Sto da ne, iskrenofranklampard8 je napisao/la:0:1 na Hasetu, tamo 1:3cobefks je napisao/la:0:0 na Hasetu, tamo 1:1

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sto da ne, iskrenofranklampard8 je napisao/la:0:1 na Hasetu, tamo 1:3cobefks je napisao/la:0:0 na Hasetu, tamo 1:1
Kallasi dao golHigh je napisao/la:Nije još kraj. Vodimo 2:0.
Ovo sam djevojku zadužio da ode do Kluba i da uzme karte.franklampard8 je napisao/la:Uclani se doktoreorbit je napisao/la:IDEMOOOOO![]()
Sarajevovecaveca je napisao/la:Gdje se imaju karte kupiti ??? Dok kada radi FAN shop Bezistan ??
Ima li u ulicnoj prodaji kod debelog kod trznice '??
sada bi isao da prosetam ??
Ja dobio odmah sutradan e-mail sa kartama.QUARESMA 18<<< je napisao/la:jel ko dobio kartu na e mail od kupikartu.ba?
meni je receno da ce stici e mail u ponedeljak tj danas? malo se brinem, hocu da dobijem ovo na vrijeme,
svoji smofcsforever je napisao/la:@collector...
Ti , rammo, amy i još 2-3 zaslužuju svaki pozdrav
a ovo što kažeš, sve je tačno
A ja od 2012 g stari clan ali su me banovali pa mi je nick ovaj stara raja zna ko samfcsforever je napisao/la:@collector...
a ovo što kažeš, sve je tačno
sarajlija je napisao/la:A ja od 2012 g stari clan ali su me banovali pa mi je nick ovaj stara raja zna ko samfcsforever je napisao/la:@collector...
a ovo što kažeš, sve je tačno, npr ja sekac, hilmo i drugi ne zasluzujemo pozdrav bracika dobro, dobro
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.