Shvati jedan osnivac ne igra ,jedan u drugoj ligi,gdje ovo vodiSarajlijc@ je napisao/la:Bi li se ja kao jedan od osnivaca ove lige mogao ponovo prikljuciti ?

A trenutno sefovi u prvoj ligi

Moderator/ica: Padovan
Shvati jedan osnivac ne igra ,jedan u drugoj ligi,gdje ovo vodiSarajlijc@ je napisao/la:Bi li se ja kao jedan od osnivaca ove lige mogao ponovo prikljuciti ?
Jbg moracemo opet kontrolnu uzetEmir ZENICA je napisao/la:Shvati jedan osnivac ne igra ,jedan u drugoj ligi,gdje ovo vodiSarajlijc@ je napisao/la:Bi li se ja kao jedan od osnivaca ove lige mogao ponovo prikljuciti ?![]()
![]()
A trenutno sefovi u prvoj ligi
nije losa Benfica..evo sad sam igrao..ima tu dobrih igraca..al opet jedan od najlosijih klubova dodje meni..jbg..Cospy89 je napisao/la:dobi ja PSV i sve k namjestio ekipicu fino i odem na transfere da vidim sta su doveli a sta je otislo ove sezone,,kad imam sta vidjeti otisli ponajbolji igraci ibas oni kako sam postavio sebi cccc,,, a Jasko ne brigaj da su jos toliki nece osvojiti
) hahaha eto izazova
Jednom dobiješ slabiji tim i odmahjasko_juve je napisao/la:nije losa Benfica..evo sad sam igrao..ima tu dobrih igraca..al opet jedan od najlosijih klubova dodje meni..jbg..
Kasno se javljasSarajlijc@ je napisao/la:Bi li se ja kao jedan od osnivaca ove lige mogao ponovo prikljuciti ?
'ebiga jarane, nemogu sada ni izbacit igraca iz lige .. Jedino sto mogu uciniti, je da te stavim prvog na listu cekanja, jer ionako si igrao prvu sezonu. Ko prvi odustane, preuzimasSarajlijc@ je napisao/la:Jel to valja tako Neda ?Ne mozes me progurat ?
Ma ok samo da mi neko sredi taj patch i sta je jos potrebnoGoalgetter je napisao/la:'ebiga jarane, nemogu sada ni izbacit igraca iz lige .. Jedino sto mogu uciniti, je da te stavim prvog na listu cekanja, jer ionako si igrao prvu sezonu. Ko prvi odustane, preuzimasSarajlijc@ je napisao/la:Jel to valja tako Neda ?Ne mozes me progurat ?
. Mislim da se neces nacekati .
izvini, opet?jasko_juve je napisao/la:nije losa Benfica..evo sad sam igrao..ima tu dobrih igraca..al opet jedan od najlosijih klubova dodje meni..jbg..Cospy89 je napisao/la:dobi ja PSV i sve k namjestio ekipicu fino i odem na transfere da vidim sta su doveli a sta je otislo ove sezone,,kad imam sta vidjeti otisli ponajbolji igraci ibas oni kako sam postavio sebi cccc,,, a Jasko ne brigaj da su jos toliki nece osvojiti
) hahaha eto izazova
i benfica losaDonnie Darko je napisao/la:izvini, opet?jasko_juve je napisao/la:nije losa Benfica..evo sad sam igrao..ima tu dobrih igraca..al opet jedan od najlosijih klubova dodje meni..jbg..Cospy89 je napisao/la:dobi ja PSV i sve k namjestio ekipicu fino i odem na transfere da vidim sta su doveli a sta je otislo ove sezone,,kad imam sta vidjeti otisli ponajbolji igraci ibas oni kako sam postavio sebi cccc,,, a Jasko ne brigaj da su jos toliki nece osvojiti
) hahaha eto izazova
ajde posto ovog dr.van nostrand nesto nemafikretandelija je napisao/la:Senaide ako si jos tu ako oces da odigramo koju ?
izvini drug , ja se zaigro sa nekim strancem... evo sada opet pravim pa ko uleti prvi , bujrum.Senaid L.F.C je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Hajde ima li neko da isprobam Newcastle , ama bas nikada nisam sa njima igrao... Do iftara ima cijela vjecnost tako da mi je PES danas prvo rjesenje za ubijanje vremena![]()
[/quote
pravi eto me za 2-3 minute
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.