FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Auu ako je to istina i ako Husref otjera Kostica onda ga je bas nayebao od Fukara, bice prozivki sa tribina kao sto gledam 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
.. odavno mi pichi živce . . .
Niko nista ne zna sa sigurnoscu..ali ako otjera Kostica nek ide u pm..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Razbacuje se Husref igracima ko da ih on licno placa, a da stvar bude jos gora sve kvalitetni igraci kojih nema na nasem trzistu.
Azmir je lud ako dopusti takvu bahatost. A svaki los rezultat navijaci cemu ispostaviti racun.
A evo da ja jos malo zakuham sa teorijom zavjere. .., vidjet ces kad ode u Sarajevo tamam nemaju kvalitetnog stopera.
Azmir je lud ako dopusti takvu bahatost. A svaki los rezultat navijaci cemu ispostaviti racun.
A evo da ja jos malo zakuham sa teorijom zavjere. .., vidjet ces kad ode u Sarajevo tamam nemaju kvalitetnog stopera.
Pojebali se protiv Zvijezde. Kostic nije htio na beka...
Niko, niko, samo Sloboda
Jel ti stvarno treba ovo? Nakon sto smo ih do vrha napunili prosle sezone? I nema Husref nikakve veze sa prelaskom Sarica i Ahmetovica u Sarajevo, nije ih on otjerao. Sto vam trebaju ovakve stvari da pisete uopste?!?!??slana_krv je napisao/la: A evo da ja jos malo zakuham sa teorijom zavjere. .., vidjet ces kad ode u Sarajevo tamam nemaju kvalitetnog stopera.

Nad tobom sunce najljepše sja
Za.ebavam se, opusti se , istina je da me nervira njegov pristup, ali daleko da vjerujem u ovo sto sam napisao.pinoglavi je napisao/la:Jel ti stvarno treba ovo? Nakon sto smo ih do vrha napunili prosle sezone? I nema Husref nikakve veze sa prelaskom Sarica i Ahmetovica u Sarajevo, nije ih on otjerao. Sto vam trebaju ovakve stvari da pisete uopste?!?!??slana_krv je napisao/la: A evo da ja jos malo zakuham sa teorijom zavjere. .., vidjet ces kad ode u Sarajevo tamam nemaju kvalitetnog stopera.![]()
![]()
- Beduin
- Kontakt:
Nije ga otjerao i nadam se da ni nece u buducnosti (a covjek odbio Zelju i Sa jer uziva u Tuzli), sad kad dodje Subic nadam se da ce se sve smiriti. Sa Lazevskim nije zadovoljan, a Fatica koji je bek doveo ocito za zadnjeg veznog. I onda tjeras nazor Kostica na beka, odj3bi vise sa fix idejama, zato se i dovodi sad Subic.
Kole ce izboriti svoje mjesto, svi vjerujemiu to. Husrefe, ucerali ti Merzic i Mehidic.
Kole ce izboriti svoje mjesto, svi vjerujemiu to. Husrefe, ucerali ti Merzic i Mehidic.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 19 jul 2016, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
ako je zbog toga, neka je Kostic odbio, odakle ti Husrefe pravo da covjeka stavljas na bekakatarakta je napisao/la:Pojebali se protiv Zvijezde. Kostic nije htio na beka...
previse je umislio Husref, misli ako ima odrijesene ruke, da je ovo njegov klub da radi sta hoce
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa kako nije zadovoljan sa Lazevskim, ono sto kombinuje protiv Zvjezde na natopljenom terenu mogu garantovati da nismo dugo imali boljeg beka :S
nasao mu je Husref manu, mozda frizura i brada :kafa:tuzlak1987 je napisao/la:Pa kako nije zadovoljan sa Lazevskim, ono sto kombinuje protiv Zvjezde na natopljenom terenu mogu garantovati da nismo dugo imali boljeg beka :S
Treba i Azmira i Husrefa otjerat. A i vi se tripujete da je neko Kostića otjero...
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Pa ti se neki dan kunes u Husrefa sad ovako pises, kako vjetar puse i ti se naginjesChinaglia je napisao/la:ako je zbog toga, neka je Kostic odbio, odakle ti Husrefe pravo da covjeka stavljas na bekakatarakta je napisao/la:Pojebali se protiv Zvijezde. Kostic nije htio na beka...
previse je umislio Husref, misli ako ima odrijesene ruke, da je ovo njegov klub da radi sta hoce

- tuzlak1987
- Kontakt:
Mozda radne navike, neka ga pusti da igra da ga vidimoChinaglia je napisao/la:nasao mu je Husref manu, mozda frizura i bradatuzlak1987 je napisao/la:Pa kako nije zadovoljan sa Lazevskim, ono sto kombinuje protiv Zvjezde na natopljenom terenu mogu garantovati da nismo dugo imali boljeg beka :S

Dosta ljudi ne konta sarkazam, a ti haman baš nikakoHElo je napisao/la:Pa ti se neki dan kunes u Husrefa sad ovako pises, kako vjetar puse i ti se naginjesChinaglia je napisao/la:ako je zbog toga, neka je Kostic odbio, odakle ti Husrefe pravo da covjeka stavljas na bekakatarakta je napisao/la:Pojebali se protiv Zvijezde. Kostic nije htio na beka...
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
HElo je napisao/la:Pa ti se neki dan kunes u Husrefa sad ovako pises, kako vjetar puse i ti se naginjes :facepalm:Chinaglia je napisao/la:ako je zbog toga, neka je Kostic odbio, odakle ti Husrefe pravo da covjeka stavljas na beka

Izvini, prvi dio posta si realno napisao pa sam zato tako reagovao.slana_krv je napisao/la: Za.ebavam se, opusti se , istina je da me nervira njegov pristup, ali daleko da vjerujem u ovo sto sam napisao.
Kako god previse kukamo, znamo na koga ce se uperiti prst ako kola krenu nizbrdo (a vjerovali ili ne to zna i Husref), isto tako znamo kome zahvaliti ako se ispuni zacrtani cilj prije pocetka sezone, a vjerovali ili ne ispunili smo ga sa stilom i pretprosle i prosle sezone.
Uostalom kvalitetnog trenera za PL je izuzetno tesko naci, jos manji je broj onih koji bi se uklopili u ovaj sistem da imaju sve u svojim rukama sto se tice odlazaka i dolazaka
Nad tobom sunce najljepše sja
ee ljudi da vas pitam ,treba mi neko uzet dres jer ja ne mogu nisam u tz .kakve sU velicine ,sad mi kaze da ima u bingu samo s i l ,ja nosim m ,jesul normalne velicne ,da nije ovjde L otprilike standardni m. tako je neko piso ak se ne varam .
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Chinaglia je napisao/la:HElo je napisao/la:Pa ti se neki dan kunes u Husrefa sad ovako pises, kako vjetar puse i ti se naginjesChinaglia je napisao/la:ako je zbog toga, neka je Kostic odbio, odakle ti Husrefe pravo da covjeka stavljas na beka

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.