FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Agamemnon
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Agamemnon » 20 jul 2016, 17:29

fukara1919 je napisao/la:Musemic najmanje Evropu ocekuje, ista postava ko protiv Zvjezde, samo Kosta u paru sa Dzidicem.
Klubski cilj ove sezone zvanicno je trofej.
Nema on sta da ocekuje evropa se podrazumjeva,sve ispod je katastrofa i otkaz.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 jul 2016, 18:09

Agamemnon je napisao/la:
fukara1919 je napisao/la:Musemic najmanje Evropu ocekuje, ista postava ko protiv Zvjezde, samo Kosta u paru sa Dzidicem.
Klubski cilj ove sezone zvanicno je trofej.
Nema on sta da ocekuje evropa se podrazumjeva,sve ispod je katastrofa i otkaz.
:salut: :salut:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 20 jul 2016, 18:36

Da li je Sloboda jača ili slabija u odnosu na prošlo prvenstvo, pokazat će prve utakmice.

- Roster je proširen, konkurencija za mjesto u ekipi bit će velika. Danas je teško pronaći kvalitetnog igrača, tako da će vrijeme pokazati jesmo li pogodili s izborom pojačanja. Ono u šta sam siguran, jeste da će igrači koji izgube mjesto u ekipi poprilično pričekati da se vrate u najbolju postavu - kaže za Fenu trener Slobode Husref Musemić.

Prvi protivnik Tuzlaka na startu Premijer lige je neugodni Olimpic. Sloboda je favorit, ali Musemić upozorava da se u prošlom prvenstvu pokazalo kako je ponekad bilo teže doći do bodova protiv manje renomiranih ekipa.

- Nadam se da su moji igrači iz toga izvukli pouke. Sa ekipama koje su, uslovno rečeno, slabije rangirane, imali smo više problema nego s onima koje su se borili za vrh. To je, svakako, opomena da se protiv svih mora igrati jednako ozbiljno – napominje trener Slobode.

Kada su ambicije „crveno-crnih“ u pitanju, šef stručnog štaba Slobode ističe da se ne razmišlja o koraku nazad u odnosu na prošlo prvenstvo.

- U prošloj sezoni smo uradili smo dosta dobrih stvari, a na kraju sve nam se moglo srušiti kao kula od karata. Znači, želimo najmanje Evropu, a pokušat ćemo napraviti i više - ističe strateg Tuzlaka.

Musemić očekuje poboljšanje kvaliteta bh. nogometa, ali ističe da to ne zavisi samo od ekipa i igrača.

- Kada me pitaju za favorite prvenstva obično kažem da je najvažnije da nas puste da igramo, da nam obezbijede bolje suđenje, terene i ostale uslove za igru. Neka o tome misle oni koji klubovima daju licence za nastup u Premijer ligi. Vidjet ćemo i šta će donijeti novi sistem takmičenja. U prvih mjesec dana igramo sedam utakmica, odnosno, svaki peti dan. Kao trener, potrudit ću se da naša igra bude bolja – zaključio je Musemić.

Protiv Olimpica Musemić će povjerenje dati igračima koji su u u generalnoj probi pobijedili Zvijezdu iz Gradačca: Pirić, Efendić, Lazevski, Kostić, Džidić, Merzić, Stjepanović, Ordagić, Mehidić, Veselinović, Karić.

Hebem i njega i Mehidica
Zlatan Nalić sin tuzlanski

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 20 jul 2016, 18:42

Ima li neki novi informacija u vezi Subica ?

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 jul 2016, 18:46

U cetvrtak bi trebao Subic biti u Tuzli.

Protiv Olimpica na svom terenu nema razloga igrati sa 2 DM, ali hajde. Mehidic? Haha, hajde neka.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 20 jul 2016, 18:53

Merzic ce igrati zadnjeg veznog, dok ce Stjepanovic biti isturen blago prema naprijed. Primjetilo se pred kraj sezone kada je igrao u paru sa Merzicem par utakmica da ima jako dobar pregled igre i precizan dugi pas, tako da ce to biti plus na duge lopte prema krilima koja utrcavaju u prostor s obzirom da ce Olimpic sigurno igrati bunker i pokusati nesto iz kontri.
Jedan grad, jedna ljubav!

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 20 jul 2016, 19:19

Jeste frajer navalio sa Mehidicem koda mu je pupak vezao.
Hajde kada je neko klasa i kvalitetan (barem za BiH PL)pa trpis i njega i povremene greske desava se svima,ali kada na ocigled cijele javnosti forsiras panjinu.
Doduse obojica su mazge ovaj kao trener ovaj kao igrac.
Sjeca li se neko utakmice sa Radnikom u finalu na Tusnju,(mislim da je ta utakmica)ide Mehidic po desnoj strani ko mahnit glavom kroz zid,naniza trojicu covjek sam,apsolutno sam utrcava lijevo on se zabija glavom onom u dvojicu kroz njih ide,hoce 5 da dribla neda lopte ni pjan yebo mater sebi .
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

katarakta

Post Postao/la katarakta » 20 jul 2016, 19:50

Sto su braca navalila na Mehidica. Mozda se covjek vise trudio na pripremama i izborio se za mjesto. Uostalom ko je to bolji od njeg. Sve u pet deka. Evo, naprimjer Veselinovic je prosle sezone u PL imao 900 minuta vise od Mehidica (10) utakmica, a dali su isto golova. A Mehidic je dao dva vrlo vazna. Zrinjskom i Olimpicu. Strpite se. Duga je sezona. Bit ce borbe za mjesta. Sada nam je konkurencija jaca nego prosle sezone, pa je ocekivati veliku borbu za startnu postavu.
Niko, niko, samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 jul 2016, 19:57

ja sam i dalje misljenja da smo jedino odbranu pojacali, a u veznom redu i napadu smo u najboljem slucaju na istom
kvantitativno smo jaci, u slucaju umora, povreda i suspenzija, biti ce igraca da upadnu u ekipu

ne znam, fali mi tu bar jedan odlican igrac, npr u ofanzivi, kvalitet, a ne kvantitet (Zec)
evropa ce se izborit', ne sumnjam u to, ali titula vec nece moci, fali tu jos jedan-dva odlicna igraca

katarakta

Post Postao/la katarakta » 20 jul 2016, 20:00

Chinaglia je napisao/la:ja sam i dalje misljenja da smo jedino odbranu pojacali, a u veznom redu i napadu smo u najboljem slucaju na istom
kvantitativno smo jaci, u slucaju umora, povreda i suspenzija, biti ce igraca da upadnu u ekipu

ne znam, fali mi tu bar jedan odlican igrac, npr u ofanzivi, kvalitet, a ne kvantitet (Zec)
Slazem se u potpunosti. Ovdje se od Zeca napravio strašan igrač. A gdje je šta odigrao. Osim u Travniku, kad su već ispali iz lige, pa igrali bez pritiska. A bitno je i da smo kvantitativno jači, da ne mora naprimjer Ordagic bit na krilu...
Niko, niko, samo Sloboda

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 20 jul 2016, 20:01

katarakta je napisao/la:Sto su braca navalila na Mehidica. Mozda se covjek vise trudio na pripremama i izborio se za mjesto. Uostalom ko je to bolji od njeg. Sve u pet deka. Evo, naprimjer Veselinovic je prosle sezone u PL imao 900 minuta vise od Mehidica (10) utakmica, a dali su isto golova. A Mehidic je dao dva vrlo vazna. Zrinjskom i Olimpicu. Strpite se. Duga je sezona. Bit ce borbe za mjesta. Sada nam je konkurencija jaca nego prosle sezone, pa je ocekivati veliku borbu za startnu postavu.
Smijesno poredjenje.
Veselinovic radi sve sto jedno krilo treba da radi.
Prodori centarsutevi asistencije dribla,razigrava...
Znaci sve ono sto Mehidic ne radi.
Razlika u klasi je vise nego ocigledna.
Mehidic ne igra za tim,za kolektiv vec je sebicni magarac.
Jedino u cemu su njih dvojica isti je fizicka sprema po potrebi trce ko ludi sve ostalo je za klasu na strani Veselinovica.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 20 jul 2016, 20:02

Kako vas nije sramota tako pljuvati najboljeg trenera u drzavi? Nezahvalni ste. Nije to igrica. Pocelo je hrakanje po husrefu I sasi da se preko njih slomi azmir.
UPRAVA NAPOLJE!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 20 jul 2016, 20:04

katarakta je napisao/la:Sto su braca navalila na Mehidica. Mozda se covjek vise trudio na pripremama i izborio se za mjesto. Uostalom ko je to bolji od njeg. Sve u pet deka. Evo, naprimjer Veselinovic je prosle sezone u PL imao 900 minuta vise od Mehidica (10) utakmica, a dali su isto golova. A Mehidic je dao dva vrlo vazna. Zrinjskom i Olimpicu. Strpite se. Duga je sezona. Bit ce borbe za mjesta. Sada nam je konkurencija jaca nego prosle sezone, pa je ocekivati veliku borbu za startnu postavu.
Vjeruj mi da se on ne moze porediti sa Veselinovicem, koliko je Mehidic upropastio napada, polu prilika i prilika........mada on posjeduje znanje ali na terenu je nekako izgubljen kao da nema osjecaj za igru i tim, tako mi djeluje .... svakako zasluzuje sansu kao svi ostali igraci i vjerujem da ce je dobiti protiv Olimpika i sad je sve do njega..

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 20 jul 2016, 20:09

RichmanBiH je napisao/la:Kako vas nije sramota tako pljuvati najboljeg trenera u drzavi? Nezahvalni ste. Nije to igrica. Pocelo je hrakanje po husrefu I sasi da se preko njih slomi azmir.
ako iko je branio svaki potez Azmirov u velikoj mjeri i Husrefov to sam ja.
To ne znaci da sam corav na pojedine stvari .
Za dobro ide pohvala za lose kritike.Logika.
Nije pljuvanje nego obicno misljenje,svako ima pravo na njega.
Sasa radi odlican administrativni posao i nosi velike zasluge.
Moj savjet mu je da se drzi onoga u cemu je dobar a ne da se u sve mjesa ko vegeta.
Azmira sem on sam sebe niko nemoze slomiti i najuriti iz kluba.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 20 jul 2016, 20:18

Svaki dan se kritikuje Husref za jedno te iste stvari, već ispričano. Mehidić je dobar na treninzima.
Trebali bi se i mi manje miješat u te stvari, ako rezultati izostanu onda ćemo kritikovat.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 20 jul 2016, 20:19

Agamemnon je napisao/la:
Smijesno poredjenje.
Jedino u cemu su njih dvojica isti je fizicka sprema po potrebi trce ko ludi sve ostalo je za klasu na strani Veselinovica.
Damir je za jokera ODLICAN i uvijek kad je uso odigrao je perfektno,kad god je poceo utakmicu,odigro je poprilicno lose(po meni)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 jul 2016, 20:39

emirzlaTu je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:
Smijesno poredjenje.
Damir je za jokera ODLICAN i uvijek kad je uso odigrao je perfektno,kad god je poceo utakmicu,odigro je poprilicno lose(po meni)
To i jeste problem, jer smo se uvjerili masu puta da je katastrofa igrac kad igra od pocetka, a odlican kada udje sa klupe. Zato ga i zelimo gledati da udje u 2. poluvremenu i da manje solira, ali jok.
Ne znam da je iko Mehidica vise hvalio na nasem pdf od mene, do prosle sezeone, jer nas je toliko puta iznervirao. Mehidic je izrazito fin momak, miran, zna to najbolje moj rodjo DarioTz (sa ovog foruma) i zna kakvi su mu najvjerovatniji planovi za buducnost pa se nadam da ce to i uraditi Mehidic vec naredne godine. :)
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 20 jul 2016, 20:51

Ma svi znamo ko je Damir,u sustini komlikuje previse kad igra.Da nije sebican i da ne napravi viska potez,vjerovatno bi bio standardan igrac u ekipi i napredovo bi jos vise.Ovako,moze samo ocekivat zvizduke i psovanje sa zapada kad bude izaso iz igre...naravno ako ostane onaj stari.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 20 jul 2016, 21:01

Covjek trenira jako, dosao najspremniji. Kod husrefa majka ne bi zaigralo nezasluzeno, moras davati sve od sebe. Sad normalno da ce se nekad I pogrijesiti. Ne znam sta je pogrijesio toliko da vas iritira. Evropa, viceprvaci, ne ide nista preko noci.
UPRAVA NAPOLJE!

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 20 jul 2016, 21:30

To sa Damirom nema veze,i da smo prvaci svemira.
Covjek je isti bio u federalnoj isti je i sada.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.