FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Agamemnon
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Agamemnon » 21 jul 2016, 00:20

Nema tu sta da se misli,i da se spusta ljestvica.
Pa ako nemogu iskusni igraci poput Zebe,Dzidica,Kostica,Karica,Stjepanovica,Lazevskog i Fatica,uz (za nase uslove)jako dobrih igraca poput Pirica,Veselinovica i Ordagica boriti sa pritiskom neka napuste fudbal.
Pa ne igraju tablica da eto toboze,ne stvaraj ljudima pritisak,duse drage. :oops:
Od prvog kola,do zadnjeg svaku utakmicu na pobjedu po gol vise....
S obzirom kakvu ekipu imamo na domacem terenu ja im halalim 4 boda,vise od toga nesmiju prosut,a derne li ih opet neka kvazi ekipa poput Drine kuci, odma neka Husref podnese ostavku :!:
Remi,pa i poraz nesretan od ekipa poput Sirokog ili sarajlija blizanaca,Zrinje covjek moze progutat svako ima los dan,ali brukanje poput utakmice sa drinom halaliti necu.
Husref je jedan od najplacenijih trenera,Dzidic,Zeba,Lazevski,Fatic,Karic ne igraju za kikiriki,neka se nose sa pritiskom.
Bodovi se prenose u ligu za prvaka i neka se Bore za svaki bod .
Znaju uzeti premije ja bi im svaki poraz ili remi kuci odbio od plate,pa neka razmisle drugi put :!:
Yebes prosjek vise i kukanje hocemo titulu ili kup,za mene je sve ostalo neuspjeh .
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 21 jul 2016, 00:24

Zelimo titulu, nismo je uspjeli osvojit prosle godine kad je najslabija premijer liga ikad bila, moramo ove kad situacija nije nista bolja.
Vi se slobodno zadovoljavajte Europom, ja necu. Par puta do sad i Azmir sam je otvoreno najavio napad na titulu pa nek se desi vise, sve ispod je poraz.Imali su prelazni rok da dovode igrace, niko im nije kriv sto su doveli tri lijeva beka a ostavili desno krilo Mehidicu koji ni za krca nije.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 jul 2016, 00:31

Azmir je rekao da zeli titulu i ne pita koliko kostaju pojacanja, e pa ovo nije ta ekipa. Imamo ekipu za vrh tabele a znate da nijanse odlucuju prvaka u ovoj ligi. Uostalom bezveze ste se uhvatili te izjave, to je samo igra za javnost i ostale timove, ako on kaze cilj je Europa ne znaci da nece napasti titulu od samog starta. Nije se ni Ranijeri pljuvao kad je s Lesterom tek nekoliko kola do kraja spomenuo borbu za titulu.

@solinas protiv Drine su igrali neki igraci zbog kojih se pljuvao Husref jer ne igraju poput Govedarice a rezultat znamo. Pa nije ni pocela liga pricamo kad ce otkaz Husrefu, ne znam sto vam treba ovo. Nije nedodirljiv naravno i glavni je krivac ako krenu losi rezultati ali isto tako je bezveze da mu trazite dlaku u jajetu iz meni nepoznatog razloga. Ima nekih stvari koje ni meni nisu jasne ali vec se pocelo pretjerivati. Uhvatili ste se te izjave kao i cinjenice da psuje igracima ( :roll: )i nekih izjava igraca i zbog tog se pise protiv njega. Ne znam sta ocekujete od igraca da kaze, pa eto nisam se zalagao i nisam ispunio sta je Husref trazio od mene i izbacio me iz prve postave potpuno zasluzeno i fantastican je trener. Naravno svako ce vodu malo na svoj mlin. Ne kazem da je neki igrac kriv nego da ne treba suditi na osnovu jedne strane samo.

Ima mana ali fakat pretjerujete iz nekih drugih razloga. Protiv Olimpica da pobjedimo 4-0 bit ce joj Husrefe poguzvanu majicu si obukao na utakmici.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 21 jul 2016, 00:46, ukupno mijenjano 3 puta.
Nad tobom sunce najljepše sja

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 jul 2016, 00:33

Da su nam Bogdom igrači i koga dovest jedini problem. :yawn:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 21 jul 2016, 00:35

DoeTz je napisao/la:Zelimo titulu, nismo je uspjeli osvojit prosle godine kad je najslabija premijer liga ikad bila, moramo ove kad situacija nije nista bolja.
Vi se slobodno zadovoljavajte Europom, ja necu. Par puta do sad i Azmir sam je otvoreno najavio napad na titulu pa nek se desi vise, sve ispod je poraz.Imali su prelazni rok da dovode igrace, niko im nije kriv sto su doveli tri lijeva beka a ostavili desno krilo Mehidicu koji ni za krca nije.
Ne znam samo zbog cega mislis, da je prosle godine najslabija premijer liga ikad bila ?
To sarajlije furaju neku pricu jer oni nisu izborili Evropu a i jedni i drugi su ulozili puno za nase uslove da istu izbore.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 jul 2016, 00:38

đe Subic :kafa:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 jul 2016, 00:38

wobly92 je napisao/la:Da su nam Bogdom igrači i koga dovest jedini problem. :yawn:
Ja bi sad potpisao Europu naredne dvije godine samo da sve van terena ide po planu ;)
Sto ne znaci da ne treba napasti titulu ;)

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 21 jul 2016, 00:42

Chinaglia je napisao/la:đe Subic :kafa:
Mozda se vrati za Beograd, jer kod nas ima previše ekstremista

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 21 jul 2016, 00:43

samirr je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Zelimo titulu, nismo je uspjeli osvojit prosle godine kad je najslabija premijer liga ikad bila, moramo ove kad situacija nije nista bolja.
Ne znam samo zbog cega mislis, da je prosle godine najslabija premijer liga ikad bila ?
To sarajlije furaju neku pricu jer oni nisu izborili Evropu a i jedni i drugi su ulozili puno za nase uslove da istu izbore.
Europa ti je najbolji dokaz.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 21 jul 2016, 00:49

DoeTz je napisao/la:
samirr je napisao/la:
Nije drug, vjeruj mi da nije.
Od 4 naša predstavnika, samo jedan je bio nositelj i on je po meni jedini razocarao.
Ostala 3 predstavnika - ocekivano nije bilo brukanja. S obzirom kakve nosioce su (smo) dobili, bilo je tu mnogo lakši ekipa..

3 predstavnika iz EL što su izbacili naše klubove, imaju aktivan rezultat za revanš koji se igra danas.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 jul 2016, 00:49

DoeTz je napisao/la:
samirr je napisao/la:
Smijesan argument.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 21 jul 2016, 00:52

pinoglavi je napisao/la:Azmir je rekao da zeli titulu i ne pita koliko kostaju pojacanja, e pa ovo nije ta ekipa. Imamo ekipu za vrh tabele a znate da nijanse odlucuju prvaka u ovoj ligi. Uostalom bezveze ste se uhvatili te izjave, to je samo igra za javnost i ostale timove, ako on kaze cilj je Europa ne znaci da nece napasti titulu od samog starta. Nije se ni Ranijeri pljuvao kad je s Lesterom tek nekoliko kola do kraja spomenuo borbu za titulu.
@solinas protiv Drine su igrali neki igraci zbog kojih se pljuvao Husref jer ne igraju poput Govedarice a rezultat znamo. Pa nije ni pocela liga pricamo kad ce otkaz Husrefu, ne znam sto vam treba ovo. Nije nedodirljiv naravno i glavni je krivac ako krenu losi rezultati ali isto tako je bezveze da mu trazite dlaku u jajetu iz meni nepoznatog razloga. Ima nekih stvari koje ni meni nisu jasne ali vec se pocelo pretjerivati. Uhvatili ste se te izjave kao i nekih izjava igraca i zbog tog se pise protiv njega. Ne znam sta ocekujete od igraca da kaze, pa eto nisam se zalagao i nisam ispunio sta je Husref trazio od mene i izbacio me iz prve postave potpuno zasluzeno i fantastican je trener. Naravno svako ce vodu malo na svoj mlin. Ne kazem da je neki igrac kriv nego da ne treba suditi na osnovu jedne strane samo.
To nema veze rasprave oko igraca su nesto drugo.
Ako cemo uzeti trofej a igrati Merzic ili Mehidic umjesto Kostica ili sta znam koga,super ja sretan.
Mjesas zabe i babe.
20 godina suplje price i borbe za goli zivot sada jos treba 20 godina slusati price oko famozne evropske Slobode i prepiranja Jasmina i Azmira.
Muka mi je i od Azmirovog kukanja,ili uzmi pobrini se i kako je se hvalio milionima i kako ce halaliti i nikada tuziti,pa uzmi jarane ili napravi ili napusti **** supljak.
Na papiru imamo jaku ekipu,trenera kojeg svi ostali a i mi smatraju najboljim trenerom lige (ili jednog od boljih poslijeratnih)pa bujrum izvolite donijeti trofej.Ako nije sposoban ili ne uspije neka odstupi (Husref)fudbal se igra za trofeje a ne opstanak ili da budes pri vrhu.
To im je posao i placeni su dobro,i redovno za njega,neka ga rade.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 jul 2016, 00:57

Nije se sve na tebe odnoslio, to sam mislio uopceno na primjere za sta se kritikuje Husref. Mozemo reci da ima igrace da napadne titulu (iako nismo izraziti favoriti nit smo tim koji je Azmir rekao da cemo biti na kraju prosle sezone), naravno Husref odgovara za lose rezultate, ako krene nizbrdo zna se sta ga ceka. To ne znaci da neki ovdje ne pretjeruju s kritikama i samo traze razlog da se pise protiv Husrefa, stvarno mi nije jasno. Jedan od bisera je kako on eto stavlja sebe ispred kluba jer je otjerao Ivetica, a ti koji to pisu stavljaju Ivetica ispred kluba. Ima dosta normalnih kritika ali odavno se krenulo s nekim stvarima pretjetivati a nema potrebe za tim.
U subotu na Tusanj i opustite se :salut:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 jul 2016, 01:02

Ja uvijek bio protiv nepravde i zato masu puta nej3bo i na poslu, al takav sam i nikad necu lagati ili se uvlaciti nekome u pakas. Zato sam i reagovao ovih dana ovako, ne uzimajte to nista licno ili protiv kluba ili pojedinca ba.

Jaka Sloboda nam je svima prioritet i svi disemo za ovaj klub, zelimo dobre rezultate i eto prvi korak je kupovina sezonske karte. Za ostalo neka brinu Azmir i kompanija. Bice to sve dobro na kraju, pa i ove kritike ili pokusaj odbrabe nekoga je dobronamjerno i jer volimo Slobodu.

Zato idemo svi zajedno u novu sezonu, radujmo se i tugujmo zajedno i nema pesimizma po pitanju rezultata, ako je cilj barem Evropa onda vec u subotu idemo pobijediti Olimpic i biti korak blize toj Evropi, ponovo.

FFC Tuzla
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 21 jul 2016, 01:36

pinoglavi je napisao/la:borili Evropu a i jedni i drugi su ulozili puno za nase uslove da istu izbore.
Europa ti je najbolji dokaz.[/quote]
Smijesan argument.[/quote]
Dobro eto vi vjerujte u bajke. Haj zdravo yebem ti forum.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 21 jul 2016, 01:45

jel krenuo subic ?
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 21 jul 2016, 01:47

Drugi vec prelazni rok grozno odradjen, ja ne razumijem jel se Husref pravi lud ili je fakat lud a sto je najgore najvise sam ga gotivio ovdje. Halo dovodis dva **** golmana a imas odlicne golmane, da si makar prodao Piriju pa haj al krcina. Dovedes 2 lijeva beka i eto sutra mozda dodje i Subic to su ti tri i onda se raspravljas sa Kosticem sto nece da igra lijevog beka. Azmir najavljuje pojacanja za prolazak prvog pretkola-nigdje pojacanja. Najavljuje se titula a timu nam fale dvije bitne pozicije. Husref izjavljuje imas siri kadar sad sto je presmijesno, imas al golmana i beka viska hahah. Na kraju kad ne bude nista od trofeja opet, bice pa eto znaju oni sta rade, bla bla. Ne znaju ba, ne mozes najavit titulu i uci ovako nespreman u novu godinu nikako.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 jul 2016, 07:05

Jel ovo Husref kriv i sto Piriju nismo prodali :mrgreen:
A ovaj post iznad, pametan si momak i skontat ces valjda sto se ne moze jacina lige kroz Europu gledati

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 21 jul 2016, 07:27

Zato sto je Pirija trebao otici do sad ali se ocigledno zakomplikovalo.
UPRAVA NAPOLJE!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 jul 2016, 07:41

Mislim da ne bi bilo loše dovest još jednog golmana.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: hondas i 16 gostiju.