Sto nisi clan?orbit je napisao/la:
IDEMOOOOO![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sto nisi clan?orbit je napisao/la:
IDEMOOOOO![]()
Ja koliko znam to se ne moze uraditi, to jest "prepisati". Mislim da se moze uraditi jedino stvar koju je Zrinjski uradio, koristenje na 99 godina ili tako nesto.BordoArmy88 je napisao/la: Pa misliš da će Adžo marke dati osim ako stadion ne misle 'prepisati' klubu kao uslov za ulaganje?!
Dobar Tan via Tapatalk
Oni jedva čekaju da pređe na nas i da se oslobode troškova, ali mi još za to nismo spremni. Kada budemo za 5,10,15 godina spremni preuzeti ćemo ga na sebe, a do tada ga malo po malo obnavljati. Nego treba ići negdje drugo gubiti svoju historiju, i da molimo i kumimo za kupovinu zemlje u drugom dijelu grada da nas svi ucjenjuju počevši od načelnika pa nadalje, da nas pokušavaju reketariti (gdje sam ja tu) ako hoćeš graditi daj i nama para, da nam dušmani na sve načinine pokušavaju stopirati gradnju raznoraznim komisijama i inspekcijama, nedostatak papirologije za gradnju itd. itd to nam ne trebafranklampard8 je napisao/la:Koja je svrha obnavljanja necega sto nije tvoje ?pitic je napisao/la:Ja sam čuo da je amidža jedino zagrijan za opciju obnove Koševa dio po diofcsforever je napisao/la:Jel vi to stvarno kontate o nekom zajedničkom stadionu. Ne budite budale...čuj mi i oni na jednom stadionu ahahahahaahaha...
Koševo tj firma koja gazduje stadionom, kada mi odemo sa istog, mogu ZAKLJUČATI I IĆI KUĆI. Nema nas, nema repke, para nema ni kanton ni opština centar da ga renoviraju...uskoro će i kanton i općina sa AMIDŽOM za hastal..da se pregovara. Uvala jeste velika ali oni nemaju drugog izbora...ili amidža ili ključ u bravu....vidječete. Neki bi se i složi da igramo na drugom novom stadionu
![]()
to bi samo stvorilo razdor među navijačima, jer većina navijača ne želi da idemo s Koševa kao i ja sam. Dio po dio i obnoviti kuću i na kraju je i definitivno preuzeti na svoje papire i svima ostalima onda naplaćivati korištenje naše avlije.
franklampard8 je napisao/la:Koja je svrha obnavljanja necega sto nije tvoje ?pitic je napisao/la:Ja sam čuo da je amidža jedino zagrijan za opciju obnove Koševa dio po diofcsforever je napisao/la:Jel vi to stvarno kontate o nekom zajedničkom stadionu. Ne budite budale...čuj mi i oni na jednom stadionu ahahahahaahaha...
Koševo tj firma koja gazduje stadionom, kada mi odemo sa istog, mogu ZAKLJUČATI I IĆI KUĆI. Nema nas, nema repke, para nema ni kanton ni opština centar da ga renoviraju...uskoro će i kanton i općina sa AMIDŽOM za hastal..da se pregovara. Uvala jeste velika ali oni nemaju drugog izbora...ili amidža ili ključ u bravu....vidječete. Neki bi se i složi da igramo na drugom novom stadionu
![]()
to bi samo stvorilo razdor među navijačima, jer većina navijača ne želi da idemo s Koševa kao i ja sam. Dio po dio i obnoviti kuću i na kraju je i definitivno preuzeti na svoje papire i svima ostalima onda naplaćivati korištenje naše avlije.
SAME SUZE KRENUSE KAD JE POCEO PRICATI KAKO JE AMIDZA ODUSEVLJEN DOCEKOM U RAJVOSA, HVALA TI BOZE NA SVEMU LIJEPOM!!!BelminM23 je napisao/la:
Ja bi ovog Kusturicu i Dinu mogo slušat po cijeli dan
Da hoće kakav interviraju radit sve do Četvrtka, da mi vrijeme brže prođe, milina braćo ovo slušat
Ne bi' ti ja sjedio u drugom reduorbit je napisao/la:
IDEMOOOOO![]()
Drago mi je što je potvrđeno da se neće stati na ovom dosadašnjem ulaganju.BelminM23 je napisao/la:
Ja bi ovog Kusturicu i Dinu mogo slušat po cijeli dan
Da hoće kakav interviraju radit sve do Četvrtka, da mi vrijeme brže prođe, milina braćo ovo slušat
U svakom slucaju ne treba srljati jer bi moglo biti pogubno. Lagano, pokusati iznenaditifcsforever je napisao/la:Mi ne smijemo puno srljati niti previše otvarati igru. Upuštati se u trku sa švabama je suludo. Nego igrati bobu povučenije sa striktnim pokrivanjem prostora ali i igrača. Centaršutevi su nam boljka, a protiv beton švaba bilo bi glupo nešto tako raditi. Probati igrati "do noge" i na taj način probati ih izvuči sa više njihovih igrača na našoj polovini. Iskreno, strah me onog perioda između 65-90 min...jer tada padamo i sa igrom i koncetracijom a pogotovo sa "trkom" . Mada, tekma u Atini je pokazala sasvim nešto suprotno. Ipak, švabe su nešto drugo...!!??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.