FK Radnički Lukavac

Anamneko
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Anamneko » 05 mar 2017, 11:28

Toliko su izgleda dobro igrali da eno jutros rano imaju trening.Bio sam optimista ali..
Samo Sioux 1989

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 05 mar 2017, 13:20

Što se tiče golmana spasio nas je u 2-3 navrata, napravio je 1-2 greške, ali kad se sve sabere i oduzme dobar je Šaba. Stoperi bolji nego prošle polusezone, mislim da kad se uigraju biće dobri, ali su bekovi loši s tim da Lazaru ne odgovara pozicija lijevog beka, mi trebamo brze i prodorne igrače. Što se veznog reda tiče, imena i prezimena obećavaju kreativnost, a jučer je bilo samo nabijanje tj. dugim loptama su tražili Mirnesa ali nisu uspjeli. Mislim da bi jako dobar vezni red bio Stjepanović - H. Salihović - Kuduzović. Krila isto ništa nisu uspjela i vidi se da fali Ćosić, i ovom prilikom Almisu želim brz oporavak, a bojim se da je sezona za njega završena po jučer viđenom startu iz ranih devedesetih i njegovoj nozi. Mirnes naravno ništa nije uspio iz ovog svega. Salihbegović je malo popravio stanje, ali ni blizu koliko je trebalo, zamijenio je Plakala. Još su ušli Hodžić i Biković, ali ništa opet. Hodžić ništa posebno, a Biković se trudio i trčao, ali prema naprijed nismo imali ništa. Navijači položili, a u subotu idemo po pobjedu :bih:
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 05 mar 2017, 14:17

Nisam bio i vidio igru ali sam slucajno prolazio pored stadiona i vidio da pice kondiciju.To se do sada nije desavalo. Obicno trener tako kaznjava ekipu posle utakmice bez trke.Ovaj napad osim mirnesa ne mirise na dobro.
Samo Sioux 1989

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 05 mar 2017, 16:45

Sa Rudarom je uvijek bilo tesko igrati,realno,i vece ekipe od nas se ne provedu tamo dobro,Rudar godinama ima ekipu koja je tvrda,pogotovo ako se igra kuci.. vidjet cemo u slijedecim utakmicama kakvo je stvarno stanje kao sto je gore vec neko napisao.
Ali ostajemo,uvjeren sam .. na kakav takav nacin ali ostajemo aBd

hajmoradnicki
Kontakt:

Post Postao/la hajmoradnicki » 05 mar 2017, 19:50

Trener je bio izuzetno nezadovoljan. Zato sada mozete ocekivati i dva treninga dnevno. Iskreno Rudar je uvijek isao na misice tako i da mnogo bolje ekipe tesko mogu uciniti nesto. Mislim da niti odbrana niti srednji red nije nesto mnogo gora niti bolja od drugih ekipa. Jedino sto mislim da trebamo popravljati su krila. Ona danas donose prevagu u fudbalu. Zato sto uz pomoc bekova i dva dupla pasa lako dolaze u gol sansu. Kako da za 90 minuta ne obezbjedite ni jednu sansu Mirnesu i tako iz kola u kolo. A da ne govorimo o zicerima. Znamo da trener nema nekog izbora ali ih treba mijenjati dok neko ne proradi. Uz duzno postovanje igrati 15 kola 90 minuta. A o golovima i asistencijama i sami mozete provjeriti. Kod Dzinde su morali igrati odredjeni igraci i kada nikad nebi postigli gol i ispali iz lige. Nadam se da kod novog trenera nece biti tako. Trenerovo je da mijenja i pokusava naci dobitnu kombinaciju. Ako ne uspije ne mozemu se nista prigovoriti, bar je pokusao. Mislim da ova ekipa ima sansi za opstanak ali im se pod hitno moraju popraviti uslovi jer mi nismo krkanska ekipa koja samo nabija loptu. Za lijepu igru treba i lijep teren. Bit ce bolje. :bih:

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 05 mar 2017, 23:06

@Brigada89 i @hajmoradnicki su sve objasnili :clap:. U subotu trebaju doigrati k'o da im je zadnja !

SPASIOC
Kontakt:

Post Postao/la SPASIOC » 06 mar 2017, 19:49

čitam ovdje neke nelogične komentare. prvo- crveni karton igrač rudara dobio na kraju , ništa nije značio za igru.sreća almisu nije teža povreda. krila i mirnes nisu mogli ništa jer su nas nadjačali u skoku i faulima nas nagazili, rudar je u 25 min. već imao 3 žuta.
drugo- komentarišemo vezne i napad, pa ljudi moji opet štoperi NULA.( ovi novi ) kao i ona 2 prije.dva nova beka , bez imalo borbenosti.
treće-KO je trebao bajri spahiću -penzioneru , ući u blok da ne šutne loptu u gol, možda trener s klupe , ili mi s tribine a ne odbrana,
četvrto- kako je reagovao naš golman prilikom gola, a i nekoliko puta prije toga

ima se tu šta analizirat koga to zanima.
a poraz je kulturan ,1-0 gubili smo mi često od rudara.
sad treba protiv banovića ostavit srce na terenu , kao što su ostavljali momci u jesenjem dijelu. mada mi se nameće utisak da ova pojačanja , zaboli dupe za radničkim, jer se oni nakon 6 mjeseci MISLE vratiti sa pozajmice u neke svoje klubove, a radničkom kako bude.
treba tim pojačanjima MALO objasniti neke stvari.

nadam se da će me iznenadit borbom i pobjedom u subotu.

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 07 mar 2017, 19:27

:roll: :roll: biti ce izgleda vaterpolo u subotu ako kisa ovako nastavi :plac: :plac: biti ce nabij pa sta bude jbg.
Samo Sioux 1989

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 07 mar 2017, 19:31

Anamneko je napisao/la::roll: :roll: biti ce izgleda vaterpolo u subotu ako kisa ovako nastavi :plac: :plac: biti ce nabij pa sta bude jbg.
I bez kise travnjak je uzas, a kakav ce tek sad da bude. Najavljuju padavine do subote

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 07 mar 2017, 21:47

:( :o :( situacija kao i uvijek a rekose da komunalno vodi brigu o stadionu,znaci biti ce rupa.
Samo Sioux 1989

hrubesch
Kontakt:

Post Postao/la hrubesch » 08 mar 2017, 12:32

Ljepsoj polovici Sioux-a sretan 8.Mart, najljepse cestitke, a nama muskim tri boda abd u subotu.

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 08 mar 2017, 20:46

Lijepo vrijeme se očekuje tek u nedjelju, tako da će teren biti isti kao i posljednju domaću utakmicu protiv Sloge. Očekujem borbenost i pobjedu, taktika koja se primjenjivala u Kaknju na lijepom travnjaku je bila preskakanje i nabijanje do Mirnesa, a na našem travnjaku ili močvari kako će više izgledati u subotu, će se sigurno primjenjivati, jer drugačije sigurno neće moći..

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 09 mar 2017, 10:50

Ko nabije dobije.
Samo Sioux 1989

OmarGabriel
Kontakt:

Post Postao/la OmarGabriel » 09 mar 2017, 16:45

Sudije izgleda po nalogu poslane da prave X

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 09 mar 2017, 17:43

:o :o tuzlak pomocni a cetvrti iz banovica,ovo nisam jos vidio.Kisa sutra i u subotu do podne.Znaci samo na snagu i misice.Nadam se samo da i banovici nisu bas trkacki sposobni.Proslu sezonu su nam pomogli pa ostaje samo da se opet nadamo.
Samo Sioux 1989

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 09 mar 2017, 18:14

Oni imaju svog sudiju u subptu, mi svog i to je to jednaki smo, samo naš ima bitniju ulogu nego njihov.

Edo0909
Kontakt:

Post Postao/la Edo0909 » 09 mar 2017, 19:06

Cejvanovic, nas bivsi igrac, nam je pomocni sudija protiv Banovica, prica se da je obecao pomoc koliko bude trebalo. U subotu svi na Josik, ako ne pobijedimo gotovo je.

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 09 mar 2017, 19:18

Edo0909 je napisao/la:Cejvanovic, nas bivsi igrac, nam je pomocni sudija protiv Banovica, prica se da je obecao pomoc koliko bude trebalo. U subotu svi na Josik, ako ne pobijedimo gotovo je.
"Prica se da je obecao pomoc koliko bude trebalo"Kako je lijpo biti glup :roll:

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 09 mar 2017, 20:01

Samo nagaziti muski i fer naravno.Ne smijem ni pomisliti kako dalje bez ova tri boda.Sudije su svi k..ve,treba ih zanemariti a ako brljaju i ubrljaju onda kao protiv viteza ali da ih stignemo ovaj puta.
Samo Sioux 1989

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 09 mar 2017, 22:00

Ne znam kako vama al meni je ovo sa sudijama stvarno sega. Znam da se savez ne sekira zbog toga, al ovim sami sebe dovode u situaciju da ih neko proziva. Zar je nuzda bilo da pomocni sudija bude lik sto je igrao kod nas do prije 2god a cetvrti dolazi sa gostima iz istog grada! Jbg, nije da nema sudija dovoljno na listi

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.