FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
odakle dolazi taj Subic jebt
Danas sam uzeo sezonsku i ispred mene mladji lik uze penzionersku, nikakve razlike nema, samo eto sto se potpise nekakva izjava kad se uzima ova penzionerska,Agamemnon je napisao/la:Pa nece oni na ulazima provjeravati invaliditetPity1900 je napisao/la:Što se sezonskih tiče i pitanja "Da li ja mogu kupiti na djedov/nenin penzioni ček kartu?" i sl.
Ni oni sami ne znaju, ja sam provjerio, jer mi je puno 70. Sve će zavisiti od Azmira, odnosno organizatora utakmice.
I ovima iz UG je nelogično, kao i meni, da na ulazima provjeravaju ko je sve RVI i penzioner. Ja opet kontam i ako je elektronski biće samo "ispravna" i "neispravna" karta, a ako bude na papir ko i prošle godine, onda opet imamo ispravnu kartu. Ne znam još da li da kupim ovu ili da izmolim za još 20KM.![]()
Kako si i rekao samo ispravna neispravna.
Ali da bi kupio sa popustom moras priloziti dokumentaciju.
Eh sada nisu se ni oglasili povodom toga,jesu li penzionerske obiljezene ili.... (sumnjam brate nismo mi taj Level).
Ako djedo nece na tekmu uzmi sezonac i na tekmu jarane ko ce traziti potvrdu invaliditeta ili cek od penzije na ulazu pa protiv jacih ekipa ulazilo bi se u 9 ujutro da stignes na utakmicu
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Kako je, imal negativnosti?
Brate, sad bih ti je otkupio za duplo nego što prodaješ da nisam moro popravljat auto.DoeTz je napisao/la:Odee ljepotica za sezonsku

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Ne bi ja to mogao brajtoRimes87 je napisao/la:Brate, sad bih ti je otkupio za duplo nego što prodaješ da nisam moro popravljat auto.DoeTz je napisao/la:Odee ljepotica za sezonsku

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
. . .ja sam ozbiljan. Subić je tu . . .Aerials je napisao/la:Tuzlak04 je napisao/la:. . došao još juče . .pompom je napisao/la:jel krenuo subic ?dogovorite se..defour je napisao/la:Nista od Subica...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Rekao Subic da morate otpjevati 3 puta otvorenih prozora Vidovdan od Goce Lazarevic i potpisat ce 

Mora on prvo nama otpjevat samo goooo pa da ga primimotuzlak1987 je napisao/la:Rekao Subic da morate otpjevati 3 puta otvorenih prozora Vidovdan od Goce Lazarevic i potpisat ce

Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Jel ko bio na treningu jucerasnjem ili danasnjem ako bude da malo napise kakav izvjestaj _
samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
merak je napisao/la:Jel ko bio na treningu jucerasnjem ili danasnjem ako bude da malo napise kakav izvjestaj _
"Bez potcjenjivanja suparnika, očekujemo pobjedu, makar minimalnu. Naši susreti uvijek su bili prožeti neizvjesnošću, a nadam se da tako ovoga puta neće biti", smatra pomoćni trener Slobode Amir Spahić.
Potvrdio je da će se Olimpicu suprotstaviti sastav koji je prošle sedmice pobijedio Zvijezdu iz Gradačca (2:0).
Spahić kaže da danas na Tušnju očekuju Aleksandra Subića. Svi igrači su spremni za igru protiv sarajevskih Vukova.
"Ekipa nam je izmijenjena u odnosu na prošlu sezonu. Doveli smo dosta kvalitetnih pojačanja. S nestrpljenjem čekamo prvi meč i nadamo se pobjedi. Znamo da je start ponekad nezgodan za favorite, ali vjerujem da smo kvalitetnija ekipa. Atmosfera u ekipi je dobra, svi igrači su zdravi i nadam se da ćemo u ovoj sezoni postići puno dobrih rezultata", izjavio je za Fenu Nemanja Stjepanović.
Pouzdani branič Slobode Samir Efendić ističe kako poštuje ekipu Olimpica. Ali, dodaje, nijedna se ekipa ne smije potcijeniti, jer se to može "obiti o glavu“.
"Imamo dosta novih igrača, ali ne mogu reći da li smo jači u odnosu na ekipu iz prošle sezone. Prve utakmice će dati odgovor. Važno je da startamo pobjedom, a s obzirom na to da igramo na Tušnju, svakako smo favoriti protiv neugodnih Vukova", kaže Efendić.
- JohnCleese
- Kontakt:
Da hoce na vrata zakucat' Subic sa papirima pa da prebolimo ove danasnje otkaze igraca 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Bogami Beitar prodje dalje. Sad mi je jos vise krivo da ih ne prodjosmo. Malo vise srece da smo imali ubjedjen sam da bi prosli al sam zato jos vise ponosan na momke nase.
samo Sloboda
Nesto spominju maloprije na trcanju Omerovic i Husref vezano za klupe za igrace kao sto nisu ispred Zapada, nesto i Secera spominju, nisam bas najbolje cuo.
Jedan grad, jedna ljubav!
Bio sam ja dns na treningu odnjeo im 4 pice velike , castio ih pirija
I zab uzet plastiku od pica torbe , pa se vratio a oni vec u usli u svlacionice , ja lagano udjem a ono ih pola golih mlataraju mudima cekaju tusiranje hahahha , a pola jede picu
doda mi veseli to sto sam zaboravio kad govori dzida onako ima malo smijesan glas , jarane zar ta plastika nije djaba uz picu i smije se , dobra je atmosfera bila u svlacioni smiju se nesto svi
U subotu samo 3 boda

I zab uzet plastiku od pica torbe , pa se vratio a oni vec u usli u svlacionice , ja lagano udjem a ono ih pola golih mlataraju mudima cekaju tusiranje hahahha , a pola jede picu

U subotu samo 3 boda

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Častio ih Pirija ,zbavio se audio a4 pa da se počaste maloDarioTZ je napisao/la:Bio sam ja dns na treningu odnjeo im 4 pice velike , castio ih pirija![]()
I zab uzet plastiku od pica torbe , pa se vratio a oni vec u usli u svlacionice , ja lagano udjem a ono ih pola golih mlataraju mudima cekaju tusiranje hahahha , a pola jede picudoda mi veseli to sto sam zaboravio kad govori dzida onako ima malo smijesan glas , jarane zar ta plastika nije djaba uz picu i smije se , dobra je atmosfera bila u svlacioni smiju se nesto svi
![]()
U subotu samo 3 boda

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
popularnost mu moze opast' jedino kod retarda koji se mijesaju tamo gdje ne bi smijeli i koji se ne kontaju u ovu predivnu igru i sve povezano s njom
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja ti pričam o običnom svijetu a ti znaš kad te raja uzme na zub kako to ide....ne opra te niko a svi pričaju istu priču koja vezanu za MehidicaChinaglia je napisao/la:popularnost mu moze opast' jedino kod retarda koji se mijesaju tamo gdje ne bi smijeli i koji se ne kontaju u ovu predivnu igru i sve povezano s njom
Da hoće i nas počastit svojim odlaskom ranije.staragarda je napisao/la: Častio ih Pirija ,zbavio se audio a4 pa da se počaste malo![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ufff,mi ne bi picom častili... Mi bi janje okrenuliwobly92 je napisao/la:Da hoće i nas počastit svojim odlaskom ranije.staragarda je napisao/la: Častio ih Pirija ,zbavio se audio a4 pa da se počaste malo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.