FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

cobefks
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la cobefks » 18 avg 2014, 17:37

orbit je napisao/la:slika

IDEMOOOOO :opaopa: :opaopa:
Sto nisi clan? :D

franklampard8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la franklampard8 » 18 avg 2014, 17:39

BordoArmy88 je napisao/la: Pa misliš da će Adžo marke dati osim ako stadion ne misle 'prepisati' klubu kao uslov za ulaganje?!

Dobar Tan via Tapatalk
Ja koliko znam to se ne moze uraditi, to jest "prepisati". Mislim da se moze uraditi jedino stvar koju je Zrinjski uradio, koristenje na 99 godina ili tako nesto.
1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 18 avg 2014, 17:40

franklampard8 je napisao/la:
pitic je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:Jel vi to stvarno kontate o nekom zajedničkom stadionu. Ne budite budale...čuj mi i oni na jednom stadionu ahahahahaahaha...
Koševo tj firma koja gazduje stadionom, kada mi odemo sa istog, mogu ZAKLJUČATI I IĆI KUĆI. Nema nas, nema repke, para nema ni kanton ni opština centar da ga renoviraju...uskoro će i kanton i općina sa AMIDŽOM za hastal..da se pregovara. Uvala jeste velika ali oni nemaju drugog izbora...ili amidža ili ključ u bravu....vidječete
Ja sam čuo da je amidža jedino zagrijan za opciju obnove Koševa dio po dio :opaopa: . Neki bi se i složi da igramo na drugom novom stadionu :shock: :oops: to bi samo stvorilo razdor među navijačima, jer većina navijača ne želi da idemo s Koševa kao i ja sam. Dio po dio i obnoviti kuću i na kraju je i definitivno preuzeti na svoje papire i svima ostalima onda naplaćivati korištenje naše avlije.
Koja je svrha obnavljanja necega sto nije tvoje ?
Oni jedva čekaju da pređe na nas i da se oslobode troškova, ali mi još za to nismo spremni. Kada budemo za 5,10,15 godina spremni preuzeti ćemo ga na sebe, a do tada ga malo po malo obnavljati. Nego treba ići negdje drugo gubiti svoju historiju, i da molimo i kumimo za kupovinu zemlje u drugom dijelu grada da nas svi ucjenjuju počevši od načelnika pa nadalje, da nas pokušavaju reketariti (gdje sam ja tu) ako hoćeš graditi daj i nama para, da nam dušmani na sve načinine pokušavaju stopirati gradnju raznoraznim komisijama i inspekcijama, nedostatak papirologije za gradnju itd. itd to nam ne treba :?: . 67,68 godina se nije mijenjalo i sada bi pojednici mijenjali :puke:
SRETAN BROJ - 1725

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 18 avg 2014, 17:41

Ja bi ovog Kusturicu i Dinu mogo slušat po cijeli dan :)

Da hoće kakav interviraju radit sve do Četvrtka, da mi vrijeme brže prođe, milina braćo ovo slušat :)

:ljepota:

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 18 avg 2014, 17:42

I da se prepise, nadam se da ce uloniti atetsku stazu... Gade mi se atletske staze.

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

HzCZ
Kontakt:

Post Postao/la HzCZ » 18 avg 2014, 17:46

Ja ne kontam kako neko može biti imalo nezadovoljan do sada postignutim :crazy: Konačno imamo prepoznatljiv stil igre, i formaciju koja se uigrava od U-15 do seniorskog tima, trening kamp u izgradnji, ugostimo jednu od najjačih ekipa u PL ( sezona će pokazati ) zabiju gol nakon 2 uzastopne greške naše odbrane i pored toga se do kraja brane sa 9 igrača u 20 metara od gola, izbačen favorit Atromitos, ugostićemo najveću ekipu koja je u poslijeratnom periodu došla u BiH ( 5x prvaci Njemačke, 2x kup UEFA, sa, čini mi se, osmom najvećom posjetom na domaćem terenu proteklih godina u Europi ) , pokupili smo vjerovatno sve najbolje mlade igrače u BiH, a vjerovatno da će se za stadion nešto riješiti, treba zaganjati da dobijemo na korištenje Koševo u narednih X godina. Prvi put nakon neriješenog rezultata kući, pa i nakon poraza u Europi, jedva čekaš da pogledaš tekmu jer otkad navijam za Sarajevo (14,15 godina) jer imaš vidjeti nešto, a ne bunarenje kao kod nekih :D . Uživajte kad nam je Bog dao. Eh da ovo Koševo ima teren kao u Zenici, onda bi se se teško ko mogao odbraniti ... I dokle se stiglo s parama za sanaciju terena od UEFA-e ? ako neko zna ... Dupovac što se mene tiče može ići :D a i otići će nakon revanša sa Borussiom, da se još malo cijena digne, umjesto njega uskače Mitrevski, Cimirot ostaje najvjerovatnije još godinu dana.
FKS 1946 !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 avg 2014, 17:49

franklampard8 je napisao/la:
pitic je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:Jel vi to stvarno kontate o nekom zajedničkom stadionu. Ne budite budale...čuj mi i oni na jednom stadionu ahahahahaahaha...
Koševo tj firma koja gazduje stadionom, kada mi odemo sa istog, mogu ZAKLJUČATI I IĆI KUĆI. Nema nas, nema repke, para nema ni kanton ni opština centar da ga renoviraju...uskoro će i kanton i općina sa AMIDŽOM za hastal..da se pregovara. Uvala jeste velika ali oni nemaju drugog izbora...ili amidža ili ključ u bravu....vidječete
Ja sam čuo da je amidža jedino zagrijan za opciju obnove Koševa dio po dio :opaopa: . Neki bi se i složi da igramo na drugom novom stadionu :shock: :oops: to bi samo stvorilo razdor među navijačima, jer većina navijača ne želi da idemo s Koševa kao i ja sam. Dio po dio i obnoviti kuću i na kraju je i definitivno preuzeti na svoje papire i svima ostalima onda naplaćivati korištenje naše avlije.
Koja je svrha obnavljanja necega sto nije tvoje ?

Tan bi rado uzeo Koševo,ali pod koncesiju,na vise godina,kao recimo Butmir na nekih 25 godina.I tad bi on lovu ulozio,ali pored stadiona on trazi i pomocne terene,kao i ostale pratece objekte.Naravno ugovor potpisati na nekoj fer osnovi, recimo da Sarajevo i fudb.reprezentacija BiH imaju prioritet nad istim,a da su ostali klubovi duzni placati Sarajevu,kao sto to sad rede, sportskom centru.Onda bi Tan od Koseva sigurno napravio samoodrzivi stadion,a jos bi novim ulaganjem dobili napokon objekat koji bi zadovoljio evropske propise.Tu su jos problem radnici kojih ima bruku u sportskom centru,a koji imaju dobru placu,i koje bi rado uvalili Tanu na njegovu grbacu,sto sigurno covjek ne bi prihvatio.Ima tu dosta problema i pravnih zakonskih zavrzlama(koje bi trebali da se rijese), da se ta realizacija ispostuje,tako da ce tesko od Koseva, kao naseg stadiona ista biti.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 18 avg 2014, 18:31

Da je natkriti makar jednu tribinu za pocetak :D :D
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 18 avg 2014, 18:37

Kako Kusta reče kod Bikića u emisiji...UZELI SMO 70 DULUMA POD KONCESIJU. Neki misle da će se dole u Butmiru graditi novi stadion. Međutim, griješe jer je to nedovoljna površina a drugo, nečemo ići nigdje sa svetinje. Biče pregovori oko ulaganja u Koševo. Jasno je i kantonu i općini ( a tamo je gazda naš član uprave) da iznači 5-6 miliona KM pa renovirati stadion da bi zadovoljio minimum UEFA kriterija...je misaona imenica. Isto tako zna se da samo Tan može odmah uložiti toliku količinu para (u nekim fazama). Naravno, amidža na osnovu ulaganja mora dobiti nešto. A to nešto je suvlasništvo nad stadionom. Ako to ne može i ovi u kantonu kontaju da su "pametni"...biče ključ u bravu ...milion %. Jer taj stadion ne ispunjava ni minimu uefa infrastrukturnih uslova. Kako rekoh u prethodnom postu...nema repke, nema FCS...kraj. A pouzdano znam da je i općini i kantonu u interesu da i mi i repka ostanemo na Koševu.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 18 avg 2014, 18:39

Znali neko kako je zavrsila ova prijateljska u Vogosci ???
Ti si opet šampion !

High

Post Postao/la High » 18 avg 2014, 18:43

Nije još kraj. Vodimo 2:0.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BordoMahala
Kontakt:

Post Postao/la BordoMahala » 18 avg 2014, 18:49

BelminM23 je napisao/la:

Da hoće kakav interviraju radit sve do Četvrtka, da mi vrijeme brže prođe, milina braćo ovo slušat :)

SAME SUZE KRENUSE KAD JE POCEO PRICATI KAKO JE AMIDZA ODUSEVLJEN DOCEKOM U RAJVOSA, HVALA TI BOZE NA SVEMU LIJEPOM!!!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 18 avg 2014, 18:50

High je napisao/la:Nije još kraj. Vodimo 2:0.
:thumbup:
Ti si opet šampion !

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 18 avg 2014, 18:50

Uclani se doktore :D
1946

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 18 avg 2014, 19:10

Ne bi' ti ja sjedio u drugom redu :lol: :lol: :lol:
Samo naprijed Saraj'vo!

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 18 avg 2014, 19:20

BelminM23 je napisao/la:

Drago mi je što je potvrđeno da se neće stati na ovom dosadašnjem ulaganju. :D Veliko poštovanje svim ljudima u upravi na čelu sa Dinom i predsjednikom Kusturicom. Imali smo sreće da se u upravi okupe dobri stručnjaci sa sjajnim idejama uz veliku ljubav prema bordo boji. Samo Sarajvo! :salut:
Samo naprijed Saraj'vo!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 18 avg 2014, 19:24

Mi ne smijemo puno srljati niti previše otvarati igru. Upuštati se u trku sa švabama je suludo. Nego igrati bobu povučenije sa striktnim pokrivanjem prostora ali i igrača. Centaršutevi su nam boljka, a protiv beton švaba bilo bi glupo nešto tako raditi. Probati igrati "do noge" i na taj način probati ih izvuči sa više njihovih igrača na našoj polovini. Iskreno, strah me onog perioda između 65-90 min...jer tada padamo i sa igrom i koncetracijom a pogotovo sa "trkom" . Mada, tekma u Atini je pokazala sasvim nešto suprotno. Ipak, švabe su nešto drugo...!!??

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 18 avg 2014, 19:31

fcsforever je napisao/la:Mi ne smijemo puno srljati niti previše otvarati igru. Upuštati se u trku sa švabama je suludo. Nego igrati bobu povučenije sa striktnim pokrivanjem prostora ali i igrača. Centaršutevi su nam boljka, a protiv beton švaba bilo bi glupo nešto tako raditi. Probati igrati "do noge" i na taj način probati ih izvuči sa više njihovih igrača na našoj polovini. Iskreno, strah me onog perioda između 65-90 min...jer tada padamo i sa igrom i koncetracijom a pogotovo sa "trkom" . Mada, tekma u Atini je pokazala sasvim nešto suprotno. Ipak, švabe su nešto drugo...!!??
U svakom slucaju ne treba srljati jer bi moglo biti pogubno. Lagano, pokusati iznenaditi ;)
1946

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 18 avg 2014, 19:32

0:0 na Hasetu, tamo 1:1 :D

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 18 avg 2014, 19:38

cobefks je napisao/la:0:0 na Hasetu, tamo 1:1 :D
0:1 na Hasetu, tamo 1:3 :D
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.