NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA kviz :)
Ja sam usro sa filterom nije kobe. Izvini
a fakat je malo cudno da ga nema ni u top 10Locust je napisao/la:Ja sam usro sa filterom nije kobe. Izvini
evo pomoci,taj treci je aktivan igrac
jose je napisao/la:Russ?
ne,stariji je
ne,mladji od carteraKawhi je napisao/la:Carter?
evo jos pomoci,tri puta bio prvak nba
- Kobe Bryant
- Kontakt:
D Wade ?filip13 je napisao/la:evo jos pomoci,tri puta bio prvak nba
daKobe Bryant je napisao/la:D Wade ?filip13 je napisao/la:evo jos pomoci,tri puta bio prvak nba
kojem igracu trebaju jos dvije trojke da postane prvi igrac u istoriji lige sa minimalno 5000 poena,2500 skokova i 250 trojki u prve tri sezone karijere?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Sad svi pucaju tricefilip13 je napisao/la:kojem igracu trebaju jos dvije trojke da postane prvi igrac u istoriji lige sa minimalno 5000 poena,2500 skokova i 250 trojki u prve tri sezone karijere?
KAT?
daKobe Bryant je napisao/la:Sad svi pucaju tricefilip13 je napisao/la:kojem igracu trebaju jos dvije trojke da postane prvi igrac u istoriji lige sa minimalno 5000 poena,2500 skokova i 250 trojki u prve tri sezone karijere?, posto je Zingis cesto bio povrijedjen samo može bit KAT
- Kobe Bryant
- Kontakt:
otkrio si puno u pitanju KAT i Porzingis odskacu i Booker sa tog drafta, samo sto Booker ne moze toliko skokova...filip13 je napisao/la:daKobe Bryant je napisao/la:Sad svi pucaju tricefilip13 je napisao/la:kojem igracu trebaju jos dvije trojke da postane prvi igrac u istoriji lige sa minimalno 5000 poena,2500 skokova i 250 trojki u prve tri sezone karijere?, posto je Zingis cesto bio povrijedjen samo može bit KAT
Ali kad skostas impresivne brojke za prve 3 godine
medju igracima do 188 cm visine koji igrac je u istoriji lige imao najvise blokada u sezoni?
filip13 je napisao/la:medju igracima do 188 cm visine koji igrac je u istoriji lige imao najvise blokada u sezoni?
??
Bledsoe al sam varo 
Locust je napisao/la:Bledsoe al sam varo
jedini igrac u top 40 strijelaca svih vremena i top 15 skakaca svih vremena a da nikad nije bio u najboljim petorkama sezone?
Trenutno korisnika/ca: L-Train, trunks1946 i 17 gostiju.