FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Buraz čini mi se da nismo na istom levelu, kontaš ? Spominješ nekakvog Topića (valjda onaj pjevač), a sa ovog spiska izostavljaš nosioce igre Želje Svraku, Kvesića, Nyemu i Adilovića.Ako Adilović ode 90 % da Svraka i Kvesić ostaju, a moguće je i da Nyema ostane.
DRUG NEBI TI PUNCA
- plava grbavica
- Kontakt:
ma na čutuka sam mislio šta se fatate lapsusa činjenica je da nemamo para a da su ponude za igrače koje sam izostavio vrlo aktuelne a niko od mene nebi bio sretniji da to nebude tako
Pa nije bas da nemamo para, samo su ostavljene za ovakve stvari ne trose se na sve strane.Igracki kadar je prioritet a nemamo para da uporedo sa tim razvijamo neke druge stvari sve je podredjeno igracima i za to nema zime.plava grbavica je napisao/la:ma na čutuka sam mislio šta se fatate lapsusa činjenica je da nemamo para a da su ponude za igrače koje sam izostavio vrlo aktuelne a niko od mene nebi bio sretniji da to nebude tako
Drugo nece Amar prodat 4-5 igraca iz prvog tima, cilje biti bolji nego prosle sezone.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- plava grbavica
- Kontakt:
gušo, b. čolić, stanić. zoletić, kerla, bogičević, bešlija, jamak,selimović, bekrić,zeba,
rezerve; vasilić, topić, e. čolić, brković, pehilj, ramić[/quote]
Ko je ovaj ?[/quote]
čuj ko je ovaj ?! samo sam sastavio tim koji bi nam ostao prema trenutnim ponudama a pošto se znamo razmisli prije nego što napišeš ko je ovaj a to se praviš pametan po forumu kao da to nešto kao znaš jedini je amar koji nešto zna i niko drugi čak ni cviko i ostali oko njega. trenutna situacija ti je u klubu ovakva al kažem trenutna.[/quote]
Hajd dobro pravim se pametan a ko je Topic ?
Ne mislim ko si ti nego sam ti boldovao TOPICA i mislim ko je taj.A da se znamo, neznamo sigurno
[/quote]
ma nemaš ti pojma da išta znaš skonto bi da sam mislio na ćutuka ( lapsus ) a gledo sam mu svaku minutu koju je igro u želji tako da vrlo dobro znam o kome se radi
rezerve; vasilić, topić, e. čolić, brković, pehilj, ramić[/quote]
Ko je ovaj ?[/quote]
čuj ko je ovaj ?! samo sam sastavio tim koji bi nam ostao prema trenutnim ponudama a pošto se znamo razmisli prije nego što napišeš ko je ovaj a to se praviš pametan po forumu kao da to nešto kao znaš jedini je amar koji nešto zna i niko drugi čak ni cviko i ostali oko njega. trenutna situacija ti je u klubu ovakva al kažem trenutna.[/quote]
Hajd dobro pravim se pametan a ko je Topic ?
ma nemaš ti pojma da išta znaš skonto bi da sam mislio na ćutuka ( lapsus ) a gledo sam mu svaku minutu koju je igro u želji tako da vrlo dobro znam o kome se radi
-
old school
- Kontakt:
@plava grbavica da nisi bio i ti u warsavi veceras da te ko nije izudarao po toj glavi,pricas nepovezano i djetinjasto skroz 
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- plava grbavica
- Kontakt:
jauu što si humorističan idi malo na pitarski forum pa se sa njima prepucavaj. ovo je ipak forum navijača želje na kojem iznosima mišljenja i pričamo o voljenom klubu i trbalo bi da se međusobno uvažavamo , makar mi koji stvarno volimo željuold school je napisao/la:@plava grbavica da nisi bio i ti u warsavi veceras da te ko nije izudarao po toj glavi,pricas nepovezano i djetinjasto skroz
Jasta negoplava grbavica je napisao/la:ma nemaš ti pojma da išta znaš skonto bi da sam mislio na ćutuka ( lapsus ) a gledo sam mu svaku minutu koju je igro u želji tako da vrlo dobro znam o kome se radi
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
old school
- Kontakt:
plava grbavica je napisao/la:jauu što si humorističan idi malo na pitarski forum pa se sa njima prepucavaj. ovo je ipak forum navijača želje na kojem iznosima mišljenja i pričamo o voljenom klubu i trbalo bi da se međusobno uvažavamo , makar mi koji stvarno volimo željuold school je napisao/la:@plava grbavica da nisi bio i ti u warsavi veceras da te ko nije izudarao po toj glavi,pricas nepovezano i djetinjasto skroz
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- plava grbavica
- Kontakt:
jel se to jači osječaš kad stavljaš te smješke. udari još kojegold school je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gdje ti vidis prepucavanje,samo se vrati sine i procitaj zadnja 2-3 svoja posta sve ce ti biti jasno
![]()
![]()
![]()
mijenjas Aldina u mojim ocima
![]()
plava grbavica je napisao/la:jauu što si humorističan idi malo na pitarski forum pa se sa njima prepucavaj. ovo je ipak forum navijača želje na kojem iznosima mišljenja i pričamo o voljenom klubu i trbalo bi da se međusobno uvažavamo , makar mi koji stvarno volimo željuold school je napisao/la:@plava grbavica da nisi bio i ti u warsavi veceras da te ko nije izudarao po toj glavi,pricas nepovezano i djetinjasto skroz
Cujem da ste duzni neke pare Nyemi i uposlenicima kluba,premije sta li i ovaj se zaputio u Austriju,je li istina?
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
- pintol_TM87
- Kontakt:
aha eno ga u Austriji ceka da dodju igraciKonfucije je napisao/la:Cujem da ste duzni neke pare Nyemi i uposlenicima kluba,premije sta li i ovaj se zaputio u Austriju,je li istina?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Postavio sam slican komentar prosle godine, a evo i ove...
ZASTO su nam uprave 2 najbolja kluba u BiH tako glupe
Zasto u saradnji sa opstinom i savezom ne uloze u stolice zapadne tribine po cca. 75.000 KM (300.000 = 15.000 mjesta X 20 KM po stolici, mada je ta cijena oko 17,18 KM, ali eto zaokruzit cemo jer je tu i ugradnja stolica), i tako bi imali tribinu za jake utakmice reprezentacije, te za Evropu Zeljeznicara i Sarajeva... Zar je toliko tesko malo ukljuciti mozak, odrzati sastanak i dogovoriti sve to...
Cijena ove tribine je 15 KM minimalno, znaci 300.000 KM bi vratilo 20.000 gledalaca, sto je smijesna cifra za otprilike 4 evropske utakmice Zelje i Sarajeva, a da ne govorimo o reprezentaciji kada igra neke vaznije utakmice, i sl.
Ovako nece se nista uraditi, sjedi se, hlade se jaja, tribina zatvorena, i mirna Bosna... Fkt zalosno...
ZASTO su nam uprave 2 najbolja kluba u BiH tako glupe
Cijena ove tribine je 15 KM minimalno, znaci 300.000 KM bi vratilo 20.000 gledalaca, sto je smijesna cifra za otprilike 4 evropske utakmice Zelje i Sarajeva, a da ne govorimo o reprezentaciji kada igra neke vaznije utakmice, i sl.
Ovako nece se nista uraditi, sjedi se, hlade se jaja, tribina zatvorena, i mirna Bosna... Fkt zalosno...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
old school
- Kontakt:
@baja zvjerka
zasto bi Željo dao istu cifru kao sarajevo i savez kad Željo tu igra 2 do 4 utakmice godisnje,znaci mi bi dali isto para i prakticno nekome gradili stadion, zar nije bolje te pare ostaviti i uraditi bilo sta na Grbavici
zasto bi Željo dao istu cifru kao sarajevo i savez kad Željo tu igra 2 do 4 utakmice godisnje,znaci mi bi dali isto para i prakticno nekome gradili stadion, zar nije bolje te pare ostaviti i uraditi bilo sta na Grbavici
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne, vratiti ces pare, a to se sve rijesi ugovorom.. Uzimas procenat od prodanih karata, ili das manje para, a vrati ti se kroz samo tvoje 2 utakmice, a plus imas podrsku bolju duplo... Ova drzava i ne moze naprijed nikad dok se god gleda ko ce vise hajrovati iz nekog posla, a niko nece da sjedne i da se dogovori fer i pravedno...old school je napisao/la:@baja zvjerka
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma ruglo obicno,ono veze sa stadionom vise nema,pa na proslavi pozlilo covjeku do mene mi odletili hitnu da zovemo i vode donesemo,covjek da dodje malo sebi,a vode ni za lijeka nema na stadionu,a da ne pricamo o drugim stvarima.aleksandar_veliki je napisao/la:Dobro zboris, ali najgore sto se na Grbavici vec godinama ne radi nista, gora je nego prije pet godina.old school je napisao/la:@baja zvjerka
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
old school
- Kontakt:
jest bas gore nego prije 5 godina,poceo se raspadati onaj stadion ako mogu tako reci samo ne znam cemu to sve vodi,samo se nadam da ce se jednom MORATI uloziti u rekonstrukciju stadionu,mislim u pravljenje novog jer ono vise se ne moze ni rekonstrukcija izvrsiti
za godinu dvije mislim da jednostavno ni savez nece dozvoliti da se igra na onakvom stadionu,jedino sad sto vrijedi jeste bilino polje i kosevo..a Grbavica je toliko toga pretrpila da je zasluzila novo ruho,a moj baja ti isto dijete pa uvijek je bilo gledaj prvo sebe pa ostale ha ya
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
I na kraju se pitamo zašto nas je malo na Grbavici svaku tekmu.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Evo gledam prvo Zelju.. Hocemo li moci cak i zaraditi tu nesto para ? HOCEMO... Hocemo li imati bolju podrsku ako i bude otvoren zapad ? HOCEMO... Eto...old school je napisao/la:a moj baja ti isto dijete pa uvijek je bilo gledaj prvo sebe pa ostale ha ya
Da li postoji sansa da malo usminkamo Grbavicu pa da tu igramo Evropu u recimo sljedecih 2,3 godine..
APSOLUTNO NIKAKVA... Znaci otprilike 6 domacih utakmica Zelje u narednih 2,3 godine, isto tako Sarajeva, repke... Pa majka mu stara, nek onda ucestvuju sa 30.000 KM, ako ce repka puno vise para da ulozi.. A ovo uopste nisu neke pare, 300.000 je sitnica...
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
old school
- Kontakt:
iskreno da ti kazem i ne mislim da neka velika podrska dolazi sa zapada,zjapi tu i sjever prazan i sam znas,prvo da je to napuniti pa tek onda razmisljati o nekom talu i nekom nacinu rjesavanja tog problema,a opet tu imas opstina,centar ciji je stadion,pa sarajevo koje taj stadion smatra domacim,pa repka koja ce igrati tu neke tekme,pa tek onda Željo,ali eto da se ne zamaramo..sigurno da se Grbavica sredi bilo bi vise i raje sa porodicama bi znali na koju stranu otici mirno pogledati utakmicu i sve bi to doslo na svoje mjesto,ali samo pusta mastanja nasaBaja_Zvjerka je napisao/la:Evo gledam prvo Zelju.. Hocemo li moci cak i zaraditi tu nesto para ? HOCEMO... Hocemo li imati bolju podrsku ako i bude otvoren zapad ? HOCEMO... Eto...old school je napisao/la:a moj baja ti isto dijete pa uvijek je bilo gledaj prvo sebe pa ostale ha ya
Da li postoji sansa da malo usminkamo Grbavicu pa da tu igramo Evropu u recimo sljedecih 2,3 godine..
APSOLUTNO NIKAKVA... Znaci otprilike 6 domacih utakmica Zelje u narednih 2,3 godine, isto tako Sarajeva, repke... Pa majka mu stara, nek onda ucestvuju sa 30.000 KM, ako ce repka puno vise para da ulozi.. A ovo uopste nisu neke pare, 300.000 je sitnica...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.