Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
zna li neko kako da stavim zelena slova? crvena me ne zanimaju
ko ima viška na računu (smiješno) neka proba snooker za 15 minuta:
Ken Doherty - Dave Harold 2 @3.25
Dohertyevi slavni dani davno su iza nas, a stari Harold uvijek iznova spreman za novo iznenađenje.
Ken Doherty - Dave Harold 2 @3.25
Dohertyevi slavni dani davno su iza nas, a stari Harold uvijek iznova spreman za novo iznenađenje.
U desetom selu živi Antuntun!
- diplomatija
- Kontakt:
Barcelona b-alaves z2 na 50KM, tri puta se sastajali od toga dva puta palo po 5 golova i jednom 3, večeras vrijeme za 4 komada, a odigrao sam i granada-Bilbao žute 2 i crveni da ce biti na 50KM, jednostavno clos me prošli put ispoštovao pa pokušavam opet
Sasuolo Fiorentina 2
Borusia.M Koln 1
PSG - Cean Hd1x
Ne da se usranom do potoka mrtvi PSG. Zlatno pravilo zaobilazi male kvote nagazne mine.
Borusia.M Koln 1
PSG - Cean Hd1x
Ne da se usranom do potoka mrtvi PSG. Zlatno pravilo zaobilazi male kvote nagazne mine.
hd1x? hendikep 1x??head88 je napisao/la: PSG - Cean Hd1x
zar nije bilo lakše napisati običnu jedinicu?

inače, jbg.. to su ti subote, sve što sam zaradio preko tjedna danas je otišlo, pa i više.
treba znati kad stati
Ma isto ti ga je H1 i hd1x 2 ili vise gola razlike i to je to. Helem povaljen kako god. Sreca pa me NBA nikad ne razocara. Hvala Amerimabevanda4 je napisao/la:hd1x? hendikep 1x??head88 je napisao/la: PSG - Cean Hd1x
zar nije bilo lakše napisati običnu jedinicu?![]()
inače, jbg.. to su ti subote, sve što sam zaradio preko tjedna danas je otišlo, pa i više.
treba znati kad stati
nedimmo je napisao/la:

Jel ima na wwinu odigrati trice i dunk contest?
ja mislim da nema 

Hajmoo Damirebadel62 je napisao/la:Evo malo tenisa
De Baker-Monteiro 1 1,25
Ilhan -Teixera 1 1,60
Dzumhur-Garin 1 1,55
Young -Anderson -9,5+ VIŠE 1,55
Paire-Zopp 1 1,60
Kvota:7,68
Ulog:10
Dobitak:76

Zna li neko ako budem na wwinu sad prebacio sa kartice pare na racun i ako zelim poslije da isplatim da li mogu isplatiti preko poslovnice ili moram opet preko kartice tj.banke ? (ako budem preko kartice pise da mogu cekati i do 7 dana)
FK Sarajevo !
Ja mislim da ne moraš, tj. da možeš isplatiti gdje hoćeš ne bitno gdje si(preko čega) si uplatio.
Dobar ti je tiket bio, nadam se samo da si ga uplatio, mada ne vjerujem da bi pisao džabe da nisi, pozz.
Dobar ti je tiket bio, nadam se samo da si ga uplatio, mada ne vjerujem da bi pisao džabe da nisi, pozz.
- Semcabih
- Kontakt:
Mozes druze isplatiti u poslovnici.badel62 je napisao/la: Hajmoo Damire![]()
Zna li neko ako budem na wwinu sad prebacio sa kartice pare na racun i ako zelim poslije da isplatim da li mogu isplatiti preko poslovnice ili moram opet preko kartice tj.banke ? (ako budem preko kartice pise da mogu cekati i do 7 dana)
Za sutra probati Milan-Empoli crveni karton 3,2 kvota i vise od 4,5 zutih sudi Valeri lak na kartonima ove sezone 9 crvenih podjelio i kisu zutih
večeras idem sa LaVineom, pregledao sam dosta zakucavanja ove cetvorke i prije nego sto sam pogledao koefcijente i mislim da je on opravdano favorit, osim njega je mocan i onaj grk Giannis dok ne vidim kako ostala dvojica mogu uzeti. Negdje sam procitao, mozda cak i ovdje pa da mi neko ne zamjeri, da je Wiggins rekao kako je ostao zapanjen kad je vidio sta LaVine sprema za veceras
Od tricasa cu trivijalno pokusati na Korvera, ipak je najbolji spot-up suter lige
Od tricasa cu trivijalno pokusati na Korvera, ipak je najbolji spot-up suter lige
-
- Kontakt:
Ja sam uplatio na Korvera i Bellinelija..xaves je napisao/la:večeras idem sa LaVineom, pregledao sam dosta zakucavanja ove cetvorke i prije nego sto sam pogledao koefcijente i mislim da je on opravdano favorit, osim njega je mocan i onaj grk Giannis dok ne vidim kako ostala dvojica mogu uzeti. Negdje sam procitao, mozda cak i ovdje pa da mi neko ne zamjeri, da je Wiggins rekao kako je ostao zapanjen kad je vidio sta LaVine sprema za veceras
A premala je kvota na Lavinea
obratite pažnju na meksičku drugu ligu. sad su u 2 i 3 ujutro.
oba para imaju preduvjete za odraditi kakav prijelaz.
a vrijeme kao da je stvoreno za takve pothvate.. početak lige, nikom ne padaju glave još radi bodova.. idealno za rješavanje dugova iz prošlih sezona. Svakako se isplati baciti par markica na ova 4 para.

oba para imaju preduvjete za odraditi kakav prijelaz.
a vrijeme kao da je stvoreno za takve pothvate.. početak lige, nikom ne padaju glave još radi bodova.. idealno za rješavanje dugova iz prošlih sezona. Svakako se isplati baciti par markica na ova 4 para.

- 10DelPiero
- Kontakt:
Ja sam citao isto da se on bas spremao za ovo te da zeli odbraniti naslov. Ako nista najbolje izbjezi a mislim isto da ce Korver slaviti medu tricasimarisingforce je napisao/la:Ja sam uplatio na Korvera i Bellinelija..xaves je napisao/la:večeras idem sa LaVineom, pregledao sam dosta zakucavanja ove cetvorke i prije nego sto sam pogledao koefcijente i mislim da je on opravdano favorit, osim njega je mocan i onaj grk Giannis dok ne vidim kako ostala dvojica mogu uzeti. Negdje sam procitao, mozda cak i ovdje pa da mi neko ne zamjeri, da je Wiggins rekao kako je ostao zapanjen kad je vidio sta LaVine sprema za veceras

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Po meni se ne isplati na tom eventu ganjati korvera ili currya. zašto ne uzeti npr. hardena? duplo veća kvota od njih dvojice. Svi koji su tu, tu su sa razlogom. Jer trojke pogađaju zatvorenih očiju ako treba. A ako ih pustite same na 6.50 m doslovno će nijanse i malo sreće odlučivati pobjednika. Kad se sve zbroji i oduzme, trebalo bi pokušati sa onima koje su najviše podcijenili.10DelPiero je napisao/la:Ja sam citao isto da se on bas spremao za ovo te da zeli odbraniti naslov. Ako nista najbolje izbjezi a mislim isto da ce Korver slaviti medu tricasimarisingforce je napisao/la:Ja sam uplatio na Korvera i Bellinelija..xaves je napisao/la:večeras idem sa LaVineom, pregledao sam dosta zakucavanja ove cetvorke i prije nego sto sam pogledao koefcijente i mislim da je on opravdano favorit, osim njega je mocan i onaj grk Giannis dok ne vidim kako ostala dvojica mogu uzeti. Negdje sam procitao, mozda cak i ovdje pa da mi neko ne zamjeri, da je Wiggins rekao kako je ostao zapanjen kad je vidio sta LaVine sprema za veceras
Racing-Danubio 1 2,2 Danubio istrcava sa 5 debitanata pola igraca cuvaju za Copu Libertadores
hvala za info majstore, ispratio sam uz dvije 1.05 kvote valjda budeInterista je napisao/la:Racing-Danubio 1 2,2 Danubio istrcava sa 5 debitanata pola igraca cuvaju za Copu Libertadores
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.