FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo gledam ovaj Španski super kup, stadion pun ali se sve stepenice fino vide i prohodne su na SVIM tribinama. Samo kod nas ne može!
Kakva smo mi stoka..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kakva smo mi stoka..
Da imas onakve stolice na stadionu ko oni na Bernabeu niko ne bi bio na stepenicama.
1946
Pa logicno brate kad tamo ljudi zaduzeni za sigurnost imaju ovlastenja i podrsku da nekoga ko se protivi pravilima odstrane i sankcionisu a kod nas se klipani uzdizu tako sto yebu mater redarima itd. Kad jedan klipan vidi da je drugi klipan prijetio redaru i vrijedjao ga te prosao nekaznjeno eto odmah iducu tekmu i tog prvog klipana u istoj epizodi i tako u krug.hilmo je napisao/la:Evo gledam ovaj Španski super kup, stadion pun ali se sve stepenice fino vide i prohodne su na SVIM tribinama. Samo kod nas ne može!
Kakva smo mi stoka..
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- molotovljev
Ma da znam za Levski, to je jos uvijek svjeze, ali evo znaci Kluz je u pitanju... dumam sve vrijeme,MrWhite je napisao/la:I protiv Kluza smo bili kaznjeni zbog stepenica.....rammstein je napisao/la:levskimolotovljev je napisao/la:Jbg.. ne valja nam ovo fakat, niti nam je potrebno. Stvar kulture.. i nije nam ovo prvi put.
Sjecam se da nam se ovako nesto desilo prije par godina, ne znam da li smo novcano
kaznjeni ali smo upozoreni bili..
kontam je l Sparta, Genk... dobro, nije vazno. Ali uglavnom poenta je da smo znali za ovo...
Vjerujte da momci iz securitia tu ne mogu nista i ne trba ih uvaljivati u to... to je do nas ..
Za Sjever ne brinem, znam da ce se momci pobrinuti da se to ne ponovi..a za Istok ne znam.
Mada, sigurno ce nasa Uprava naci rijesenje i regulisati da to bude ok.
F.K.SARAJEVO
Meni se zbog toga gadi otici na istok. Istok ima dobrih fora i komentara ali brate ima i sljama koji osim psovke ne zna nista progovorit i to ne bi bio problem da isti bar na par minuta zatvore usta. Al te ljude treba udaljavat sa tribine, jer niko ne dolazi da slusa tu kolicinu gnusnih psovki a pogotovo ljudi koji dolaze sa djecom.Sabinho je napisao/la:Pojedinim navijacima treba dokazati da nije citav svijet njihov zato sto su dosli na tekmu FKS-a. Kad gledam neke pojedince na stadionu imam osjecaj da su se ufurali da su nekakve zvijezde zato sto su dosli gledati nas klub i da misle da imaju sva prava ovog svijeta, eto ono u fazonu "ja sam dosao a ostali nisu pa cu raditi sta hocu". Ovo se odnosi i na njihov vokabular i na odnos prema stolicama, ogradi onoj itd., igrac izgubi loptu a seljak nabije 10 puta onu stolicu nogom i isto toliko puta opsuje mater igracu. Moramo shvatiti da takvi samo nanose stetu nasem klubu kako u materijalnom smislu tako i po pitanju reputacije i misljenja sam da takve treba odstraniti pa neka nas bude i 300 na utakmica![]()
.
I na kraju se neki pitaju sto nije veca posjeta. Jednim dijelom je za to odgovorna igra na terenu i rezultati, ali ima velikog ucesca i pojedinaca na tribini.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
ima li neko viška sjever?
meni hitno treba
ili ako ima jos za kupit nek neko kupi sutra pa bi se ja s njim nasao u gradu, dao mu pare, a on meni kartu, znaci hitno mi je
meni hitno treba
ili ako ima jos za kupit nek neko kupi sutra pa bi se ja s njim nasao u gradu, dao mu pare, a on meni kartu, znaci hitno mi je
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne znam jesi li ti bio konkretno na Santiagu,ali mi je cudno to sto spominjes njihove stolice. Ja sam prije neki dan pomenuo (u nekom drugom kontekstu) da sam imao priliku biti na tom stadionu,i mogu reci da se apsolutno tu ne radi o stolicama,niti samom prostoru oko iste koji je predvidjen za gledaoca. Cak sta vise po samoj konstrukciji stadiona-tribina koje su radjene u fazonu,znaci prema gore,predvidjeni prostor za gledaoca i sam razmak od stolice do stolice je u najboljem slucaju kao kod nas. Sto se tice same stolice vise dvoranska rekao bih,od laganije plastike nego nase,ali poenta je u samoj percepciji pojedinca,grupe,samo u tome..Balkan je ovo,brdoviti..Head je napisao/la:Da imas onakve stolice na stadionu ko oni na Bernabeu niko ne bi bio na stepenicama.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Imas karti kod trznice normala,i sutra..tj. danas..Kaunas je napisao/la:ima li neko viška sjever?
meni hitno treba
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Na Bernabeu svaki navijac je kupio kartu i sjedi na svome mjestu. Kod nas je divlje, primjer: repka protiv USA, pet minuta proslo pustise redari barem 100 ljudi bez ulaznica na krcat istok. Gdje ce vec na stepenice 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
problem je što nisam kući do četvrtkasocrates je napisao/la:Imas karti kod trznice normala,i sutra..tj. danas..Kaunas je napisao/la:ima li neko viška sjever?
meni hitno treba
15.10.2013.
Nek ti kupi rammstain ili fcforever i taman da se upoznate posto on voli sticati nova prijateljstva.Kaunas je napisao/la:problem je što nisam kući do četvrtkasocrates je napisao/la:Imas karti kod trznice normala,i sutra..tj. danas..Kaunas je napisao/la:ima li neko viška sjever?
meni hitno treba
- bordoakapitar
Taj skaut je tu da zavara protivnika... Imamo mi skauta iz sjene...Buba00 je napisao/la:FK Sarajevo je jedina ekipa na svijetu ciji skaut analizu svog vidjenja daje novinarima prije tekme,... Pa kakav vam je ovaj klaun od skauta?! Boze pa to treba ostati interno ta zapazanja... Koliko smo mi u BIH amateri opcenito![]()
![]()
![]()
A ti se nisi ni rodio kad je Sarajevo igralo u EX-YU i bilo U TOP 5 svih vremena u dobro znanoj konkurenciji...znaci tvoje izbjegavanje je pocelo prije rodjenja i trajalo je prilicno dugo....stoga SHUT THE FUCK UP!Virtu4l je napisao/la:Izbjegav'o si i ti njega od kako si se rodio. Šta je par dana naspram toga.amstaff je napisao/la:Imam havera manijaka i vec par dana me covjek izbjegavaZnaci frajer mi reko da mu je muka sto igramo sa Gladbahom i da ne moze na kafu jer cu ga podjebavat. Posten lik nema sta. A ne bi se ja nasladjivo nad fukarama...
p.s. neko u FOCU, neko u GLADBACH...
GangEvil je napisao/la:A ti se nisi ni rodio kad je Sarajevo igralo u EX-YU i bilo U TOP 5 svih vremena u dobro znanoj konkurenciji...znaci tvoje izbjegavanje je pocelo prije rodjenja i trajalo je prilicno dugo....stoga SHUT THE FUCK UP!Virtu4l je napisao/la:Izbjegav'o si i ti njega od kako si se rodio. Šta je par dana naspram toga.amstaff je napisao/la:Imam havera manijaka i vec par dana me covjek izbjegavaZnaci frajer mi reko da mu je muka sto igramo sa Gladbahom i da ne moze na kafu jer cu ga podjebavat. Posten lik nema sta. A ne bi se ja nasladjivo nad fukarama...
p.s. neko u FOCU, neko u GLADBACH...
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
ne nego ste vi, poznati DRUGOLIGAŠI
- RezervniGolman
- Kontakt:
Javio mi se na stranici sinoc lik iz Gladbaha trazi nocenje za njih cetvero ali sam pun ko sipak. Šteta mogo sam bit dobar dres 
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
1. C. Zvezda (Beograd) 1345 727 325 292 2578:1430 1770rammstein je napisao/la:ne nego ste vi, poznati DRUGOLIGAŠI
2. Partizan (Beograd) 1345 663 348 328 2310:1441 1664
3. Dinamo (Zagreb) 1312 605 366 341 2179:1509 1562
4. Hajduk (Split) (-5) 1312 592 348 372 2113:1487 1516
5.*Vojvodina (Novi Sad) 1249 476 312 460 1713:1641 1256
Peti klub sa ove tabele je ostvario i bolje rezultate u međunarodnoj konkurenciji (nastupi u Evropi), dao je mnogo više reprezentativaca za SFRJ itd. itd...
Sarajevo nije bilo u TOP 5 ex YU fudbala.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- RezervniGolman
- Kontakt:
Brato haj postàvi do 10 ili 20avlami97 je napisao/la:1. C. Zvezda (Beograd) 1345 727 325 292 2578:1430 1770rammstein je napisao/la:ne nego ste vi, poznati DRUGOLIGAŠI
2. Partizan (Beograd) 1345 663 348 328 2310:1441 1664
3. Dinamo (Zagreb) 1312 605 366 341 2179:1509 1562
4. Hajduk (Split) (-5) 1312 592 348 372 2113:1487 1516
5.*Vojvodina (Novi Sad) 1249 476 312 460 1713:1641 1256
Peti klub sa ove tabele je ostvario i bolje rezultate u međunarodnoj konkurenciji (nastupi u Evripi), dao je mnogo više reprezentativaca za SFRJ.
Sarajevo nije bilo u TOP 5 ex YU fudbala.
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 19 gostiju.