Snooker: China Open (kvalifikacije)
Iz Indije, selimo u Kinu. Novu Meku snookera. Već sam par puta naglašavao koliko su Kinezi postali zaluđeni ovim sportom. Mediokritetni engleski snookeraš u kini će naći obožavatelja, fanova pa čak i groupie djevojaka koliko i recimo prosječna rock zvijezda.. Mislite da preuveličavam, ali zapravo je sve što sam napisao istina haha

Žalim radi ovih parova u 11, Poomjaenga sam smatrao tipom dana na 1.55, evo već vodi 3-1.. Nisam uspio uplatiti, a ni vama savjetovati. Pokušat ćemo složit nešto za ove što slijede:
Jamie Jones - Tomlinson 1 @1.20
Tomlinson? Je li to neka vrsta povrća? Ako ćemo realno, Jamie bi ovo trebao proći zatvorenih očiju i lijevom rukom.
Mada.. Nešto ipak smrdi ovdje, nisam navikao da Bet365 radi pogreške, ipak su velesila u svijetu kladionica. Dakle, postavlja se pitanje je li kvota od 1.83 bila tu slučajno ili s namjerom.. Ne bi bilo prvi put da nas bookiji žele prevariti. Na ovaj par s dozom opreza.
N. Bond - Steadman 2 @1.70
Ovaj par uzimam prvenstveno iz razloga što sam tog Nigela uvijek doživljavao kao slučajnog prolaznika na turnirima, a ne ozbiljnog snookeraša. Dok me gospodin Steadman, s druge strane, znao par puta spasiti na tiketima i prolaziti kad su tečajevi na njega bili preko 3. A i matchup mu je tada je bio daleko teži nego što je danas taj Bond, koji nema ni zrno karizme svog prezimenjaka s malih ekrana
Prekjučer me, doduše, razočarao porazom od 4-0 protiv solidnog (ali ne i previše moćnog) Lawlera. No imao je dan odmora, sad je red da se ta greška ispravi.
Hang Li - Surety 1 @1.30
Još jedan u nizu onih iz kineske radionice. Stvarno ih izbacuju zadnjih godina.. k'o na traci. Hang je 23-godišnjak, željan dokazivanja i ostvarivanja statusa koji uživaju njegovi iskusniji sunarodnjaci poput Junhuia Dinga i Marca Fua. Jučer nas je lagano ispoštovao na 1.75 protiv dosta ozbiljnijeg protivnika. Danas je na domaćem terenu, pred svojom publikom. Ovaj meč bi trebao biti formalnost, u razini malo težeg treninga. Nadajmo se samo da on neće na to tako gledat, jer to rijetko ne završi na dobro.
Svima koji prate, nek je sretno!