Ako je Pape pozvao Dupovca(ja nemam tu informaciju),valjda je logicno da ga kao stopera isproba na toj poziciji,jer se Spahic oprostio od iste.Odlaskom Spahica trazice ce se najbolje resenje za tu poziciju,e sad jel to Dupovac ili neko treci, to ce selektor odluciti.Ne vidim sta je tu cudno.arhiva je napisao/la:amypitar je napisao/la:Ma Tan ce na Cimirotu, vratiti ulozeni novac.Ako je pozvao Dupovca,onda ce mjenjati Spahića u repki.
Mijenjati Spahica ? Reci mi da se zezas ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dupe kad je glavom u utakmici je jedan jako ozbiljan stoper. Bolji sigurno i od Bičakčića i Šunjića. Problem je što mu se dešavaju nevjerovatni padovi koncetracije... a to je ipak za stopera podobar minus
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Kakav Dupovac, Cimi se ubio za repke. On i Besic da ne moze niko proc sredinom 
Probudi se ne valja spavati u ikindijsko vrijeme.VanBasten je napisao/la:Dupe kad je glavom u utakmici je jedan jako ozbiljan stoper. Bolji sigurno i od Bičakčića i Šunjića. Problem je što mu se dešavaju nevjerovatni padovi koncetracije... a to je ipak za stopera podobar minus
- NeverGiveUp
- Kontakt:
terabajt je napisao/la:Probudi se ne valja spavati u ikindijsko vrijeme.VanBasten je napisao/la:Dupe kad je glavom u utakmici je jedan jako ozbiljan stoper. Bolji sigurno i od Bičakčića i Šunjića. Problem je što mu se dešavaju nevjerovatni padovi koncetracije... a to je ipak za stopera podobar minus
Nemoš' vjerovat.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Daj ziv bio smiri malo... Da je bolji od Bicakcica igrao bi u Bundesligi, a ne buranija ligi. I meni je Amer drag, ali ovo je smjesno.VanBasten je napisao/la:Dupe kad je glavom u utakmici je jedan jako ozbiljan stoper. Bolji sigurno i od Bičakčića i Šunjića. Problem je što mu se dešavaju nevjerovatni padovi koncetracije... a to je ipak za stopera podobar minus
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Ne radi se tu o ligi. Ne mozes porediti momka koji je izbjegao u Njemacku i tamo ostao i bavio se fudbalom i drugog momka koji nije izbjegao i poceo ovdje.amstaff je napisao/la:Daj ziv bio smiri malo... Da je bolji od Bicakcica igrao bi u Bundesligi, a ne buranija ligi. I meni je Amer drag, ali ovo je smjesno.VanBasten je napisao/la:Dupe kad je glavom u utakmici je jedan jako ozbiljan stoper. Bolji sigurno i od Bičakčića i Šunjića. Problem je što mu se dešavaju nevjerovatni padovi koncetracije... a to je ipak za stopera podobar minus
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
I Mustafa Kucukovic je poceo u Njemackoj pa gdje je sad? Edin Dzeko poceo u Zelji i gdje je sad? Ovdje pricamo o kvalitetu.
Upravo tako i samo vrijeme moze pokazati je li neko kvalitet ili ne.amstaff je napisao/la:I Mustafa Kucukovic je poceo u Njemackoj pa gdje je sad? Edin Dzeko poceo u Zelji i gdje je sad? Ovdje pricamo o kvalitetu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
**** ga,glupa su vam poređenja.
Sigurno da je Dupovac kvalitetan stoper,a da nije tako sigurno ga Pape ne bi ni isprobavao i zvao u repku.Pa Medunjanin igra na slicnoj poziciji kao Cimirot.Po meni Cimi je bolji od njega duplo,puno je mlađi,a ne igra u Deportivu,i radi toga se sad ne bi trebao zvati u repku,jer je igrac Premijer lige.
Sigurno da je Dupovac kvalitetan stoper,a da nije tako sigurno ga Pape ne bi ni isprobavao i zvao u repku.Pa Medunjanin igra na slicnoj poziciji kao Cimirot.Po meni Cimi je bolji od njega duplo,puno je mlađi,a ne igra u Deportivu,i radi toga se sad ne bi trebao zvati u repku,jer je igrac Premijer lige.
Igro bi vjerovatno, da je u riješio spomenuti problem u vakat. Pošto nije, tu je gdje jeste...amstaff je napisao/la:Daj ziv bio smiri malo... Da je bolji od Bicakcica igrao bi u Bundesligi, a ne buranija ligi. I meni je Amer drag, ali ovo je smjesno.VanBasten je napisao/la:Dupe kad je glavom u utakmici je jedan jako ozbiljan stoper. Bolji sigurno i od Bičakčića i Šunjića. Problem je što mu se dešavaju nevjerovatni padovi koncetracije... a to je ipak za stopera podobar minus
glupost za hrabre je sebičan lijek
Bolji od medunjanina za duplo oj boze kud ja zaluta na ovu temu, pa djeco draga jestel vi normalni.amypitar je napisao/la:**** ga,glupa su vam poređenja.
terabajt je napisao/la:Bolji od medunjanina za duplo oj boze kud ja zaluta na ovu temu, pa djeco draga jestel vi normalni.amypitar je napisao/la:**** ga,glupa su vam poređenja.
Halo,sta ima strucnjak.Pa Cimi ce za njega, za par godina biti Makelele.
Ma ovi su prejaki.
Samo Dupovcu fali kocentracije bio bi u Bayernu, o Boze pomozi im.
arhiva je napisao/la:Ma ovi su prejaki.Samo Dupovcu fali kocentracije bio bi u Bayernu, o Boze pomozi im.
Ko prica o Bajernu,jesi ti dobar.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Nisi ti nigdje 'zalutao' već si PRETPLAĆEN na ovu temu i čitaš svaku riječ i post na istoj pucaš od muke.terabajt je napisao/la:Bolji od medunjanina za duplo oj boze kud ja zaluta na ovu temu, pa djeco draga jestel vi normalni.amypitar je napisao/la:**** ga,glupa su vam poređenja.
Dobar Tan via Tapatalk
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 18 avg 2014, 16:33, ukupno mijenjano 2 puta.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Dupovac nije bolji od Sunjica ili Bicakcica ali Cimirot i Medunjanin....hmm..po nekom rejtingu sigurno ne, ali realno gledajuci Cimirot je vec extra kvalitetan a mlad igrač , 7 godina mlađi od Medunjanina.Vidjecemo ubrzo, ako sad nije bolji za godinu - dvije ce biti sigurno ako bude srece sa povredama naravno.
A i nisu svakako ista pozicija...glupo poređenje.
A i nisu svakako ista pozicija...glupo poređenje.
Potencijal i trenutni kvalitet su dvije razlicite stvari. Cimi ima potencijal, ali kvalitetom je daleko od brade. Brada je sa 21 godinu igrao na EP za U21 Holandije... Inace citajuci ovo dolazim do zakljucka da smo jaci od od pola Bundeslige.
arhiva je napisao/la:Ma ovi su prejaki.Samo Dupovcu fali kocentracije bio bi u Bayernu, o Boze pomozi im.
pozdravio te svraka, iz lige petice, al azije !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
samosarajvo
- Kontakt:
Daleko od trenutnog brade, kako ga ti nazivas?amstaff je napisao/la:Potencijal i trenutni kvalitet su dvije razlicite stvari. Cimi ima potencijal, ali kvalitetom je daleko od brade. Brada je sa 21 godinu igrao na EP za U21 Holandije... Inace citajuci ovo dolazim do zakljucka da smo jaci od od pola Bundeslige.
Niko ovdje nije poredio najboljeg Medunjanina i trenutnog Cimirota ali Medunjanin je daleko od najboljeg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.