FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 21 jul 2016, 17:41

odakle dolazi taj Subic jebt

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 21 jul 2016, 17:54

Agamemnon je napisao/la:
Pity1900 je napisao/la:Što se sezonskih tiče i pitanja "Da li ja mogu kupiti na djedov/nenin penzioni ček kartu?" i sl.
Ni oni sami ne znaju, ja sam provjerio, jer mi je puno 70. Sve će zavisiti od Azmira, odnosno organizatora utakmice.
I ovima iz UG je nelogično, kao i meni, da na ulazima provjeravaju ko je sve RVI i penzioner. Ja opet kontam i ako je elektronski biće samo "ispravna" i "neispravna" karta, a ako bude na papir ko i prošle godine, onda opet imamo ispravnu kartu. Ne znam još da li da kupim ovu ili da izmolim za još 20KM.
Pa nece oni na ulazima provjeravati invaliditet :D
Kako si i rekao samo ispravna neispravna.
Ali da bi kupio sa popustom moras priloziti dokumentaciju.
Eh sada nisu se ni oglasili povodom toga,jesu li penzionerske obiljezene ili.... (sumnjam brate nismo mi taj Level :D ).
Ako djedo nece na tekmu uzmi sezonac i na tekmu jarane ko ce traziti potvrdu invaliditeta ili cek od penzije na ulazu pa protiv jacih ekipa ulazilo bi se u 9 ujutro da stignes na utakmicu :urnebes:
Danas sam uzeo sezonsku i ispred mene mladji lik uze penzionersku, nikakve razlike nema, samo eto sto se potpise nekakva izjava kad se uzima ova penzionerska,

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 21 jul 2016, 17:55

Kako je, imal negativnosti?

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 21 jul 2016, 18:29

DoeTz je napisao/la:
slika
Odee ljepotica za sezonsku :(
Brate, sad bih ti je otkupio za duplo nego što prodaješ da nisam moro popravljat auto. :(
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 21 jul 2016, 18:50

Rimes87 je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:
slika
Odee ljepotica za sezonsku :(
Brate, sad bih ti je otkupio za duplo nego što prodaješ da nisam moro popravljat auto. :(
Ne bi ja to mogao brajto :) Samo fer i korektno :D
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 21 jul 2016, 18:58

Aerials je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:
pompom je napisao/la:jel krenuo subic ?
. . došao još juče . .
defour je napisao/la:Nista od Subica...
dogovorite se..
. . .ja sam ozbiljan. Subić je tu . . .

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jul 2016, 19:22

Rekao Subic da morate otpjevati 3 puta otvorenih prozora Vidovdan od Goce Lazarevic i potpisat ce :thumbup:

Nighthawk
Kontakt:

Post Postao/la Nighthawk » 21 jul 2016, 19:24

tuzlak1987 je napisao/la:Rekao Subic da morate otpjevati 3 puta otvorenih prozora Vidovdan od Goce Lazarevic i potpisat ce :thumbup:
Mora on prvo nama otpjevat samo goooo pa da ga primimo :rol: :rol:
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 21 jul 2016, 19:24

Jel ko bio na treningu jucerasnjem ili danasnjem ako bude da malo napise kakav izvjestaj _
samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jul 2016, 19:28

merak je napisao/la:Jel ko bio na treningu jucerasnjem ili danasnjem ako bude da malo napise kakav izvjestaj _

"Bez potcjenjivanja suparnika, očekujemo pobjedu, makar minimalnu. Naši susreti uvijek su bili prožeti neizvjesnošću, a nadam se da tako ovoga puta neće biti", smatra pomoćni trener Slobode Amir Spahić.

Potvrdio je da će se Olimpicu suprotstaviti sastav koji je prošle sedmice pobijedio Zvijezdu iz Gradačca (2:0).

Spahić kaže da danas na Tušnju očekuju Aleksandra Subića. Svi igrači su spremni za igru protiv sarajevskih Vukova.

"Ekipa nam je izmijenjena u odnosu na prošlu sezonu. Doveli smo dosta kvalitetnih pojačanja. S nestrpljenjem čekamo prvi meč i nadamo se pobjedi. Znamo da je start ponekad nezgodan za favorite, ali vjerujem da smo kvalitetnija ekipa. Atmosfera u ekipi je dobra, svi igrači su zdravi i nadam se da ćemo u ovoj sezoni postići puno dobrih rezultata", izjavio je za Fenu Nemanja Stjepanović.

Pouzdani branič Slobode Samir Efendić ističe kako poštuje ekipu Olimpica. Ali, dodaje, nijedna se ekipa ne smije potcijeniti, jer se to može "obiti o glavu“.

"Imamo dosta novih igrača, ali ne mogu reći da li smo jači u odnosu na ekipu iz prošle sezone. Prve utakmice će dati odgovor. Važno je da startamo pobjedom, a s obzirom na to da igramo na Tušnju, svakako smo favoriti protiv neugodnih Vukova", kaže Efendić.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 21 jul 2016, 20:02

Da hoce na vrata zakucat' Subic sa papirima pa da prebolimo ove danasnje otkaze igraca :kafa:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 21 jul 2016, 20:41

Bogami Beitar prodje dalje. Sad mi je jos vise krivo da ih ne prodjosmo. Malo vise srece da smo imali ubjedjen sam da bi prosli al sam zato jos vise ponosan na momke nase.
samo Sloboda

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 21 jul 2016, 20:41

Nesto spominju maloprije na trcanju Omerovic i Husref vezano za klupe za igrace kao sto nisu ispred Zapada, nesto i Secera spominju, nisam bas najbolje cuo.
Jedan grad, jedna ljubav!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 22 jul 2016, 00:17

Sloboda - Olimpic 3:0 :kafa:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

DarioTZ
Kontakt:

Post Postao/la DarioTZ » 22 jul 2016, 01:07

Bio sam ja dns na treningu odnjeo im 4 pice velike , castio ih pirija :)
I zab uzet plastiku od pica torbe , pa se vratio a oni vec u usli u svlacionice , ja lagano udjem a ono ih pola golih mlataraju mudima cekaju tusiranje hahahha , a pola jede picu :) doda mi veseli to sto sam zaboravio kad govori dzida onako ima malo smijesan glas , jarane zar ta plastika nije djaba uz picu i smije se , dobra je atmosfera bila u svlacioni smiju se nesto svi :)
U subotu samo 3 boda :)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 jul 2016, 01:36

DarioTZ je napisao/la:Bio sam ja dns na treningu odnjeo im 4 pice velike , castio ih pirija :)
I zab uzet plastiku od pica torbe , pa se vratio a oni vec u usli u svlacionice , ja lagano udjem a ono ih pola golih mlataraju mudima cekaju tusiranje hahahha , a pola jede picu :) doda mi veseli to sto sam zaboravio kad govori dzida onako ima malo smijesan glas , jarane zar ta plastika nije djaba uz picu i smije se , dobra je atmosfera bila u svlacioni smiju se nesto svi :)
U subotu samo 3 boda :)
Častio ih Pirija ,zbavio se audio a4 pa da se počaste malo :D :D... A sto se Musemica tice da mi ipak sačekamo makar 3 kola pa da opletemo po njemu mada mu popularnost rapidno opada :kafa:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jul 2016, 01:47

popularnost mu moze opast' jedino kod retarda koji se mijesaju tamo gdje ne bi smijeli i koji se ne kontaju u ovu predivnu igru i sve povezano s njom

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 jul 2016, 02:10

Chinaglia je napisao/la:popularnost mu moze opast' jedino kod retarda koji se mijesaju tamo gdje ne bi smijeli i koji se ne kontaju u ovu predivnu igru i sve povezano s njom
Ja ti pričam o običnom svijetu a ti znaš kad te raja uzme na zub kako to ide....ne opra te niko a svi pričaju istu priču koja vezanu za Mehidica

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 jul 2016, 02:11

staragarda je napisao/la: Častio ih Pirija ,zbavio se audio a4 pa da se počaste malo :D :D
Da hoće i nas počastit svojim odlaskom ranije.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 jul 2016, 02:24

wobly92 je napisao/la:
staragarda je napisao/la: Častio ih Pirija ,zbavio se audio a4 pa da se počaste malo :D :D
Da hoće i nas počastit svojim odlaskom ranije.
Ufff,mi ne bi picom častili... Mi bi janje okrenuli

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.