Klubski cilj ove sezone zvanicno je trofej.fukara1919 je napisao/la:Musemic najmanje Evropu ocekuje, ista postava ko protiv Zvjezde, samo Kosta u paru sa Dzidicem.
Nema on sta da ocekuje evropa se podrazumjeva,sve ispod je katastrofa i otkaz.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Klubski cilj ove sezone zvanicno je trofej.fukara1919 je napisao/la:Musemic najmanje Evropu ocekuje, ista postava ko protiv Zvjezde, samo Kosta u paru sa Dzidicem.
Agamemnon je napisao/la:Klubski cilj ove sezone zvanicno je trofej.fukara1919 je napisao/la:Musemic najmanje Evropu ocekuje, ista postava ko protiv Zvjezde, samo Kosta u paru sa Dzidicem.
Nema on sta da ocekuje evropa se podrazumjeva,sve ispod je katastrofa i otkaz.
Slazem se u potpunosti. Ovdje se od Zeca napravio strašan igrač. A gdje je šta odigrao. Osim u Travniku, kad su već ispali iz lige, pa igrali bez pritiska. A bitno je i da smo kvantitativno jači, da ne mora naprimjer Ordagic bit na krilu...Chinaglia je napisao/la:ja sam i dalje misljenja da smo jedino odbranu pojacali, a u veznom redu i napadu smo u najboljem slucaju na istom
kvantitativno smo jaci, u slucaju umora, povreda i suspenzija, biti ce igraca da upadnu u ekipu
ne znam, fali mi tu bar jedan odlican igrac, npr u ofanzivi, kvalitet, a ne kvantitet (Zec)
Smijesno poredjenje.katarakta je napisao/la:Sto su braca navalila na Mehidica. Mozda se covjek vise trudio na pripremama i izborio se za mjesto. Uostalom ko je to bolji od njeg. Sve u pet deka. Evo, naprimjer Veselinovic je prosle sezone u PL imao 900 minuta vise od Mehidica (10) utakmica, a dali su isto golova. A Mehidic je dao dva vrlo vazna. Zrinjskom i Olimpicu. Strpite se. Duga je sezona. Bit ce borbe za mjesta. Sada nam je konkurencija jaca nego prosle sezone, pa je ocekivati veliku borbu za startnu postavu.
Vjeruj mi da se on ne moze porediti sa Veselinovicem, koliko je Mehidic upropastio napada, polu prilika i prilika........mada on posjeduje znanje ali na terenu je nekako izgubljen kao da nema osjecaj za igru i tim, tako mi djeluje .... svakako zasluzuje sansu kao svi ostali igraci i vjerujem da ce je dobiti protiv Olimpika i sad je sve do njega..katarakta je napisao/la:Sto su braca navalila na Mehidica. Mozda se covjek vise trudio na pripremama i izborio se za mjesto. Uostalom ko je to bolji od njeg. Sve u pet deka. Evo, naprimjer Veselinovic je prosle sezone u PL imao 900 minuta vise od Mehidica (10) utakmica, a dali su isto golova. A Mehidic je dao dva vrlo vazna. Zrinjskom i Olimpicu. Strpite se. Duga je sezona. Bit ce borbe za mjesta. Sada nam je konkurencija jaca nego prosle sezone, pa je ocekivati veliku borbu za startnu postavu.
ako iko je branio svaki potez Azmirov u velikoj mjeri i Husrefov to sam ja.RichmanBiH je napisao/la:Kako vas nije sramota tako pljuvati najboljeg trenera u drzavi? Nezahvalni ste. Nije to igrica. Pocelo je hrakanje po husrefu I sasi da se preko njih slomi azmir.
Damir je za jokera ODLICAN i uvijek kad je uso odigrao je perfektno,kad god je poceo utakmicu,odigro je poprilicno lose(po meni)Agamemnon je napisao/la:Smijesno poredjenje.katarakta je napisao/la:Sto su braca navalila na Mehidica. Mozda se covjek vise trudio na pripremama i izborio se za mjesto. Uostalom ko je to bolji od njeg. Sve u pet deka. Evo, naprimjer Veselinovic je prosle sezone u PL imao 900 minuta vise od Mehidica (10) utakmica, a dali su isto golova. A Mehidic je dao dva vrlo vazna. Zrinjskom i Olimpicu. Strpite se. Duga je sezona. Bit ce borbe za mjesta. Sada nam je konkurencija jaca nego prosle sezone, pa je ocekivati veliku borbu za startnu postavu.
Veselinovic radi sve sto jedno krilo treba da radi.
Prodori centarsutevi asistencije dribla,razigrava...
Znaci sve ono sto Mehidic ne radi.
Razlika u klasi je vise nego ocigledna.
Mehidic ne igra za tim,za kolektiv vec je sebicni magarac.
Jedino u cemu su njih dvojica isti je fizicka sprema po potrebi trce ko ludi sve ostalo je za klasu na strani Veselinovica.
To i jeste problem, jer smo se uvjerili masu puta da je katastrofa igrac kad igra od pocetka, a odlican kada udje sa klupe. Zato ga i zelimo gledati da udje u 2. poluvremenu i da manje solira, ali jok.emirzlaTu je napisao/la:Damir je za jokera ODLICAN i uvijek kad je uso odigrao je perfektno,kad god je poceo utakmicu,odigro je poprilicno lose(po meni)Agamemnon je napisao/la:Smijesno poredjenje.katarakta je napisao/la:Sto su braca navalila na Mehidica. Mozda se covjek vise trudio na pripremama i izborio se za mjesto. Uostalom ko je to bolji od njeg. Sve u pet deka. Evo, naprimjer Veselinovic je prosle sezone u PL imao 900 minuta vise od Mehidica (10) utakmica, a dali su isto golova. A Mehidic je dao dva vrlo vazna. Zrinjskom i Olimpicu. Strpite se. Duga je sezona. Bit ce borbe za mjesta. Sada nam je konkurencija jaca nego prosle sezone, pa je ocekivati veliku borbu za startnu postavu.
Veselinovic radi sve sto jedno krilo treba da radi.
Prodori centarsutevi asistencije dribla,razigrava...
Znaci sve ono sto Mehidic ne radi.
Razlika u klasi je vise nego ocigledna.
Mehidic ne igra za tim,za kolektiv vec je sebicni magarac.
Jedino u cemu su njih dvojica isti je fizicka sprema po potrebi trce ko ludi sve ostalo je za klasu na strani Veselinovica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.