Sportski komentatori
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Stvarno bez vecih zamjerki po pitanju komentatora na pocetku Premijer lige. Veliki napredak u odnosu na SK-ove komentatore koji su, nerijetko, prenosili utakmice bez grama entuzijazma.
Kakav komentator na AS4 match Hearts - Hibernian, kao da komentarise finale lige sampiona, svaka mu cast na strucnosti i energiji
Ako je istina da Srdjan Radojevic dolazi na Arenu...
Dodat im jos Vladu Majera i to je to sto se tice kosarke na ovim prostorima.

Dodat im jos Vladu Majera i to je to sto se tice kosarke na ovim prostorima.

-
- Kontakt:
Ne vjerujem , on je Partizanovac a Euroleague je na SPORTKLUB-u

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Gumistucna
- Kontakt:
ma meni je uzasan ovaj sto je radio direktne prenose iz Londona sa onim Milovanovićem.Blackwargreymon je napisao/la: ↑06 avg 2022, 19:48Stvarno bez vecih zamjerki po pitanju komentatora na pocetku Premijer lige. Veliki napredak u odnosu na SK-ove komentatore koji su, nerijetko, prenosili utakmice bez grama entuzijazma.
Samo se nesto dernja,ruzan glas, totalno neslusljiv
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
ma meni je uzasan ovaj sto je radio direktne prenose iz Londona sa onim Milovanovićem.
[/quote]
slazem se . a zna li ko koji reporter je prenosio utakmicu river plate independiente u nedelju? bio je ocajan nisam mogao gledat lepo.sta se desava sa onim filip markovicem sto on nije prenosio to?
[/quote]
slazem se . a zna li ko koji reporter je prenosio utakmicu river plate independiente u nedelju? bio je ocajan nisam mogao gledat lepo.sta se desava sa onim filip markovicem sto on nije prenosio to?
- BenjooJutub
- Kontakt:
Zna li neko koji je ovo komentator na Moja TV Premijer liga BiH?
Znam ovaj glas a ne mogu sa se sjetim kako.
Znam ovaj glas a ne mogu sa se sjetim kako.

- akisarajevo92
- Kontakt:
prenosi kao da je u pitanju radio prenos
ocito je gdje je pekao zanat
Don't believe the hype.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ma ne bitno to, nego mi poznat glas kao da sam ga negdje čuo već.akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 20:11prenosi kao da je u pitanju radio prenos a ne TV
Nešto novo na Areni HR...dobro je komentarisala bezveznu utakmicu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Nemanja Paunović 

Sjećam se kao da je bilo danas kad je Vedo zabio 18...tad se još uveliko momkovalo, a kod nas je gostovao danas poznati band, tada još uvijek u proboju, Dubioza se zovubombaysaphire je napisao/la: ↑28 jul 2022, 17:28Tako je buraz , svaka častbaltazar7 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 21:53Na temu Muhameda/Mustafe/Marijana...bez puno pametovanja sa moje strane, meni će ostati u lijepom sjećanju njegovi nezaboravni komentari BL, posebno ona polusezona kad je Vedo ubijao u Hofenheimu
Kada se sjetim toga, uvijek mi uz Vedu, Seju, Ba, Obasija, Becka i ostatak ekipe naumpadne i taj manijak Marijan.
O prelijepim sjećanjima na reprezentaciju i njegove nezaboravne komentare, da i ne pričam. Uz taj plasman, neminovno naviru neka sjećanja u vidu samog plasmana, zatim okupacija Žiline, Pape i kasete i opet Marijan.
Ja ću ga sebi takvog ostaviti
P.S. Ima i onaj snimak kada ga zamalo ne napadoše fizički u Litvaniji kad smo postigli gol...![]()
Majko draga i sad se naježim , sjedim kući tek operisao nos , tufere mi nabili u nos moram mirovati , kad ga Vedo zavali i Marjan poludi auuuuuuuuuuu ma kakvo mirovanje![]()
![]()
![]()
Marjan - Vedo osamnesti
Edin Avdić - Sa parkinga
Baho - Neno protiv Hrvatske u Skenderiji
Moja lista za zva vremena![]()
![]()
![]()

Piče ljudi a raja samo bleji u telefone. A kad ga zabi, kakva Dubioza, kakve cure...koncerta se dalje ne sjećam ni imena svog

Koji gol bi danas prekinuo Dubiozin koncert? Možda pobjednički u finalu SP-a

meni licno uopce ne prija. nekad je dobar ali cesto los. previse mi se dernja nepotrebno nekada nema mi osjecaja za igru
-
- Kontakt:
Daj nemoj me zezati da je raja tada blejila u telefone , ipak je bila 2008 godinabaltazar7 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 02:22Sjećam se kao da je bilo danas kad je Vedo zabio 18...tad se još uveliko momkovalo, a kod nas je gostovao danas poznati band, tada još uvijek u proboju, Dubioza se zovubombaysaphire je napisao/la: ↑28 jul 2022, 17:28Tako je buraz , svaka častbaltazar7 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 21:53Na temu Muhameda/Mustafe/Marijana...bez puno pametovanja sa moje strane, meni će ostati u lijepom sjećanju njegovi nezaboravni komentari BL, posebno ona polusezona kad je Vedo ubijao u Hofenheimu
Kada se sjetim toga, uvijek mi uz Vedu, Seju, Ba, Obasija, Becka i ostatak ekipe naumpadne i taj manijak Marijan.
O prelijepim sjećanjima na reprezentaciju i njegove nezaboravne komentare, da i ne pričam. Uz taj plasman, neminovno naviru neka sjećanja u vidu samog plasmana, zatim okupacija Žiline, Pape i kasete i opet Marijan.
Ja ću ga sebi takvog ostaviti
P.S. Ima i onaj snimak kada ga zamalo ne napadoše fizički u Litvaniji kad smo postigli gol...![]()
Majko draga i sad se naježim , sjedim kući tek operisao nos , tufere mi nabili u nos moram mirovati , kad ga Vedo zavali i Marjan poludi auuuuuuuuuuu ma kakvo mirovanje![]()
![]()
![]()
Marjan - Vedo osamnesti
Edin Avdić - Sa parkinga
Baho - Neno protiv Hrvatske u Skenderiji
Moja lista za zva vremena![]()
![]()
![]()
![]()
Piče ljudi a raja samo bleji u telefone. A kad ga zabi, kakva Dubioza, kakve cure...koncerta se dalje ne sjećam ni imena svog![]()
Koji gol bi danas prekinuo Dubiozin koncert? Možda pobjednički u finalu SP-a![]()

Tada su Nokia i Blackberry gospodarili

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Mladen Stojanović

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
- OldFashioned
- Kontakt:
Ko prenosi trenutno ovu utakmicu na Moja Tv ?
Pa znaš li se ugasiti na sec. morončino sa krkanskim glasom kao neki pjevač iz zadnje rupe na planeti..
Pa znaš li se ugasiti na sec. morončino sa krkanskim glasom kao neki pjevač iz zadnje rupe na planeti..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Što se ismija sad, gledam neke sažetke bzvz, kad ovdje na 3:56 Gojkara zijeva hladno 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kemal dns ubio kuknjavom, a ni Krupalija ništa bolji.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Možel' se makar glumiti neutralnost 90 minuta? Užas...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.