NBA Playoffs

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la kad_kako » 16 maj 2015, 17:22

Scof1eld je napisao/la:Kakve su Spursi imali problema sa povredama ? Ne moze se igrati bez 100% spremnog Splittera ?
Parker je vukao 2-3 povrede.
Postovanje treba zaraditi.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 16 maj 2015, 17:25

Epidaurus je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:Donniele mor'o sam :rol:
slika
Ovo i dalje stoji. Pogledaj koliko samo drugi imaju problema s povredama.

S ove 3 ekipe koje su ostale na zapadu već je izvjesno da ćemo imati najlošijeg predstavnika zapada u finalu još od 98.
Daj covjece prestani vec jednom omalovazavat GSW. Prva odbrana i drugi napad lige citavu sezonu i top 10 score svih vremena. Perfektno su se prilagodili Memphisu odbranom i izbacili im glavnog odbrambenog na perimetru iz igre (ako si gledo zadnje sinocnju tekmu u 4. utakmicu serije onda znas o cemu govorim) a uz to imaju vjerovatno najbolji suterski par ikad. Priznaj da si bio u krivu i sve ok.
Pa bio sam u krivu kad sam rekao da neće proći drugu rundu. Priznajem to svakako. Gledao sam većinu tekmi polufinala konf. iako se trenutno samo Atlantu isplati gledati.

Priznaj i ti da možda nikad nije bila slabija NBA sezona. Svi su osim jednih osakaćeni povredama. Pogodi koji su to?
Scof1eld je napisao/la:Kakve su Spursi imali problema sa povredama ? Ne moze se igrati bez 100% spremnog Splittera ?
Parker nije imao goru sezonu niti goru PO seriju od ove protiv Clippersa. Što se tiče Tiaga, da je on bio zdrav Blake sigurno ne bi imao haman triple double u seriji.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 16 maj 2015, 17:34

Ovaj GSW je odlicna ekipa i sigurno ih ne bi ni SAS ni zdrav OKC izbacio bez doooosta muke. Memphis jednostavno nema napadacke moci da ih izbaci a bez Allena im ne mogu zatvorit Splash brotherse. Parker je poceo padat vec jer je to takav tip igraca (sitni bek koji je vise strijelac nego razigravac), Ginobili je ostario, a Kawhi treba jos iskustva. Ako osvoje titulu bice sasvim posteno jer igraju citavu sezonu najbolje.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 16 maj 2015, 17:36

Ne znam je li vise tuzno ili smijesno citati ovakva baljezganja o GSW. Prije se pisalo kako ce biti izbaceni u prvoj rundi, a sada se preslo na to kako je ovo najgora sezona u istoriji NBA. Jedva cekam da vidim komentare ako osvoje prsten, sto je lako moguce.. jer jelte, najgora sezona NBA, imaju najlaksi put do prstena.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 16 maj 2015, 17:49

Kawhi je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:Donniele mor'o sam :rol:
slika
Ovo i dalje stoji. Pogledaj koliko samo drugi imaju problema s povredama.

S ove 3 ekipe koje su ostale na zapadu već je izvjesno da ćemo imati najlošijeg predstavnika zapada u finalu još od 98.
Što od 98.? Pa tadašnji predstavnici Zapada Jazzeri su bili jaki k'o zemlja i jedini njihov peh je bio taj što su u finalima igrali sa vjerovatno najboljom ekipom svih vremena.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

nihohoni992
Kontakt:

Post Postao/la nihohoni992 » 16 maj 2015, 17:59

Pa dajte nam taj sas aaaa da oni su ispali od kako to vole reci forumasi ss i prekaljeni strucnjaci klipersa predvodjeni chokerom i vjecitim luzerom paulom.
Ratnici do titule!!

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 16 maj 2015, 18:45

nihohoni992 je napisao/la:Pa dajte nam taj sas da i njih aaaa da oni su ispali od kako to vole reci forumasi ss i prekaljeni strucnjaci klipersa predvodjeni chokerom i vjecitim luzerom paulom.
Ratnici do titule!!
slika
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 16 maj 2015, 18:59

adriano verzija zapad...

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 16 maj 2015, 19:05

Pa to je banovani Curry, tako da nista nije neobicno. A i na ovom niku je na glimavim nogama.
Postovanje treba zaraditi.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 16 maj 2015, 19:18

curry je onomad tipovao portland do titule. lik je u dure :mrgreen:

nihohoni992
Kontakt:

Post Postao/la nihohoni992 » 16 maj 2015, 19:28

Ratnici idu do titule abd kako cu se napiti kad osvojimo :)

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 16 maj 2015, 19:58

dscile je napisao/la:Ne znam je li vise tuzno ili smijesno citati ovakva baljezganja o GSW. Prije se pisalo kako ce biti izbaceni u prvoj rundi, a sada se preslo na to kako je ovo najgora sezona u istoriji NBA. Jedva cekam da vidim komentare ako osvoje prsten, sto je lako moguce.. jer jelte, najgora sezona NBA, imaju najlaksi put do prstena.
Ne znam da li je najgora NBA sezona, ali ce biti najgori tim koji je dosao do prstena.
Povrede unistile ostale timove. Spurs (Parker, Splitter), Clippers (Paul), Houston (Beverly, Moti), Memphis (Conley, Allen, Green), Cleveland (Love, Irving).
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 16 maj 2015, 20:00

nihohoni992 je napisao/la:Ratnici idu do titule abd kako cu se napiti kad osvojimo :)

ovo ti dvoje ne ide skupa,malo razmisli prije nego sto nesta napises da ne bude bezveze
instant navijaci volio bi da GSW uzme titulu ali onda oni Heat navijaci postaju GSW navijaci

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 16 maj 2015, 20:08

da je Jupp trener Bayern bi igrao finale sindrom se preselio i na ovaj pdf
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 16 maj 2015, 21:55

miki_92 je napisao/la:da je Jupp trener Bayern bi igrao finale sindrom se preselio i na ovaj pdf
Ja samo vidim hrpu novih laznih navijaca ekipe laznog mvp-a.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 16 maj 2015, 22:05

dema je napisao/la:
nihohoni992 je napisao/la:Ratnici idu do titule abd kako cu se napiti kad osvojimo :)

ovo ti dvoje ne ide skupa,malo razmisli prije nego sto nesta napises da ne bude bezveze
instant navijaci volio bi da GSW uzme titulu ali onda oni Heat navijaci postaju GSW navijaci
Heat navijaci su davno otisli put Clevelanda

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 16 maj 2015, 22:07

nihohoni992 je napisao/la:Pa dajte nam taj sas da i njih aaaa da oni su ispali od kako to vole reci forumasi ss i prekaljeni strucnjaci klipersa predvodjeni chokerom i vjecitim luzerom paulom.
Ratnici do titule!!
slika

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 16 maj 2015, 22:10

Greivis je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:da je Jupp trener Bayern bi igrao finale sindrom se preselio i na ovaj pdf
Ja samo vidim hrpu novih laznih navijaca ekipe laznog mvp-a.
Na osnovu cega laznog ?? Toliko adekvatnijih osoba ga je proglasilo mvp i kazes da nije to pa hajde obrazlozi tu teoriju.Iako je bilo ikakve sumnje , u ovom playofu je dokazao svoje kari.Jedini igrac koji igra bolje playoff je lebron a on cijelu sezonu nije odigrao na ovom nivou dok kari jeste.Mozda je peskir brada trebao biti mvp hmm

@koliko hetanja prema gsw, ljudi nabise komplexe nabrzaka.Uvijek sam ih simpatisao. Ekipa sa toliko pobjeda u RS trebala bi barem da od sviju dobije barem malo respekta a ne ovoliko omalozavanja.Kerr je trenercina i njemu idu velike zasluge, preporodio je barnsa koji je prosle god bio uzas,za greena no koment

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 16 maj 2015, 22:18

Torres_9 je napisao/la: Na osnovu cega laznog ?? Toliko adekvatnijih osoba ga je proglasilo mvp i kazes da nije to pa hajde obrazlozi tu teoriju.Iako je bilo ikakve sumnje , u ovom playofu je dokazao svoje kari.Jedini igrac koji igra bolje playoff je lebron a on cijelu sezonu nije odigrao na ovom nivou dok kari jeste.Mozda je peskir brada trebao biti mvp hmm

@koliko hetanja prema gsw, ljudi nabise komplexe nabrzaka.Uvijek sam ih simpatisao. Ekipa sa toliko pobjeda u RS trebala bi barem da od sviju dobije barem malo respekta a ne ovoliko omalozavanja.Kerr je trenercina i njemu idu velike zasluge, preporodio je barnsa koji je prosle god bio uzas,za greena no koment

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Igra i Blake jaci PO od mozda obojice. Sad sto nea plaho pomoci (prvenstveno u role igracima) je druga stvar.

Ali Po nea nikakve veze sa MVP nagradom, ona je za regularnu sezonu, Curry ej zasluzio MVP. Ja ne znam da je bila ekipa da je uzela 65+ utakmica a da iz te ekipe nije bio MVP.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 maj 2015, 22:24

Ne treba bacat hejtove na Warriorse, ipak ljudima niko nije nista poklonio. Nisu oni krivi sto imaju svega par poraza kod kuce citavu sezonu+PO

Povrede su sastavni dio, imali su i Warriorsi okej ekipu i prije ali stalno su imali igraca dva povrijedjenog pa u PO. Sada su eto napokon zdravi..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.