nesvrstani je napisao/la:topnik1 je napisao/la:Consigliere je napisao/la:ovaj Wigan je odron, ali posto ga su ga klade posadile u SP nema sumnje da ce veceras odigrati tekmu sezone![]()
![]()
![]()
Barem sam nesto ub'o veceras
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
nesvrstani je napisao/la:topnik1 je napisao/la:Consigliere je napisao/la:ovaj Wigan je odron, ali posto ga su ga klade posadile u SP nema sumnje da ce veceras odigrati tekmu sezone![]()
![]()
![]()
Ko je pratio mogao je sve vidjeti brza tri gola u nastavku i to je to. Tužno i žalosno da nismo ispratili opet bi bilo 10 golovaJanez je napisao/la:
Kopavogur - Hafnarfjordur 4+ ( kvota 1,9 Premier )
Pokušao pao idemo dalje, ali za ove gore Islanđane neću dugo prežaliti.Janez je napisao/la:Luiz Adriano daje gol ( 4,5)
Izvinjavam seHass je napisao/la:@forster od svih ovih parova ja uzeo Sijslinga :'(

Care salji i meni ako nije frka.Hass je napisao/la:Ma nije frka jbg levatina ne zna hodat a ne tenis igrat@pintol hvala tebra,ocekuj sutra tri para u pp,tamo oko 11 sati.
Upravo pocinjeemko1995 je napisao/la:Jel' ovo Nadal odgođen il' koji qrac? Zna li neko kad se meč igra?
Nadal ti upravo pocinjeemko1995 je napisao/la:Jel' ovo Nadal odgođen il' koji qrac? Zna li neko kad se meč igra?
inace se ceka da se oslobodi terenemko1995 je napisao/la:Piše na listicu da je u 23:20 ,a vidim nema ga jbghvala momci
nisi jos nista vidijahypnox je napisao/la:ja mislim da niti jednog covika nisu ovoliko izasrali na forumu nego moj tiket
ne znan na koje se forumaše ovo odnosi, al brajo.. ja san se u svome postu ruga njima, ne tebi. evo sad vidin da je nasta šou oko tog tiketa. uglavnom, ne isplati ti se ode pokazivat uloge niti ukazivat na njih.hypnox je napisao/la:Koji ste vi kraljevi, ja mislim da niti jednog covika nisu ovoliko izasrali na forumu nego moj tiket, analiza je bila tocna sta iman lagat, to je drugo sta je ovo ili prodala mec ili je dosla sa menstruacijom pa nije uspila dobit 3 gema, sve u svemu ovome se nisam nada tako da cu razmislit ocu li sta postavljat na ovaj forum jer mislim da ima ljudi ovde koji su odigrali 50 tiketa i od toga 45 pali pa im niko nije reka niti rici a ulazu po 5 kn...
WINMouse je napisao/la:Nastavljamo danas
Nadal - Belucci 1
Postano kroz Forum SportSport.ba app.