FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Masine za prosivanje terena su ponovo na Kosevu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Gdje je taj sponzor vanredni?
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Nema sanse da ce klub koji je jedva osigurao opstanak u 2.ligi platiti 500k+ € za igraca koji nije gola zabio tamo citavu polusezonu.Vraca se on sigurnoUkoliko sve strane budu saglasne turski klub će na ljeto imati pravo otkupiti ugovor na osnovu čega će FK Sarajevo pripasti milionsko obeštećenje i procenti od eventualnog narednog transfera
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
koja patka

- 1 9 4 6 -
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Samo da je ozbiljnog golmana dovest da se Šahinović uči uz njega. Belmin zdrao budi svezan za liniju negdje drugo ljubi te brat.
-
- Kontakt:
Najaci teren i rad istog u historiji svijeta

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pogledaj drenazu u Mo i ovu nasu. Nebo i zemlja. Propada ovaj travnjak max za 2 godine. Odrzavati ga ne mozes, ovako se mozes lagati i natopiti ga prskalicama pa u blato zabadati sivace igle.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 maj 2023, 10:45Najaci teren i rad istog u historiji svijetaProsivaju ga 5 mjeseci,svaki mjesec prosiju 2 metra,odigras tekmu pa opet 2 centa prosiju. Pravo umijece pravljenja terena sacekaj zimu da se zaledi,pa onda sacekaj ljeto da se odledi da mogu prosivat haha dobro ikako ima trave
- 1 9 4 6 -
Pa postavljale su se slike ovdje kako je to izgledalo kada su nama postavljali sa crnom podlogom i kako to izgleda u bl sa smedjom podlogom. Ovdje kod nas izgleda cement prosuli i naravno da ne mogu prosivaci da probiju teren. A nisu ni oni iz holandije budale da ostete masinu radi nekih terena tamo u bosni. Mi cemo ponovo morati raditi ovaj teren i to vrlo brzo jer nema nacina da se isti odrzava.
Iskoristi Mirviću tvoje prijateljstvo sa Vicom i ponudi i ti dio novca za izgradnju nacionalnog stadiona i da isti dobijemo na korištenje na xy godina.
Nije patka nego su takav mail dobile redakcije.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 maj 2023, 10:32koja patka![]()
Sto se prije tekme ne postave kutije za pomoc ovom malom Vedi nasem navijaci. Ima li iko u klubu da se pokrene to
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Imaš nov teren, natkriven. Ili ćemo i dalje biti podstanari na Koševu i igrati Europu u Zenici?
Kad sam već podstanar, birat ću uvijek bolju opciju.
Zadnja izmjena: tabba77, dana/u 24 maj 2023, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Mene ovdje brat ubijedi da sam paranoican,teren je smjesan u svakom pogledu,da imaju debili iz opstine mozga nebi ovo prihvatili.ubipara je napisao/la: ↑24 maj 2023, 10:54Pa postavljale su se slike ovdje kako je to izgledalo kada su nama postavljali sa crnom podlogom i kako to izgleda u bl sa smedjom podlogom. Ovdje kod nas izgleda cement prosuli i naravno da ne mogu prosivaci da probiju teren. A nisu ni oni iz holandije budale da ostete masinu radi nekih terena tamo u bosni. Mi cemo ponovo morati raditi ovaj teren i to vrlo brzo jer nema nacina da se isti odrzava.
-
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Hvala. Mora da je nesto drugo u pitanju. Bolje bez live prenosa, nesto se moze i izrezati ako se pogresno kaze.
- 1 9 4 6 -
A šta imaš od Koševa? Rupu bez dna, u koji ni država ne želi da ulaže. Stadion s kojeg te mogu otjerati kad god hoće.bordobijelisampion je napisao/la: ↑24 maj 2023, 11:23Ne misli na to čovjek nego koja je poenta da ga imamo samo na xy godina pa da se vraćamo na koševo a ne stalno?
Recimo da dobiješ stadion na korištenje 30 godina. Dovoljno dug period da ili kreneš u izgradnju vlastitog stadiona (čitaj nemoguće) ili da dogovoriš produženje ugovora kojim nastavljaš koristiti nacionalni stadion. Za 30 godina, niko od nas ne može znati šta bi bilo, a što se Koševa tiče, za 30 godina, jedino što će biti ok je parking, sve ostalo će propasti.
bilo kakvo ulaganje u rupu bez dna je bacanje para. Sve srusiti i novo graditi ili ostaviti onako
FC United Of Manchester !
Sta bi na kraju od presice, jel to odrzano uopste? Je li bila fakat najava ili neko bombe baca?
Trenutno korisnika/ca: insimadop, johntravolta123, keli, Nantess, nedimmmm1337, ubipara i 68 gostiju.