Bombaj štampa.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ma nosat cemo mi Erreu i dalje 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
I da je odrzana ta navodna press konferencija u 10 sati, maksimalno je mogla trajati pola sata, ne vise od toga. Da je ijedan portal prisustvovao toj press konferenciji vec bi do sad (2 ipo sata poslije) bar neki portal prenio vijest vezano za to. Cak se ni klub nije oglasio niti je plasirana bilo kakva objava vezano za tu temu. Jedino da klub u svojoj reziji pravi neki video ali onda nema logike da se mediji pozivaju
Na hajr valjda ce biti sta u toku dana

Na hajr valjda ce biti sta u toku dana
90!
Taj mislim da nikad ni jedan jedini transfer nije samostalno odradio, uglavnom se vucara i šlepa oko Pjanica. Neko deseti odradi transfer, on nakači 15 slika sa tim igračem i predstavi se da je to njegova zasluga (primjer transfer Pjanica u Besiktas). Bila je prica da je prodao Olica iz HSV-a u CSKA i da mu je ovaj kupio stan u Sarajevu, na kraju se to ispostavio kao ubleha.
-
- Kontakt:
https://fk sarajevo.ba/marketing/asa-central-osiguranje-novi-partner-fk-sarajevo/6552izdzezveubrazil je napisao/la: ↑23 maj 2023, 13:01Nije Adidas. Nemojte se previse uzbudjivati, glupost je.![]()
-
- Kontakt:
Bježi ba

- belosevic23
- Kontakt:
Evo firgo sa gorice je slobodan, da li ga zaganjati 

cuj ASA tobejarabi
Adidas
Asa central

Asa central

-
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/moussa-wa ... ler/364240
Šta mislite o ovom jeste da je ista pozicija kao musa ali pogledajte samo klubove i koliko je vrijedio. Da ude u formu i odigra dobro u evropi moglo bi zarade biti.
Šta mislite o ovom jeste da je ista pozicija kao musa ali pogledajte samo klubove i koliko je vrijedio. Da ude u formu i odigra dobro u evropi moglo bi zarade biti.
Barcina skola top je.bordobijelisampion je napisao/la: ↑24 maj 2023, 13:04https://www.transfermarkt.com/moussa-wa ... ler/364240
Kao Musa je samo malo mlađi tjt
Ma jok.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 maj 2023, 09:52OK. Izvini. U pravu si. Žao mi je što sam tako reagovao.Alii je napisao/la: ↑24 maj 2023, 09:43Dobar sastav malo sale da se baci.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 maj 2023, 07:19
Ne mogu se smanjit, fabrički su proizvedene.
Ti si garant od onih što smanjuju TV. Još se sam sebi smije.
Pročitaj još jednom sa razumijevanjem, ako nemaš nekih dubljih problema.
Samo neka negativa na forumu.
Šala nikad nije zgoreg.
Nadam se da mi ne zamjeraš.
Sto bi ti zamjerio.
Jest da su solidne sale ili odron nekad.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
apsolutno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
ima na FB. Vedad Halilovic. Jucer mu je Dal poslao dres. Ima i story neki dan od Ilije da su igraci skupljali novac.
Za sve je Alaim kriv.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 maj 2023, 11:22Mene ovdje brat ubijedi da sam paranoican,teren je smjesan u svakom pogledu,da imaju debili iz opstine mozga nebi ovo prihvatili.ubipara je napisao/la: ↑24 maj 2023, 10:54Pa postavljale su se slike ovdje kako je to izgledalo kada su nama postavljali sa crnom podlogom i kako to izgleda u bl sa smedjom podlogom. Ovdje kod nas izgleda cement prosuli i naravno da ne mogu prosivaci da probiju teren. A nisu ni oni iz holandije budale da ostete masinu radi nekih terena tamo u bosni. Mi cemo ponovo morati raditi ovaj teren i to vrlo brzo jer nema nacina da se isti odrzava.
ubipara je napisao/la: ↑24 maj 2023, 13:19Za sve je Alaim kriv.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 maj 2023, 11:22Mene ovdje brat ubijedi da sam paranoican,teren je smjesan u svakom pogledu,da imaju debili iz opstine mozga nebi ovo prihvatili.ubipara je napisao/la: ↑24 maj 2023, 10:54Pa postavljale su se slike ovdje kako je to izgledalo kada su nama postavljali sa crnom podlogom i kako to izgleda u bl sa smedjom podlogom. Ovdje kod nas izgleda cement prosuli i naravno da ne mogu prosivaci da probiju teren. A nisu ni oni iz holandije budale da ostete masinu radi nekih terena tamo u bosni. Mi cemo ponovo morati raditi ovaj teren i to vrlo brzo jer nema nacina da se isti odrzava.
Sve je Benko kriv.
Hahaha
-
- Kontakt:
Nikako mi se ne svidja ova saradnja, valja sada gledati plave reklame na sred Koseva. Nadam se da su nasi mislili o tome kad su potpisivali i da ce se neki rebranding uraditi u Asi samo za nas…izdzezveubrazil je napisao/la: ↑24 maj 2023, 12:44https://fk sarajevo.ba/marketing/asa-central-osiguranje-novi-partner-fk-sarajevo/6552izdzezveubrazil je napisao/la: ↑23 maj 2023, 13:01Nije Adidas. Nemojte se previse uzbudjivati, glupost je.![]()
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, hadzibake, JavierBosnia, jurisicduska, Konzerva, Nantess, nedimmmm1337, Pena, plisek, samoFKS, Uvijeknapravojstrani i 110 gostiju.