Očekujem večeras 3,4 komada i biću zadovoljan
Ma nema se šta puno pričat već uhodana ekipa formacija 4-2-3-1(moja najdraža na FM-u ko da sam Mou nešta)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
atdhe.net nece?Raul_64 je napisao/la:Link???
Darko ili Javier Portillo?Brnjoo je napisao/la:Pustite vi ljudi Makavelija, Portilla i Paju. Portillo je tu da kontrira svacijem misljenju i on ce vas iznervirati dok ne opsujete, Paja je bolestan, a Makaveli pati od toga sto Robben ne igra u Realu.
Paja nema argumente, nije argument reci kako Arsenal dominira, Robben ne igra u Real Madridu i vise je ozljedjen i on je procitana knjiga, dok je Portillo nas covjek.
Veceras protiv Racinga demoliranje protivnika sa 3:0 i ne ocekujem od njih ni da pridju KRALJU CASILLASU
nemože daj neko samo okači link ko boga te molimNail for Real je napisao/la:atdhe.net nece?Raul_64 je napisao/la:Link???
onda probaj rojadirecta ili iraqgoals
hajde tek je počelo Higuain do Ronalda lagano....EdinTM87 je napisao/la:Pu **** ti stream kad ja ne stignem na gol :S
Krenulo kraljaBrnjoo je napisao/la: Vidim jos mi oni Higuainovi hateri nisu odgovorili: Koliko je Pipita prosle sezone zabio golova u prvih sedam utakmica Primere? JEDAN! Ove sezone ih je zabio 4, sto su tri gola vise. Prosle sezone je zabio 29 ove sezone ce zabiti najmanje toliko!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.