nema smisla..jel moze u 23:00 ??? valja cekat ponoc, a moram vidit hocel bit regularno!!!!![]()

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
..za jedno pola satakanarinac je napisao/la:ajde kace izvlacenje

-
- Kontakt:
goalgetter da si bogdom poceo sa izvlacenjem a ne sto tamo pises viceve, *eble te zene..

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
A nemoj tako,ima nas koji smo na teraviju islijasko_juve je napisao/la:goalgetter da si bogdom poceo sa izvlacenjem a ne sto tamo pises viceve, *eble te zene..![]()

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Goalgetter
- Kontakt:
Morao sam jbgjasko_juve je napisao/la:goalgetter da si bogdom poceo sa izvlacenjem a ne sto tamo pises viceve, *eble te zene..![]()

Evo za 5-10 min. krece zrijeb za 2. ligu, pripremite se

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Znaci,Liverpool 

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Goalgetter
- Kontakt:
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
imas na prethodnoj stranci spisakDesimaL je napisao/la:Ko igra u 2 ligi ?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Goalgetter
- Kontakt:
Jbt.e Udineze,a otiso mi Alexis! :/

ajd kanarinac global 1 roo mcospy nema pasworda ne treba samo budi brz
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakav je bio zrijeb ?????

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
dobi ja wolfsburg moglo je i bolje ali malo bi golgetteru 20 eura
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
idem odmaCospy89 je napisao/la:ajd kanarinac global 1 roo mcospy nema pasworda ne treba samo budi brz
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.