Sent from my D6603 using Tapatalk
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
yebe nas Husref sve redom...uskoro ce svima biti jasnoChinaglia je napisao/la:sex se desava, ne zna se ko koga
Beduin je napisao/la:Husref opsovo mater Subicu i ovaj se pokupio odmah nazad, hhh.
Ovaj mu nije smio uzvratit. CkapiBeduin je napisao/la:Husref opsovo mater Subicu i ovaj se pokupio odmah danas nazad, hhh.
DoEsad imas jos vece pravo da psujes na Tusnju ako ne budu pobjedjivali.
beze su vam ovakve price, ako imate nesto, kazite lijepo i da se znaNjonjoVam je napisao/la:yebe nas Husref sve redom...uskoro ce svima biti jasnoChinaglia je napisao/la:sex se desava, ne zna se ko koga :lol:
Preko vibera mu je opsovo neku janjarku, nisam siguran sta mu dodje.katarakta je napisao/la:Ovaj mu nije smio uzvratit. CkapiBeduin je napisao/la:Husref opsovo mater Subicu i ovaj se pokupio odmah danas nazad, hhh.
DoEsad imas jos vece pravo da psujes na Tusnju ako ne budu pobjedjivali.
Na današnjem treningu šef struke crveno-crnih je uigravao nešto ofanzivniju igru, po kojoj se mogla vidjeti i zavidna fizička sprema igrača.
Ti bi trebao da preskocis ovu temu i prestanes trolat.BiHpl je napisao/la:Al u napadu smo ostali nekako najtanji .....ili mi se samo čini ....
Pa nece oni na ulazima provjeravati invaliditetPity1900 je napisao/la:Što se sezonskih tiče i pitanja "Da li ja mogu kupiti na djedov/nenin penzioni ček kartu?" i sl.
Ni oni sami ne znaju, ja sam provjerio, jer mi je puno 70. Sve će zavisiti od Azmira, odnosno organizatora utakmice.
I ovima iz UG je nelogično, kao i meni, da na ulazima provjeravaju ko je sve RVI i penzioner. Ja opet kontam i ako je elektronski biće samo "ispravna" i "neispravna" karta, a ako bude na papir ko i prošle godine, onda opet imamo ispravnu kartu. Ne znam još da li da kupim ovu ili da izmolim za još 20KM.
Pa neće al kad vidi naizgled sposobnog momka od 20-25 godina sa penzionerskom kartomAgamemnon je napisao/la: Pa nece oni na ulazima provjeravati invaliditet![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.