Bolje da nisu stali, opet bi bilo "nemojte nas u vodu, ne znamo plivat, mi smo s Goranac kmee kmee "CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 sep 2023, 13:24Evo procurila rekonstrukcija desavanja sinocDirektorcic je napisao/la: ↑28 sep 2023, 13:23Nas autobus nece da stane, brze cemo kuci kroz Rastane![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jel procurila rekonstrukcija desavanja izmedju Red Army i Ultrasa? Znali se sta?
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 28 sep 2023, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Cim izadje video pojave se znalci koji sve znaju, a taman se bilo smirilo od pisanja jer niko nije imao pojma sta se desavalo
Ali hajde sve, forumski sabani pa i razumijem ali da ucesnici u tim dogadjajima jedva cekaju da objave klip i da se hvalisaju po internetu

Ali hajde sve, forumski sabani pa i razumijem ali da ucesnici u tim dogadjajima jedva cekaju da objave klip i da se hvalisaju po internetu

Znam kako je spasio, ali realno da li bi ti postupio na drugi način da ti izađe 10 likova sa motkama pred auto? Ili to ili da ih gazi pa ti razmisli malo.Kamaga11 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 13:31Prvi put vas je spasio taj momak 10 na 1 znas ti dobro kako, drugo da je nasih 9 povrijedjeno nije ti bas ta tacna informacija sto i ti znas sam. Pozdrav.
To drugo je pretačan info, petoricu je murija od života odvojila skoro, ova četvorica imaju otvorenu glavu od hordi, slobodno pitaj svoje jarane.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Rodjeni81 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 13:35Cim izadje video pojave se znalci koji sve znaju, a taman se bilo smirilo od pisanja jer niko nije imao pojma sta se desavalo![]()
Ali hajde sve, forumski sabani pa i razumijem ali da ucesnici u tim dogadjajima jedva cekaju da objave klip i da se hvalisaju po internetu![]()
KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 sep 2023, 13:34Jel procurila rekonstrukcija desavanja izmedju Red Army i Ultrasa? Znali se sta?
Znas li ti?
-
- Kontakt:
Pa to si trebao prvo napisati, a ne da ste vi ubili.mnon46 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 13:36Znam kako je spasio, ali realno da li bi ti postupio na drugi način da ti izađe 10 likova sa motkama pred auto? Ili to ili da ih gazi pa ti razmisli malo.
To drugo je pretačan info, petoricu je murija od života odvojila skoro, ova četvorica imaju otvorenu glavu od hordi, slobodno pitaj svoje jarane.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Gas niz Bradinu gas gasCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 sep 2023, 13:24Evo procurila rekonstrukcija desavanja sinocDirektorcic je napisao/la: ↑28 sep 2023, 13:23Nas autobus nece da stane, brze cemo kuci kroz Rastane![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

#musvdg
RA

Lesevi sjekiru necu ni objavljivat haha

Horde

Ovo su samo neki od primjera i vi se ponasate ko da samo manijaci palice koriste

Lesevi sjekiru necu ni objavljivat haha

Horde

Ovo su samo neki od primjera i vi se ponasate ko da samo manijaci palice koriste
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
MA brate smiješno msm razumijem sve al ljudi donose zaključke na osnovu klipa od 10ak sekundiRodjeni81 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 13:35Cim izadje video pojave se znalci koji sve znaju, a taman se bilo smirilo od pisanja jer niko nije imao pojma sta se desavalo![]()
Ali hajde sve, forumski sabani pa i razumijem ali da ucesnici u tim dogadjajima jedva cekaju da objave klip i da se hvalisaju po internetu![]()
Jos ovaj jedno uredno snima sa gopro sto se vidjelo da manijaci redovno rade jer su ljudi postali vlogeri
I sad kao i sa gopro klip 10ak sekundi ili manje
Pa ako si mangup okači čitavo da svi vidimo isjeci gdje se vide face a ne dio koji tebi odgovara
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 sep 2023, 13:37Rodjeni81 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 13:35Cim izadje video pojave se znalci koji sve znaju, a taman se bilo smirilo od pisanja jer niko nije imao pojma sta se desavalo![]()
KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 sep 2023, 13:34Jel procurila rekonstrukcija desavanja izmedju Red Army i Ultrasa? Znali se sta?
Znas li ti?
Poguraj ga s informacijama tebracurvanord je napisao/la:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Moras malo jace

Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 28 sep 2023, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ahahahaha
Nije imo više memorije sta ce on objavio bi čitav snimak neg eto
Il mu je nestalo baterije
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Opet, 4 lika povrijeđena sa motkama od ljudi koji su udarali čime su stigli, naspram jednog.Kamaga11 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 13:38Pa to si trebao prvo napisati, a ne da ste vi ubili.mnon46 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 13:36Znam kako je spasio, ali realno da li bi ti postupio na drugi način da ti izađe 10 likova sa motkama pred auto? Ili to ili da ih gazi pa ti razmisli malo.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Opet vidiš post. Morat ćemo to riješit da vidim kako neke vidiš a neke ne vidiš

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Nisam nego takav video eno ti na instagramu bih tifo
Uostalom nisam ja ni objavio Video vec samo ga share
I vidis da zena s djetetom snima
Uostalom nisam ja ni objavio Video vec samo ga share
I vidis da zena s djetetom snima
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 28 sep 2023, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Vidim odlicno i pisem argumentovano opcenito, za razliku od tvog selektivnog pisanjakillafrommanilla je napisao/la: ↑28 sep 2023, 13:43Opet vidiš post. Morat ćemo to riješit da vidim kako neke vidiš a neke ne vidiš![]()

-
- Kontakt:
Pa evo selektivni ja te pitam ima 20 dana gdje si odgovorio na konkretno pitanje, i uvijek preskok na taj post. Vidi, samo priznaš da ste Vicina kuyica koju je karnuo, a kasnije kupio za 100k. I ja te pustim na miruKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 sep 2023, 13:45Vidim odlicno i pisem argumentovano opcenito, za razliku od tvog selektivnog pisanjakillafrommanilla je napisao/la: ↑28 sep 2023, 13:43Opet vidiš post. Morat ćemo to riješit da vidim kako neke vidiš a neke ne vidiš![]()
![]()

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, aqarius, galia95, leo1946, NebeskaSila96 i 52 gosta.